Forum Hafızoğlu

Tam Versiyon: güzel kısa anlamlı cümleler
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyon'a bakınız.
{EDITOR=<DIV><STRONG><FONT face=Courier color=#000080 size=4>Yaşayabileceğim en güzel aşkı yaşattığın için sana beni seninle karşılaştırdığı için Tanrıya seni görebileceğim için yarınıma şükrederek yatıyorum.</FONT></STRONG><br></DIV><DIV>&nbsp;</DIV><DIV>&nbsp;</DIV><DIV><STRONG><FONT face=Courier color=#000080 size=4>Bir amaca bağlanmayan ruh yolunu kaybeder ;çünkü her yerde olmak hiçbir yerde olmamaktır</FONT></STRONG></DIV><DIV><STRONG><FONT face=Courier color=#000080 size=4></FONT></STRONG>&nbsp;</DIV><DIV><STRONG><FONT face=Courier color=#000080 size=4>Birine verilen değer uğruna feda edilebileceklerle ölçülüyorsa eğer aç gözlerini etrafına bak ,gördüğün her şeyi feda edebilirim ;ama sakın aynaya bakma.</FONT></STRONG><br><br></DIV><DIV><STRONG><FONT face=Courier color=#000080 size=4>Kendimi nokta kadar hissettiğimde bakıyorum ki en anlamlı cümlelerin sonuna gelmişim.</FONT></STRONG><br></DIV>EDITOR}
{EDITOR=<DIV><STRONG><FONT face=Courier color=#000080 size=4>Benim sevgim, zaman ve uzaklıkla sınırlı değildir.<br>Zamanı kaldırınca aynı andayız. <br>Uzaklığı kaldırınca aynı yerdeyiz.<br>O zaman her an ve her yerde seninle birlikteyiz...</FONT></STRONG></DIV>EDITOR}