Forum Hafızoğlu

Tam Versiyon: yerimiz yoktur
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyon'a bakınız.
{EDITOR=<DIV><DIV id=post_message_64554>Temel, Amerikanin durduk yerde Irak'a saldirmasindan rahatsiz olmustur. Bir yolunu bulup baskan Bush'a telefon eder:<br><br>"Alooo! Ben, Temel olarak size savas acayrum haberunuz olsun!"<br><br>Bush, gülerek yanitlar: <br><br>"Hehehe...kac kisilik bir ordun var ki?"<br><br>Temel düsünür:<br><br>"Hmmm...kayinpirader Idrus, halaogli Tursun, kaavedeki arkadaslar..." ve yanit verir: "9 kisidur daa!"<br><br>Bush icinden kis kis güler ve ciddi olmaya calisarak:<br><br>"Temel bey, sizin 9 kisilik ordunuza karsilik Amerikan ordusu tam 2 milyon askerden olusmaktadir!" der.<br><br>"Hmmm..." der Temel:<br><br>"Sizu pir süre sonra arayacagum."<br><br>Aradan birkac gün gecer ve Temel, Bush'u yeniden arar:<br><br>"Baskan, savas ilanimuz gecerlidur. Bir miktar ekipman hazirladuk size karsi!"<br><br>Bush, ilgiyle sorar:<br><br>"Neymis bunlar?" "Hacan, bizim Tursun'un tiraktörü, benim cakaralmaz tüfek bi de kavedeki arkadaslardan birinin bicerdöveri..."<br><br>Bush güler:<br><br>"Iyi ama benim tam 150 bin tankim, 30 bin ucagim ve 10 bin askeri gemim var! Haaa, ayrica bu arada askerlerimizin sayisi da 3 milyon oldu!"<br><br>Temel yeni gelisme karsisinda biraz sikilmistir:<br><br>"Tamam, bir müddet sonra sizu yeniden arayacagum."<br><br>Birkac hafta sonra Temel, Bush'u yeniden arar:<br><br>"Baskan, savas ilanumuzu ceri alayrum."<br><br>Bush merakla sorar:<br><br>"Neden?"<br><br>Temel, moralsiz bicimde yanitlar:<br><br>-"Cenevre anlasmasinu incelemisuzdur. 3 milyon savas esirini barinduracak yerimiz yoktur!"</DIV><!-- / message --><!-- sig --><DIV>__________________<br></DIV></DIV>EDITOR}