29-03-2007, 07:17
{EDITOR=<DIV><P class=MsoNormal style="MARGIN: 0cm 0cm 0pt"><SPAN style="FONT-SIZE: 16pt"><FONT face="Times New Roman">Genç bir delikanlı saatlerdir genç kızın peşinden geliyordu. Genç kız<br>dayanamayıp arkasını döndü:<br><br>- Neden saatlerdir beni takip ediyorsunuz? diye sordu.<br><br>Genç erkek :<br><br>-Sizi seviyorum hem de canımdan çok seviyorum!<br><br>Genç kız :<br><br>-Bak benim arkamdan ablam geliyor, o benden daha güzel benden iş<br>çıkmaz sen ona git..<br><br>Delikanlı arkasını dönüp bakınca çok çirkin bir kızın geldiğini<br>görüp sinirlenmiş ve genç kıza dönmüş :<br><br>-Neden bana yalan söylediniz?<br><br>-Asil siz bana neden yalan söylediniz?<br><br>Eğer beni gerçekten seviyor olsaydınız dönüp arkanıza bakmazdınız<br>çünkü gözünüz benden başkasını görmezdi.<br><br><br><br><br><br>Aşk hiçbir felaketten ders almaz<br><br><br><br>Siz şehvetin adını aşk koymuşsunuz<br><br>Eğer öyle olsaydı eşek insanların şahı oldurdu. Diyor Hz. Mevlana<br><br><br><br>Aşk sadece Allah’a vardır..<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" /><o:p></o:p></FONT></SPAN></P></DIV>EDITOR}