31-03-2007, 22:42
{EDITOR=<DIV><SPAN class=postbody>seni aramak istedim bugün sesini duymak için. <br>hasret gidemek için ordan burdan konuşup biraz da dedi kodu yaparız dedim <br>seni çok özledim <br><br>seni aramak istedim. <br>uzanıp elerim telefona amma numaranı bilmiyordum ki çaresizce <br>aradım bilinmeyen numaraları <br><br>güldüler bana <br>dalgamı geçiyorsunuz <br>yoksa delimisiniz dediler <br>onlara sadece senin telefonunu sormuştum oysa <br>isim dediler <br>babam dedim <br>adres dediler <br>cenet dedim <br>delimisin kuzum dediler <br>hayır hasretle yanıyorum dedim <br>telefon meşgule düştü kapat tılar <br>kala kaldım <br>elimde telefon gözlerimden yaşlar akar <br>BUGÜN SENİ ARAMAK istedim <br>biraz aglamak için <br>dertleşmek için en çokta <br>ihtiyacım öyle çok ki buna sana <br><br>yüregimdesin her an <br>kalbimdesin her an <br>aldıgım nefesimde ruhumdasın sen <br>amma aramak için numaran yoktu <br>sesini duymak rüyamda görmek için yalvardım ALLAHIMA <br>bugün seni aramak istemiştim. <br>dertlerim gün geçtikçe çogalıyor <br><br>SENİ ÖLESİYE ÖZLEDİM.....??????????? </SPAN></DIV>EDITOR}