19-04-2007, 20:06
{EDITOR=<DIV><TABLE cellSpacing=0 cellPadding=0 width="100%" border=0><TBODY><TR><TD colSpan=2><HR></TD></TR><TR><TD colSpan=2><SPAN class=postbody>Tursun sormuş Temel'e: <br>- Ula Temel Sen kaç dua biliyorsun; <br>Temel: <br>- Dört adet dua pileyrum demiş. <br>Tursun: <br>- Hangilerini pileysun demiş. <br>Temel: <br>- Üç ihlas bir Elham'i pileyrum daaa </SPAN></TD></TR></TBODY></TABLE></DIV><TABLE cellSpacing=0 cellPadding=0 width="100%" border=0><TBODY><TR><TD colSpan=2><HR></TD></TR><TR><TD colSpan=2><SPAN class=postbody>Temel tutmuş Yahudi'ye tokat atmış. <br>- Neden vurdun? <br>- Siz Isa peygamberi carmiha cermişsiniz. <br>- İki bin yıl önce olmuş bir şey bu. <br>- Valla pen yeni tuydum. <br></SPAN></TD></TR></TBODY></TABLE><TABLE cellSpacing=0 cellPadding=0 width="100%" border=0><TBODY><TR><TD colSpan=2><HR></TD></TR><TR><TD colSpan=2><SPAN class=postbody>Küçük Temel'e sormuşlar: <br>- 1881'de ne oldi? <br>- Atatürk toğdi. <br>- Peci, 1884'te ne oldi? <br>- Atatürk üç yaşina bastı! <br></SPAN></TD></TR></TBODY></TABLE><TABLE cellSpacing=0 cellPadding=0 width="100%" border=0><TBODY><TR><TD colSpan=2><HR></TD></TR><TR><TD colSpan=2><SPAN class=postbody>- Komiser bey, beni tutuklayın. Karıma beş el ateş ettim. <br>- Öldü mü? <br>- Hayır, hiçbiri isabet etmedi. <br>- Öyleyse neden tutuklanmayı istiyorsun? <br>- Karım beni arıyor da...</SPAN><SPAN class=gensmall></SPAN></TD></TR></TBODY></TABLE>EDITOR}