Forum Hafızoğlu

Tam Versiyon: ithal pezevenklik!!!
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyon'a bakınız.
{EDITOR=Evlilerin yeni cinsel ilişkiler için üye olduğu internet sitesi Türkiye'de de açıldı. İlk sapık parti cuma günü. <br> <br> <br> <br>Avrupa'da milyonlarca üyesi olan "Evliyim ama müsaitim" internetsitesi, bizde de kuruldu. 40 günde 50 bin evli kadın ve erkek üye oldu.Üyelerin kısa mesajla gelen özel şifreyle ve maskeli katılacağı ilkbuluşma partisi, cuma günü İstanbul'da... <br> <br> <br><div align="center">***</div> <br>Azgınlığa müsaitiz<br> <br>Avrupa'da patlayan 'Evliyim ama müsaitim' adlı internet sitesi,Türkiye'de de kuruldu 40 günde, tam 50 bin kişi üye oldu. Maskeliihanet partisi için bu cuma ilk randevu. <br> <br>İnsanoğlu şaşmış ve artık ihanetin de bir adresi varmış... Avrupa'dabüyük ilgi gören "Married But Available" (MBA) adlı site, 40 gün önce<span style="text-decoration: underline;"></span> www....com ve www.....com olarak Türk milletinin de hizmetine açıldı. Ve siteye 1 hafta içinde 50bin kişi üye oldu. Fikrini bozan bu kimseler, ilk randevuyu da LeventGarbo'da 16 Mart Cuma akşamına verdi. <br> <br><b>Bekarlar da katılabilecek </b><br>Partiye, 'evli ama uygun' kişilerle birlikte olmak isteyen bekarlar dadavet edildi. Yine de utananların maske takabileceği, sadece ceptelefonuna mesaj gelenlerin içeri girebileceği belirtildi. Fiyattarifesi ise niyetin belgesiydi: Erkek üyelere 20 YTL, kadınlarabeleş... <br> <br><a rel="nofollow" href="http://www.takvim.com.tr/gnc129.html" target="_blank">TAKVIM - Azgınlığa müsaitiz</a>EDITOR}
{EDITOR=rezilliğin böylesi!!! polisin bişeler yapması gerekiyor!!EDITOR}
{EDITOR=<DIV>yazıklar olsun ne diyeyim </DIV>EDITOR}
{EDITOR=<DIV>zavallı insancıklar Allah akıl fikir versin yada onları böyle bir siteye üye yapalım ruhlarındaki açlığı gidersinler böyle saçmalıklara ihtiyaçları kalmaz .</DIV>EDITOR}
Allah islah etsin bu aciz akılsız ahlaksızları....

gökkuşağı-99 onları böyle sitelere üye etmekte kafi gelmez özel ders vermek lazım bunlara... insan olmaktan bile çıkmış bunlar artıkSmiley (29)
{EDITOR=ayrıca site çok fazla tepki aldığı için siteye kısa bi yazı eklemişler...<br><br><span style="font-weight: bold;">çiviyi çıkaran biz değiliz bizler sadece çıkan çiviyle oynuyoruz!!!</span> lafa bakın arkadaşlar!! adamların yaptığı adiliğe bakın!!!! <br>EDITOR}
Arkadaşlar ben bu insanların Türk ırkının bir parçası olduğunu sanmıyorum, sayı ne olursa olsun mutlaka ırksal anlamda ve türsel anlamda bir karışım vardır.., araştırılmalı ve bu yaradıklar hak ettikleri yaşama yönlendirilmeli;böylece hem onlara, hem insan nesline büyük bir hizmet yapılmış olur. Teşekkür ederim.
{EDITOR=ayrıca bu olay tamamen fuhuşa giriyor ki bu da türk kanunlarına göre yasak!! neden fuhuş diyorum çünkü erkekler 20 ytl kadınlar beleş! bu demek oluyor ki resmen fuhuş yaptırıyorlar!!&nbsp;EDITOR}