27-04-2006, 17:31
Bir kız ve delikanlı bir motorsikletin üzerinde 180 km hızla gidiyorlar ve aralarında şöyle bir konuşma geçıyor..
KIZ:lütfen yavaşla ben korkuyorum
DELİKANLI:hayır,bak nekadar heyecanlı
KIZ:lütfen,lütfen,cok korkuyorum
DELİKANLI:peki beni sevdigini söyle
KIZ:SENİ ÇOK SEVİYORUM,lütfen yavaşla
DELİKANLI:şimdi bana sıkıca sarıl!!! kız delikanlıya sarılır
DELİKANLI:kaskımı alıp,kendine takarmısın?başımı cok sıktı.
Ertesi gün gazetelerde şöyle bir haber cıktı:motorsiklet kazası;motorsiklet fren arızası nedeniyle bir binaya çarptı,üzerindeki iki kişiden sadece biri kurtuldu.
Gerçek ise şöyleydi;yolun yarısında delikanlı firenlerin bozuldugunu anlamış ama bunu kıza belli etmek istememişti.bunun yerine,kızdan kendisini sevdigini söylemesini istemiş kendisine son defa sarılmasını istemişti.sonrada kendi ölümü pahasına ,kızın kaskı takmasını ve hayatta kalmasını saglamıştı.İşte gerçek AŞKIN anlamıda buydu...
ALLAH herkeze bu kadar degecek bir insan nasip etsin....
KIZ:lütfen yavaşla ben korkuyorum
DELİKANLI:hayır,bak nekadar heyecanlı
KIZ:lütfen,lütfen,cok korkuyorum
DELİKANLI:peki beni sevdigini söyle
KIZ:SENİ ÇOK SEVİYORUM,lütfen yavaşla
DELİKANLI:şimdi bana sıkıca sarıl!!! kız delikanlıya sarılır
DELİKANLI:kaskımı alıp,kendine takarmısın?başımı cok sıktı.
Ertesi gün gazetelerde şöyle bir haber cıktı:motorsiklet kazası;motorsiklet fren arızası nedeniyle bir binaya çarptı,üzerindeki iki kişiden sadece biri kurtuldu.
Gerçek ise şöyleydi;yolun yarısında delikanlı firenlerin bozuldugunu anlamış ama bunu kıza belli etmek istememişti.bunun yerine,kızdan kendisini sevdigini söylemesini istemiş kendisine son defa sarılmasını istemişti.sonrada kendi ölümü pahasına ,kızın kaskı takmasını ve hayatta kalmasını saglamıştı.İşte gerçek AŞKIN anlamıda buydu...
ALLAH herkeze bu kadar degecek bir insan nasip etsin....