22-06-2007, 20:16
PATATESLİ KEK
MALZEMELER
* 2-3 ADET PATATES
*1 SU BARDAĞI YOĞURT
*3 YUMURTA
*YARIM SU BARDAĞI SIVI YAĞ
*BİRAZ PEYNİR
*1 TANE KURU SOĞAN
*TUZ VE İSTENİLEN BAHARATLAR
*2 PAKET KABARTMA TOZU
YAPILIŞI
PATATESLER KÜÇÜK KÜÇÜK KARE ŞEKLİNDE DOĞRANIR.VE DİĞER MALZEMELERDE EKLENEREK BİR KARIŞIM ELDE EDİLİR.YAĞLANMIŞ KALIBA DÖKÜLEREK FIRINA VERİLİR.FIRINA VERMEDEN ÖNCE ÜZERİNE ÇÖREK OTUDA SERPİLEBİLİR.
AFİYET OLSUN.
MALZEMELER
* 2-3 ADET PATATES
*1 SU BARDAĞI YOĞURT
*3 YUMURTA
*YARIM SU BARDAĞI SIVI YAĞ
*BİRAZ PEYNİR
*1 TANE KURU SOĞAN
*TUZ VE İSTENİLEN BAHARATLAR
*2 PAKET KABARTMA TOZU
YAPILIŞI
PATATESLER KÜÇÜK KÜÇÜK KARE ŞEKLİNDE DOĞRANIR.VE DİĞER MALZEMELERDE EKLENEREK BİR KARIŞIM ELDE EDİLİR.YAĞLANMIŞ KALIBA DÖKÜLEREK FIRINA VERİLİR.FIRINA VERMEDEN ÖNCE ÜZERİNE ÇÖREK OTUDA SERPİLEBİLİR.
AFİYET OLSUN.