30-04-2007, 18:05
{EDITOR=<DIV><DIV id=post_message_56292>Artık ne duam ne bedduamsın<br>Sadece adı kalmış yağmurlu bir baharsın<br>Bütün gerçeklerimi alıp ***ürdün<br>Bırak ta seni gördüğüm düşlerim bende kalsın<br><br>Hala sevdiğimi sanma sadece unutmadım<br>Artık sen kalbimde unuttuğum kadar varsın<br>Sana inandığım kadar kimseye inanmadım<br>Bırak ta sen sandığım o insan bende kalsın<br><br>Mevsimlerde olmasa çoktan unutmuştum seni<br>Sonbaharda dökülen yapraklar gibi<br>Umutlarım dökülüyor kirpiklerimden<br>Dökülenler yanağımda<br>Dökülmeyenler yüreğimde kanıyor<br>Ne zaman resmini yırtmak istesem, vazgeçiyorum<br>Vazgeçtikçe içim yanıyor<br>Her şeyi bırakıp gitmek istesem<br>Aklım bıraktıklarımda değil<br>Bırakamadıklarımda kalıyor<br><br>Ben yapamadım işte<br>Ne yapsam bırakamadım<br>Ama sen bırak<br>İstersen sil beni geçmişinden de<br>İçinde sen olsan bile geleceğimi bırak<br>Biliyorum...<br>Mutluluk bana<br>En az senin kadar uzak<br>Çünkü her hayalimde<br>Her şeyden çok sen varsın<br>Bırak ta senle olduğum<br>Hayaller bende kalsın...<br><br>(alıntı...)</DIV><!-- / message --><!-- / Post extension --></DIV>EDITOR}