06-03-2007, 23:09
{EDITOR=<DIV><SPAN class=postbody><FONT size=2>o son bakışın <BR><BR>Çöl sıcağından bunanlmış biri için <BR>Serinletici bir meltemdin,suya ihtiyaç duymadan bir kaç adım daha atabilmemi sağlayacak. <BR>Aç olduğumda beni doyurandın anlatığın o emsalsiz yaşanmamış geleceğimizle.ekmeğime katıktın. <BR>Sararmış sonbahar yaprakları hüzne boğarken herkesi,beni neşeye boğandın ta içime kadar işleyen gülüşünle. <BR>Yağmurumdun bazen mis gibi toprak kokusuyla gelen,ateşimdin ısıtan ama yakmayan. <BR>Seni hak etmenin sevinciyle duğalar ederken tanrıma avucun içine alınmış koskoca bir deryadan bir damla su gibi kayı verdin elimden. <BR>Şimdi ardında bıraktığın bir anlık nem için şükredeceğim tanrıma ya yaşayamasaydım bunlarıda. <BR>Hiç değilse bir anlıkta olsa sevildim ya sevdimya sonsuza kadar sürecek sandığım zamanlar boyunca. <BR>Ne çıkar sensizsem şimdi,öldüremediki içimdeki hayaline olan sevgimi ne o son bakışın ,nede benden gizlemeye çalıştığın herbiri elmaslar kadar kıymetli iki damla göz yaşın. <BR>Sen nekadar uzak olsanda benden hayalin hep içimde. <BR>Sölesene bülbülün aşkı bitermi hiç güle,gül solup gitse bile.</FONT></SPAN></DIV><DIV></DIV>EDITOR}