Forum Hafızoğlu

Tam Versiyon: Nesli Tükenen İnsanlar
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyon'a bakınız.
{EDITOR=<DIV><SPAN class=postbody>*Sigara içmeyen şehirler arası otobüs şoförü <br>*Siz istemeden fiş veren küçük esnaf.. <br>*Arabasının üzerine bavullarını saran Almancılar <br>*Bu kıyafet size yakışmadı diyen tezgahtar, <br>*Emniyet kemeri takan taksi şöförü, <br>*Trafikte küfür etmeyen araç şoförleri, <br>*Kadınların dişilikten daha çok insan olduklarını düşünen erkekler , <br>*Şarkıları, müzikleri ile sözlerini bağdaştırarak söyleyen şarkıcılar <br>(günümüzde bu olay" altı şişhane üstü kasımpaşa" niteliğinde), <br>*Verdiği üç kuruşu vergi zannetmeyen esnaf-tacir <br>*Yalan söylemeyen politikacı(böyle bir şey hiç oldumuydu ki) <br>*Bayramlarda el öpünce para veren yaşlılar... <br>*"Tabiî ki de" ve " atıyorum" demeden konuşabilen genç <br>*Traş olmuş ve koku sürmüş taksi şoförü <br>*Kapısında toplanmış kedileri uzaktan gördüğünde ne dükkanı olduğunu <br>anladığın güvenilir mahalle kasapları, <br>*Siz söylemeden çiçek alıp gelen erkek arkadaş <br>*Yağmurlu ve karlı havalarda da sizi almaya can atan taksiler <br>*Yolların ve trafik kurallarının kendilerine özel olduğunu zannetmeyen <br>sürücüler <br>*Sabah sabah tanımadığı insanlara günaydın diyerek gülümseyen insan <br>türü <br>*İşi bilmeyen ama kendi hatalarını açıkça söyleyip, kabullenen <br>patronlar <br>*Karısı çirkin ve şişman bile olsa, gözü ondan başka kimseyi görmeyen <br>erkekler <br>*Bayan yolcuları dikiz aynasından dikizlemeyen muavin <br>*Altın günleri yerine evde oturup kitap okumayı tercih eden ev <br>kadınları <br>*Yaya geçidinden geçen yayaları/yayayı görüp geçmesi için yavaşlayan <br>hatta duran şoförler. <br>*Hep daha fazlasını istemeyen, sadece ve sadece halkını düşünen <br>politikacılar. <br>*Sağa, sola manevralarda "sinyal" veren, etrafını kontrol ederek, <br>gerektiği gibi araç kullanan, gereksiz klakson çalmayan, makasa <br>girmeyen minibüs şoförü. <br>*Güleryüzlü devlet çalışanı. (Bu canlının soyunun tükenmesinde devlet <br>etmeni büyük rol oynamıştır.) <br>*Bayan adı ve maili kullanarak kurbanın bilgisayarına girmeye <br>çalışmayan erkek hacker türü. (HackeropatusKiddus) <br>*Belediye otobüsüne bindiğinizde selamınızı alan şoförler... <br>*Çayınıza kaç şeker attığınızı bilen arkadaşlar:-) <br>*Psikolojisi normal olan insanlar <br>*Hastanede görevi hastabakıcılık olup da hasta yakınlarından para <br>almadan iş yapan bakıcılar.. <br>*"Abi ben karşının şoförüyüm" yalanını söylemeden erkekçe "abi ben <br>yeni başladım" diyen taksi şoförleri.. <br>*Vatandaşı "oy pusulası" olarak değil de insan olarak gören <br>politikacılar.. <br>*Km.saati ile oynama yapmadan 2.el araç satan galericiler... <br>*Asıl görevlerinin büyük şirketlere eğitim vermek değil de, üniversite <br>öğrencisi yetiştirmek olduğunu düşünen ve uygulayan Hocalar.. <br>*5 dakika korna çalmadan ilerleyebilen minibüs şoförleri <br>*Simidini paylaşan amca... <br>*Sırtınızı sıvazlayan dost... <br>*İstemeden zam veren patron <br>*Dizini dövmeyen babalar <br>*Küfretmeyen Taraftar, <br>*Taraf tutmayan Hakem...<br></SPAN></DIV>EDITOR}
{EDITOR=<DIV>teşekkürler Nadide. Bir tane de benim aklıma geldi. Halen kişinin içmekte olduğunu görüpte içecek kutusunun boş olmasını bekleyip; ciddi bir şekilde __ ben beklerim abla,. diyen hurdacı.</DIV>EDITOR}
{EDITOR=<DIV>Smiley</DIV>EDITOR}