29-03-2007, 07:23
{EDITOR=<DIV><P class=MsoNormal style="MARGIN: 0cm 0cm 0pt"><FONT face="Times New Roman" size=3>"Ey Rabbim<br>Sözlerin en güzeli hiç şüphesiz sana ait,<br>Bizim söylediklerimiz,<br>Söyleyemediklerimiz,<br>Söyleyeceklerimiz,<br>İçimizde sakladıklarımız,<br>Suskun bıraktıklarımız,<br>Terk ettiklerimiz,<br>Unuttuklarımız,<br>Fısıldadıklarımız,<br>Hepsi, hepsi, sözlerin hepsi!<br>Ancak sana yöneldiği için güzeldir.<br>Şüphesiz duayı dilimize veren sensin,<br>Dilimizi duaya çeviren sensin,<br>Sözlerin en güzeli sana aittir,<br>Ve sözlerin en güzeli sana hitap etmektedir.<br></FONT><B style="mso-bidi-font-weight: normal"><br></B><FONT size=3><FONT face="Times New Roman">"<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" /><o:p></o:p></FONT></FONT></P><TABLE class=MsoNormalTable style="WIDTH: 100%; mso-cellspacing: 0cm; mso-padding-alt: 0cm 0cm 0cm 0cm" cellSpacing=0 cellPadding=0 width="100%" border=0><TBODY><TR style="mso-yfti-irow: 0; mso-yfti-lastrow: yes"><TD style="BORDER-RIGHT: #d4d0c8; PADDING-RIGHT: 0cm; BORDER-TOP: #d4d0c8; PADDING-LEFT: 0cm; BACKGROUND: white; PADDING-BOTTOM: 0cm; BORDER-LEFT: #d4d0c8; PADDING-TOP: 0cm; BORDER-BOTTOM: #d4d0c8"><DIV align=center><TABLE class=MsoNormalTable style="WIDTH: 98%; mso-cellspacing: 1.5pt" cellPadding=0 width="98%" border=0><TBODY><TR style="mso-yfti-irow: 0; mso-yfti-lastrow: yes"><TD style="BORDER-RIGHT: #d4d0c8; PADDING-RIGHT: 0.75pt; BORDER-TOP: #d4d0c8; PADDING-LEFT: 0.75pt; PADDING-BOTTOM: 0.75pt; BORDER-LEFT: #d4d0c8; PADDING-TOP: 0.75pt; BORDER-BOTTOM: #d4d0c8; BACKGROUND-COLOR: transparent"><P class=MsoNormal style="MARGIN: 0cm 0cm 0pt"><SPAN style="COLOR: black"><FONT face="Times New Roman">Ey Rabbim,<br>Ebediyen bana yakınlığını tattırdığın için,<br>Bana vahyettiğin tüm gerçekler için,<br>Bani hayat denen bu sonsuz lezzet pınarının başına oturttuğun için,<br>Bildiğin tüm ayıplarımı örttüğün için,<br>Gördüğün tüm kusurlarımı bağışladığın için,<br>Umuduma katık ettiğin tüm hayallerim için,<br>En sevgilini bana elçi gönderdiğin için,<br>Ey sevgili,<br>Beni aşkına muhatap ettiğin için<br>Sonsuz hamd sana<br>Sonsuz minnettarlık sana<br>Sonsuz minnet sana<br>Sonsuz şükür sana<br>Sonsuz teşekkür sana...<br><br>Ey Rabbim,<br>Tut elimden sonsuz kudret elinle,<br>Beni hiçliğe düşmekten alıkoy,<br>Unutulmuşluktan uzak eyle beni,<br>Varlığına komşu eyle beni,<br>Ben acizim dayanağım sensin,<br>Fakirim ben sığınağım sensin,<br>Dilsizim sözüm sensin,<br>Körüm ben gören sensin,<br>Sağırım, ki sen işitensin...<br><br>Ey Rabbim,<br>Sözlerin en güzeli sana aittir.<br>Ve sözlerin en güzeli sana hitap etmektedir.<br>Bu kırık dökük sözlerimi,<br>Bu perişan hitabımı,<br>Sen kabul eyle,<br>Sen güzelleştir.<br>Ki sen bana aşktan kanatlar vermiştin ya!<br>Aşkın semasına uçurmuştun ya beni,<br>Elimi sen dokumuştun ya,<br>Hani ele avuca gelmez dokunuşları sen bahşetmiştin ya bana,<br>Gözüme kendi nazarında ışıklar vermiştin ya,<br>Gözle görülür güzellikler vermiştin ya bana,<br>Yüzüme tebessümü sen giydirmiştin ya,<br>Tebessümüme karşılık veren güzel yüzler koymuştun ya karşıma...<br><br>Ey Rabbim,<br>Yoktum ben sen varettin!<br>Unutulmuştum. Ki sen sevdin,<br>Sevdiğin için varettin.<br>Bir sen sevdiğin için var edildim.<br>Bir sen beni andığın için ihya edildim.<br>Öyle ise,<br>Ey Rabbim!<br>Varlığımı aşkına armağan eyle,<br>Yak beni aşkının ateşinde,<br>Al beni bu rüyadan,<br>Al beni bu dünyadan,<br>Bu kırılgan varlığımı ebedi baharına toprak eyle...<br><br>Ey Rabbim!<br>Bütün güzel sözler sana söylemekle güzeldir.<br>Kırık dökük de olsa kabul eyle sözlerimi,<br>Yıkık dökük de olsa duy yakarışlarımı,<br>Kabul eyle beni,<br>Kabul eyle sözlerimi,<br>Suskunluğumu,<br>Dilsizliğim,<br>En güzel dua eyle,<br>Dua eyle dilsizliğimi,<br>Dua eyle suskunluğumu,<br>En güzel dua eyle,<br>Ki sözlerin en güzeli sana hitap etmekle güzeldir.<br>Dua eyle sözlerimi,<br>Güzel eyle...<br>Güzel eyle...<o:p></o:p></FONT></SPAN></P><P class=MsoNormal style="MARGIN: 0cm 0cm 0pt"><SPAN style="COLOR: black"><FONT face="Times New Roman">" <o:p></o:p></FONT></SPAN></P></TD></TR></TBODY></TABLE></DIV><P class=MsoNormal style="MARGIN: 0cm 0cm 0pt"><SPAN style="COLOR: black"><o:p><FONT face="Times New Roman"></FONT></o:p></SPAN></P></TD></TR></TBODY></TABLE><P class=MsoNormal style="MARGIN: 0cm 0cm 0pt"><o:p><FONT face="Times New Roman" size=3> </FONT></o:p></P></DIV>EDITOR}