12-03-2007, 14:14
{EDITOR=<DIV><br></DIV><DIV align=center><B><I><FONT color=#2e8b57><FONT face="Comic Sans MS">Yine bir gece ve yine baş başayım kendimle, işte yine seni bulup <br>kaybettiğim yerdeyim. <br><br>İnsanın bir şeylere karar vermesi ne kadar zor; ya seni içime gömmeli ya da artık içimden söküp atmalıyım. Ama her ne olursa olsun susmalıyım. Hangisi daha zor, hangisi daha acı? Gerçekten gitmeli miydin, yoksa yanımda kalıp savaşmalı mıydın?... <br><br>Bir yol arıyorum kendime, bulduğum tüm yollarsa sana çıkıyor… <br><br>Kapanmalı artık gözlerim. Sonsuz bir karanlıkta tek başıma yürümeye devam etmeliyim uçsuz bucaksız yollarda... <br><br>Yürümeliyim ardıma bile bakmadan, yürümeliyim parçalayarak uğrunda ölebileceğim değerleri ve sevgileri, yok ederek yaşadığım tüm zamanları... <br><br>Nasılda acımasız zaman. Nasıl da yüceltmiştim seni gözümde. Tutup kendi <br>ellerimle koymuştum en yükseğe, sonra keyifle izlemiştim yüceliğini. Ama <br>yine ben bitirmeliyim. Tutup kollarından indirmeliyim olduğun yerden. Ya da seni ölene kadar yaşatmalıyım taş kalpli dediğin yüreğimde..... <br><br>Ne kadar zor bir karar Hiç bu kadar zorlanmamıştı zonkluyan beynim.. <br><br>Bir yanım: "Bir daha kimse, hiç kimse onun kadar çok sevilmeyecek", derken, bir yanım sakin, sessiz... <br><br>Zaman geçiyor, yüreğim acıyor. Kapanmıyor yaralarım.. <br><br>Tükenirken ben, aklımda bir tek sen varsın... <br><br>Görüyor musun, yine konuşuyorum ama sessizce.... <br><br>Susmayı öğreniyor yüreğim.. <br><br>Ama ben kararımı verdim... <br><br>Seninle olduğum zamanları düşünmek bile bana mutlulukların en büyüğünü yaşatıyor.. <br><br>Seni ne çok seviyormuşum...Söküp atamıyorum düşünlerimden...</FONT></FONT></I></B>__________________</DIV>EDITOR}