Forum Hafızoğlu

Tam Versiyon: Silemezsen karalayacaksın =(
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyon'a bakınız.
{EDITOR=<DIV><HR style="COLOR: #ffffff" SIZE=1> <!-- / icon and title --><!-- message --><!-- Google AdSense in Posts for Guests --><!-- / Google AdSense in Posts for Guests End--><!-- Google AdSense in Posts for Members --><DIV></DIV><DIV></DIV><DIV></DIV><DIV></DIV><!-- / close content container --><!-- open content container --><DIV align=center><DIV class=page style="WIDTH: 100%; TEXT-ALIGN: left"><DIV style="PADDING-RIGHT: 25px; PADDING-LEFT: 25px; PADDING-BOTTOM: 0px; PADDING-TOP: 0px"><DIV id=edit799810 style="PADDING-RIGHT: 0px; PADDING-LEFT: 0px; PADDING-BOTTOM: 6px; PADDING-TOP: 0px"><!-- this is not the last post shown on the page --><!-- / Google AdSense in Posts for Members end--><!-- Adsense Referal Code start --><DIV id=post_message_799810><B><DIV align=center><FONT face="Comic Sans MS">Sen benim için hem bir hiç hem de her şeysin… <BR><BR>Giderken bıraktığın yara sonsuz bir acı bıraktı yüreğimde… <BR><BR><FONT color=#ff0000>‘’sevseydin gitmezdin…gitseydin sevmezsin..’’ </FONT><BR><BR>Giderken bıraktığın yarayı ne başkası kapatabilir..nede sen… <BR><BR>Hücrelerim paramparça kimi ölü kimi ölüm savaşında.. <BR><BR>Aynı yasamaya çalışmak gibi… <BR><BR>Sensiz hayata alışmak gibi… <BR><BR>Varlığında yokluğunda bir savaş aslında… <BR><BR>Büyük bir savaş… <BR><BR>Hiçbir zaman kazanamayacağım bir savaş… <BR><BR>Vazgeçtim her şeyden..sevdan hariç… <BR><BR>Ne yasamamın bir önemi var su anda nede gıdısının… <BR><BR>Ne gelişini beklerim..nede beni sevmeni… <BR><BR>Biz bizi bir hiçe harcadık… <BR><BR>Geri dönmek kolay mı?bittik derken tekrar aşkım demek kolay mı ? <BR><FONT color=#ff0000><BR>Her şeyden zor kırçice(ğ)im.. </FONT><BR><BR>Çok zor… <BR><BR>Şimdi arasan son kez sesini duymak için nelerimi vermezdim ki… <BR><BR>Bu can yoluna feda… <BR><BR>araya aylar girse de her seferinde dönmüştük birbirimize… <BR><BR>bu kez çok farklı olacak biliyorum… <BR><BR>geri dönüşümüz olsa silmezdik birbirimizi… <BR><BR>daha doğrusu sen beni… <BR><BR>ben seni silsem zaten uğruna bunca yas dökülmezdi… <BR><FONT color=#ff0000><BR>bunca acı çekilmezdi … </FONT><BR><BR>ne var ki öğreniyorum artık <BR><BR>Sen benim için hem bir hiç hem de her şeysin… <BR><BR>Giderken bıraktığın yara sonsuz bir acı bıraktı yüreğimde… <BR><BR><FONT color=#ff0000>‘’sevseydin gitmezdin…gitseydin sevmezsin..’’ </FONT><BR><BR>Giderken bıraktığın yarayı ne başkası kapatabilir..nede sen… <BR><BR>Hücrelerim paramparça kimi ölü kimi ölüm savaşında.. <BR><BR>Aynı yasamaya çalışmak gibi… <BR><BR>Sensiz hayata alışmak gibi… <BR><BR>Varlığında yokluğunda bir savaş aslında… <BR><BR>Büyük bir savaş… <BR><BR>Hiçbir zaman kazanamayacağım bir savaş… <BR><BR><FONT color=#ff0000>Vazgeçtim her şeyden..sevdan hariç… </FONT><BR><BR>Ne yasamamın bir önemi var su anda nede gıdısının… <BR><BR>Ne gelişini beklerim..nede beni sevmeni… <BR><BR>Biz bizi bir hiçe harcadık… <BR><BR>Geri dönmek kolay mı?bittik derken tekrar aşkım demek kolay mı ? <BR><BR><FONT color=#ff0000>Her şeyden zor kırçice(ğ)im.. </FONT><BR><BR>Çok zor… <BR><BR>Şimdi arasan son kez sesini duymak için nelerimi vermezdim ki… <BR><BR>Bu can yoluna feda… <BR><BR>araya aylar girse de her seferinde dönmüştük birbirimize… <BR><BR>bu kez çok farklı olacak biliyorum… <BR><BR>geri dönüşümüz olsa silmezdik birbirimizi… <BR><BR>daha doğrusu sen beni… <BR><BR>ben seni silsem zaten uğruna bunca yas dökülmezdi… <BR><BR>bunca acı çekilmezdi … <BR><BR>ne var ki öğreniyorum artık <BR><BR>Sen benim için hem bir hiç hem de her şeysin… <BR><BR>Giderken bıraktığın yara sonsuz bir acı bıraktı yüreğimde… <BR><BR><FONT color=#ff0000>‘’sevseydin gitmezdin…gitseydin sevmezsin..’’ </FONT><BR><BR>Giderken bıraktığın yarayı ne başkası kapatabilir..nede sen… <BR><BR>Hücrelerim paramparça kimi ölü kimi ölüm savaşında.. <BR><BR>Aynı yasamaya çalışmak gibi… <BR><BR>Sensiz hayata alışmak gibi… <BR><BR>Varlığında yokluğunda bir savaş aslında… <BR><BR>Büyük bir savaş… <BR><BR>Hiçbir zaman kazanamayacağım bir savaş… <BR><BR>Vazgeçtim her şeyden..sevdan hariç… <BR><BR>Ne yasamamın bir önemi var su anda nede gıdısının… <BR><BR>Ne gelişini beklerim..nede beni sevmeni… <BR><BR>Biz bizi bir hiçe harcadık… <BR><BR>Geri dönmek kolay mı?bittik derken tekrar aşkım demek kolay mı ? <BR><BR><FONT color=#ff0000>Her şeyden zor kırçice(ğ)im.. </FONT><BR><BR>Çok zor… <BR><BR>Şimdi arasan son kez sesini duymak için nelerimi vermezdim ki… <BR><BR>Bu can yoluna feda… <BR><BR>araya aylar girse de her seferinde dönmüştük birbirimize… <BR><BR>bu kez çok farklı olacak biliyorum… <BR><BR><FONT color=#ff0000>geri dönüşümüz olsa silmezdik birbirimizi… </FONT><BR><BR>daha doğrusu sen beni… <BR><BR>ben seni silsem zaten uğruna bunca yas dökülmezdi… <BR><BR><FONT color=red>bunca acı çekilmezdi … </FONT><BR><BR>ne var ki öğreniyorum artık<BR></FONT></DIV></B></DIV><!-- / message --><!-- sig --></DIV></DIV></DIV></DIV></DIV>EDITOR}
{EDITOR=şiir iyi güzelde sana yakışmamış ayrılık bie son şiirSmileyEDITOR}
Bu güzel şiir için eline sağlık. Umarım hitap ettiği kişiye mesajını ulaştırabilmiştir.Teşekkürler.
{EDITOR=<DIV>allaha şükür hitap ettiğim kişi yok&nbsp;</DIV><DIV>beğendiğinize sevindim</DIV>EDITOR}