12-05-2007, 11:49
{EDITOR=<DIV><DIV><SPAN><SPAN style="FONT-WEIGHT: bold"><FONT color=#990000 size=4><FONT face="comic sans ms" color=#6000bf>ŞEYTANDAN MEKTUP !!! ... <br></FONT><br><FONT face="comic sans ms" color=#ff0000>Seni dün günlük işlerini yaparken gördüm. <br>Namaz kılmadan, dua etmeden bir günü daha geçirdin. <br>Hatta yemek yerken ve yatarken bile dua etmek için vakit ayırmadın. <br>Çok nankörsün! Seninle gurur duyuyorum. <br>Benimle olduğun için çok mutlu olduğumu söyleyemem. <br>Hatırlıyormusun? Senelerdir beraberiz ama seni hala sevmiyorum. <br>Doğruyu söylemek gerekirse: Senden Allah'tan nefret ettiğim için nefret ediyorum. <br>Allah beni cennetten attığı için bende seni kullanıyorum. <br>Seni de Allah'ın bana yaptıklarını ödetene kadar kullanacağım, ondan sonra sende defolup gidebilirsin. <br>Biliyormusun ey Adem !. <br>Allah seni seviyor, ama sen hayatın boyunca benim yanımdaydın. Bunun içinde seni ödüllendireceğim. <br>Hayatının berbat olmasını sağlayacağım. Biz ikimiz beraber kaldıkça bu Allah'ı çok üzecek. <br>Zaman senin hayatını kimin yönlendirdiğini O'na gösterecek. <br>Ve bu senin sayende olacak. <br>Geçirdiğimiz güzel günleri hatırla, insanları nasıl hor görüyorduk, <br>onlara küfür ediyorduk, çılgın partilere gidiyorduk, hırsızlık yapıyorduk, nasıl iki yüzlü davranıyorduk, sigara kullanıyorduk, <br>camii'ye gitmiyorduk, dedikodu yapıyorduk..... <br><br>Bunların hepsini kaybetmek istemezsin değil mi? <br>Hadi gel ey Adem! Sonsuza dek beraber yanalım!... <br>Senin için çok şeyler düşünüyorum. <br>Bu mektupu sana ne kadar değer verdiğimi söylemek ve hayatının büyük bir parçasını kullanmama izin verdiğine teşekkür etmek için yazıyorum. <br>Ey Adem, bazen sana çok gülüyorum. <br>Öyle iğrençlikler yapıyorsunki, benim bile miğdemi bulandırıyorsun. Sen böyle devam et. <br>Yeni nesile yalancılığı, aldatmayı, kumarı ve camii yerine diskolara gitmeyi öğret. <br>Sen bunları onların yaninda yap ki onlarda seni örnek alsınlar. Bir zaman sonra onlarda aynısını yapacaklardır. <br>Çocuklar böyle işte. <br>Neyse, şimdi gitmeliyim ama birkaç saniye sonra tekrar seni görmeye geleceğim. <br><EM><FONT color=#ff4040>Azıcık aklın olsaydı tövbe etmek</FONT></EM> için biryerlere giderdin ve yaşayacak olduğun bir kaç seneyi de Allah'la beraber geçirirdin. <br>Bir kimseyi uyarmak karakterimde yoktur aslında, ama seni tanıyorum. <br>Sen zaten benim yanımdan ayrılmazsın. <br>Senin yaşında olan bir insanın hala günah işlemeye devam etmesi saçmalık olsada. <br>Sakın beni yalnış anlama, senden hala nefret ediyorum, ve bu böyle devam edecek. Beni gerçekten seviyorsan tabiki bu yazıyı kimseyle paylasmazdın. Ölüm bizi buluşturana kadar..... </FONT></FONT><br><br><FONT face="comic sans ms" size=5>EUZUBİLLAHİMİNEŞŞEYTANİRRACİM BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM (KOVULMUŞ ŞEYTANDAN RABBİME SIĞINIRIM</FONT>) <br></SPAN></SPAN></DIV></DIV>EDITOR}