Forum Hafızoğlu

Tam Versiyon: Atılan Laflar ve Cevapları
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyon'a bakınız.
{EDITOR=<DIV><DIV align=center><TABLE class=MsoNormalTable style="WIDTH: 99%; BORDER-COLLAPSE: collapse; mso-padding-alt: 0cm 0cm 0cm 0cm" cellSpacing=0 cellPadding=0 width="99%" border=0><TBODY><TR style="mso-yfti-irow: 0; mso-yfti-lastrow: yes"><TD style="BORDER-RIGHT: #d4d0c8; PADDING-RIGHT: 0cm; BORDER-TOP: #d4d0c8; PADDING-LEFT: 0cm; PADDING-BOTTOM: 0cm; BORDER-LEFT: #d4d0c8; WIDTH: 100%; PADDING-TOP: 0cm; BORDER-BOTTOM: #d4d0c8; BACKGROUND-COLOR: transparent" width="100%"><TABLE class=MsoNormalTable style="WIDTH: 100%; mso-cellspacing: 1.5pt" cellPadding=0 width="100%" border=0><TBODY><TR style="mso-yfti-irow: 0; mso-yfti-lastrow: yes"><TD style="BORDER-RIGHT: #d4d0c8; PADDING-RIGHT: 0.75pt; BORDER-TOP: #d4d0c8; PADDING-LEFT: 0.75pt; PADDING-BOTTOM: 0.75pt; BORDER-LEFT: #d4d0c8; PADDING-TOP: 0.75pt; BORDER-BOTTOM: #d4d0c8; BACKGROUND-COLOR: transparent"><P class=MsoNormal style="MARGIN: 0cm 0cm 0pt"><FONT face="Times New Roman">&nbsp;<SCRIPT type=text/javascript><!--google_ad_client = "pub-6823700711705598";google_ad_width = 728;google_ad_height = 15;google_ad_format = "728x15_0ads_al";//2007-02-25: Oyun Tadındagoogle_ad_channel = "9538293838";google_color_border = "FFFFFF";google_color_bg = "FFFFFF";google_color_link = "0000FF";google_color_text = "000000";google_color_url = "333333";//--> </SCRIPT><SCRIPT src="http://pagead2.googlesyndication.com/pagead/show_ads.js" type=text/javascript> </SCRIPT> <?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" /><o:p></o:p></FONT></P></TD></TR></TBODY></TABLE><P><FONT face="Times New Roman"><SPAN style="FONT-SIZE: 13.5pt; COLOR: blue">&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; </SPAN><SPAN style="FONT-SIZE: 24pt; COLOR: blue">Atılan Laflar ve Cevapları</SPAN><o:p></o:p></FONT></P><P><B><SPAN style="FONT-FAMILY: 'Arial Narrow'">Ne kadar güzelsiniz <br>- Biliyorum... Onun için bu yaşta evliyim <br>- Pardon yenge <br><br>mekan Haydarpaşa: <br>-pardon saati sorablir miyim? <br>-şurda kocaman yazıyor göremiyor musun? <br><br>Adam kızın oturduğu masaya yaklaşır yanındaki boş sandalyeyi tutar ve dil sürçmek suretiyle.. <br>-Boş musunuz <br>-Hayır arkayı beşledik gör müyon mu? <br>-Ben sandalye için sormuştum <br>-Ben sizi yalnız bırakayım o zaman <br><br>Tanışmak isteyen erkek kızın masasında birşey arar gibi yapar.Kültaplasını kaldırır altına bakar vs. aranır da aranır. <br>sonunda kız dayanamaz ve sorar: <br>- ne arıyorsunuz siz? <br>- sizinle tanışmak için güzel bir bahane arıyordum, ama bulamadım <br>- bunun üzerine benim "aaaaayy çok tatlısınnn" mı demem gerekiyo <br>- eeööö e tabi olabilir <br>- defol!! </SPAN></B><o:p></o:p></P><P><B><SPAN style="FONT-FAMILY: 'Arial Narrow'"><br>-Daha önce tanışmış mıydık yavrum? <br>-Sanmam hayvanat bahçesine gitmeyi sevmem <br>-Hönk <br><br>- Pardon tanışabilir miyiz? <br>- Sebep? <br>- eeöö <br>- eee <br>- güzelsiniz desem <br>- bu benim sorunum desem? <br>- pardon abla <br><br>- Tanrım... Sizi daha önce tanımalıydım <br>- Ben o kadar vakit kaybını göze alamazdım <br>- Nasıl??? <br>- Naş diyorum kısa ve öz! <br><br>- Yalnızmıyız? <br>- Sorduğun soruyla çelişme <br>- nası???? <br>- hem çoğul hem yalnız olamayız dimi ama.. <br>- öhmm pardon <br>- ne o bayım.. zeki mi geldim? <br><br>- İlk görüşte aşka inanır mısınız? <br>- .... <br>- İnanmıyosanız çıkıp bi daha gelicem de <br>- ay yesinler sempatik şey <br>- ehehe <br>- dövecem ama bak!! <br><br>- Merhaba nasılsın <br>- ??? <br>- Şaşırdın mı? <br>- ??? <br>- Ben Varol.. <br>- Yokol!!! <br><br>Kız köpek gezdirmektedir; <br>- ehhehe ne sevimli şey... Isırır mı <br>- Parcalar bile.. <br><br>- Ne güzel gözleriniz var <br>- Lens onlar <br>- eööe olsun yine de güzel <br>- ha sonuna kadar zorlucam şansımı diyosun. <br><br>- sizi birine benzetiyor gibiyim? <br>- siyah kuşak var bende.... asıl ben seni benzetebilirim<br><br>- - pardon bayan bişey sorabilirmiyim ? <br>- tabii.. <br>- bu ne güzellik ?? <br>- hangisi?.. </SPAN></B><o:p></o:p></P><P><B><SPAN style="FONT-FAMILY: 'Arial Narrow'"><br>-pardon saatiniz var mı acaba? <br>--yok maalesef... <br>-bende var... <br>-iyi güle güle kullan <br><br>- pardon saatiniz var mi acaba? <br>- yok, maalesef. <br>- aliriz? <br>- yemezler <br><br>-merhaba, saat var mı <br>-ne? <br>-saat diyorum. <br>-eee <br>-kaç olmuş acaba? <br>-ne oldu randevun mu var. <br>-yoo. <br>-o halde niye soruyorsun? <br>-merak ettim de <br>-bi git be!! <br><br>- Pardon isminizi öğrenebilir miyim? <br>- Naapcan <br>- Kalbime kazıycam, kimse unutturamasın diye <br>- Ha çok romantiğim diyosun <br>- Evet... <br>- Peki embesilliğini gizleyebilecek bi özelliğin var mı? <br><br>-Pardon tanışabilir miyiz? <br>-2 soru sorcam bilirsen tanışırız <br>1-Cumhurbaşkanımızın adı: <br>-Erdoğan <br>-daaaaat <br>2- ekmek kaç YTL <br>-YTL mi o ne <br>-daaaaaaaaat hadi canım hadi seni televoledeki mankenler paklar <br><br>- Sigaran ve sen ölesine birbirine benzionuz ki... Ama onu ben yaktım,beni de sen.. <br>- Allala enteresan... Bence de sen ve sigaram benziyosunuz... İkinizi de ayağımın altında ezebilir</SPAN></B><o:p></o:p></P></TD></TR></TBODY></TABLE></DIV></DIV>EDITOR}
{EDITOR=<DIV>kadının fendi...çok hoştu</DIV><DIV>&nbsp;</DIV>EDITOR}
{EDITOR=<DIV><STRONG>Smiley (28) eheue süper yaaa sağol</STRONG> </DIV>EDITOR}
{EDITOR=<DIV>sizde sağolun Smiley (18)</DIV>EDITOR}
{EDITOR=<DIV>süper ellerine sağlık</DIV>EDITOR}