Forum Hafızoğlu

Tam Versiyon: Benim için de Dua edermisiniz?
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyon'a bakınız.
ARKADAŞLAR MERHABA BEN ASLINDA YENİ BİR ÜYEYİM BU SİTEYİ İNTERNETTEN DUA ARARKEN BULDUM ÜYE OLDUĞUMDAN BERİ HİÇ MSJ YAZMADIM AMA NEREDEYSE BÜTÜN MESAJLARI OKUDUM..HER ŞEYİN BİR SEBEBİ OLDUĞUNA İNANANLARDANIM BENDE. ÇOK SIKINTILIYDIM EĞER O SIKINTIM OLMASA BU SİTEYİ BULAMAYACAKTIM. BUNUN İÇİN MUTLUYUM AMA HALA SIKINTIMDAN KURTULAMADIM VE DUAYA İHTİYACIM VAR BANA YARDIMCI OLURMUSUNUZ?
allah sıkıntılarından kurtulmanı refaha ermeni nasip etsin

ayyüzlü sıkıntılarım var sıkıntılarım var diye düşünme hayat okadar çabuk geçiyo ki emin ol bi kaç gün sonra yaşadıklarına belki güleceksin belki yaşadıklarını unutacaksın.sıkıntınada bu yönde bak buda geçecek daha önceki sıkıntılar gibi ve unutma herşeyin bi hikmeti var

allah yardımcen olsun allah gönlüne göre hayırlısını versin herdaim
aminn teşekkür ederimSmiley (18)
Selamun Aleykum AYYÜZLÜ KARDEŞİM.SENİN DE DEDİĞİN GİBİ HERŞEYİN Bİ SEBEBİ VAR.ÖNCELİKLE HOŞGELDİN HUZURA.NE SIKINTIN VARSA RABBİM YARDIMCIN OLSUN.DERDİ VEREN ALLAH DERMANI VEREN YİNE ALLAH,YETER Kİ DUA ET.BENDE DUA EDECEĞİM KABUL OLUR İNŞAALLAH.
Selamün Aleyküm kardeş
Hepimiz çeşitli sıkıntılar çekiyoruz.eğer imanımızın bize vermiş olduğu sabrı kullanırsak bütün bu sıkıntılar günahlarımızın kefareti yerine geçecektir Allah ü teala nın izniyle.rabbim yardımcın olsun gönlün huzur bulsun kardeşim inşallah.
arkadaşlar çok teşekkür ederim Allah hepinizden razı olsun