Forum Hafızoğlu

Tam Versiyon: Sevmekten Ne Zaman Vazgeçtim....
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyon'a bakınız.
{EDITOR=<DIV align=center>SEVMEKTEN NE ZAMAN VAZGEÇTİM<br><br>kötü günümde yanımda olmadığın zaman<br>vazgeçtim<br>canın sıkıldığında benimle paylaşmadığını, kırılacak veya tedirgin olacak olsam bile düşüncelerini açıkça söylemediğini anladığım zaman <br>vazgeçtim <br>bana yalan söylediğini anladığım zaman <br>vazgeçtim<br>gözlerime baktığında kalbinle bakmadığını ve bana hala söylemediğin şeyler olduğunu hissettiğimde<br>vazgeçtim<br>her sabah benimle uyanmak istemediğini, geleceğimizin hiçbir yere gitmediğini anladığım zaman <br>vazgeçtim<br>düşüncelerime ve değerlerime değer vermediğin için <br>vazgeçtim<br>ağrılarımı dindirecek sıcak sevgiyi bana veremediğinde<br>vazgeçtim<br>sadece kendi mutluluğunu ve geleceğini düşünerek beni hiç saydığın için<br>vazgeçtim<br>tablolarımda artık kendimi mutlu çizemediğim ve tek neden sen olduğun için <br>vazgeçtim<br>BENCİL OLDUĞUN İÇİN<br>vazgeçtim<br><br>bunlardan sadece bir tanesi senden vazgeçmem için yeterli değildi, çünkü sevgim yüceydi.<br>ama hepsini düşündüğümde senin benden çoktan vazgeçtiğini anladım.<br>bu yüzden bende senden vazgeçtim <br><br>FRİDA KAHLO<br></DIV>EDITOR}
{EDITOR=<DIV>ellerine sağlık</DIV>EDITOR}
{EDITOR=<DIV>vazgeçmek zor tek neden yetmıyor ve bazen ne kadar sevsenızde hataları görmemezlikten gelemıyorsunuz teşekkürler</DIV>EDITOR}
bunlardan sadece bir tanesi senden vazgeçmem için yeterli değildi, çünkü sevgim yüceydi.
ama hepsini düşündüğümde senin benden çoktan vazgeçtiğini anladım.
bu yüzden bende senden vazgeçtim

buna şöyle bi son yazayım
seni sevdiğim için gidiyorum inan seni sevmeseydim kalırdım