30-04-2007, 18:06
{EDITOR=<DIV>Susuyorum.......<br><br>Her zaman olduğu gibi, konuşmuyor dilim, anlatmıyor gözlerim seni nasıl<br>delice hiçbir karşılık beklemeden sevdiğimi<br>Belki de kelimeler yetersiz kalıyor , vermiyor sevgimin değerini . Belki de<br>bakışlar anlamsız kalıyor düşüncelerimin yanında , belki de gönlüm seviyor<br>bu acıyı, tatlı geliyor yüreğime seni karşılıksız sevmenin acısı………<br><br>Çözemiyorum....... ve<br><br>Susuyorum......<br>Seni uzaktan sevmeyi kaybetmemek için<br><br>Susuyorum ......<br>Sevdaya susamış kalbimin çığlıklarını içime gömerek<br>Susuyorum .....<br>Hançer gibi saplanmış düşüncelerimi beynimden silerek<br>Susuyorum .....<br>Düşmanca bakışlarının fırtınasına göğsümü gererek<br><br>Susuyorum ......<br>Seni uzaktan sevmeyi kaybetmemek için<br><br>Susuyorum .......<br><br>Sana bu güne kadar tek kelime söylemeden sustum.......<br>Beni sevmediğini bile bile sustum.....<br>Seni karşılıksız sevdiğimden sustum.......<br>Ve yine <br>Seni uzaktan sevmeyi kaybetmemek için<br>Susuyorum ..................<br><br>(alıntı...)<!-- / message --><!-- / Post extension --></DIV>EDITOR}