Forum Hafızoğlu

Tam Versiyon: Çocuklardan Bush'a mesaj
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyon'a bakınız.
Çocuklar "Başkan Bush'a bir mesaj yazmak isteseydiniz, nasıl birşey yazardınız?" sorusuna ne cevap verdi?

İşte miniklerin anket cevaplarından seçmeler:

1- Sevgili Bay Başkan:

Başkan olunca ne kadar para kazanılıyor?Lütfen yazar mısınız, çünkü fazla değilse ben o zaman dişçi olucam .Timothy U., 7 yaşında. Jamestown, NY

2- Sevgili Bay Başkan:

Kongrede çok arkadaşınız var mı? Annem tek arkadaşınızın başkan yardımcısı olduğunu söyledi, çok üzüldüm.Richard D., 8 yaşında, Greenwich, CT.

3- Sevgili Bay Başkan:

Birgün bir kadın başkanımızın olmasını çok isterim, ama umarim o benim kızkardeşim olmaz.O herkesi çıldırtır. Hem demokratlara hem cumhuriyetçilere kafayı yedirtir.Bir vatandaş, Lawrence K., 8 yaşında, Atlanta, GA

4- Sevgili Bay Başkan:

En sevdiğiniz kitap hangisi? Annem İncil olduğunu söyledi çünkü sizin Tanrı'ya bol bol dua etmeniz gerekiyormuş..Kimberly W., 8 ya$inda, Meriden, CT.

5- Sevgili Bay Başkan:

Kongredekiler bütün gün ne yapıyor? Babam dedi ki siz bütün gün kafa kafaya verip millete nereden ne sorun çıkaracağınızı konuşuyormuşsunuz.Ralph N., Palm Beach, FL.

6- Sevgili Bay Başkan:

Pazarları kiliseye gidiyor musunuz? Annem sizi televizyonda her gördüğünde "Başımızda bu adamla Tanrı yardımcımız olsun" diyor da.Melissa, 9 yaşında, La Fayette, IN

7- Sevgili Bay Başkan:

Umarım bir sonraki seçimleri de siz kazanırsınız. Çünkü çok güzel konuşuyorsunuz,kimse birşey anlamıyor ama olsun.Tracey O., 10 yaşında, Green Valley, AZ

- Sevgili Bay Başkan:

Sevgilim Betsy'le evlendiğimiz zaman düğünümüzü Beyaz Saray'da yapmak istiyoruz. 20 yıla kadar evleneceğiz. Haberiniz olsun istedik.Peter N., 7 yaşında, Bismarck, ND

10- Sevgili Bay Başkan:

Kaç numara ayakkabı giyiyorsunuz? Büyükbabam gecen ay öldü, ayakkabılarından bir çifti size göndermek istiyoruz. Kahverengi mi seversiniz siyah mı? Göndermeden önce parlatacağımıza da söz veriyoruz.Joey P., 8 yaşında, Erie, PA

11- Sevgili Bay Başkan:

Kızarkadaşım Alyssa cumhuriyetçi ama ben demokratım. Bir demokratla bir cumhuriyetçi evlenebilirler mi? Ben 12 yaşındayım kızarkadaşım da 11. 18'imize gelmeden bize cevap verirseniz çok seviniriz.Ryan C., 12 yaşında, Philadelphia, PA

12- Sevgili Bay Başkan:

2 yıldır annem bana zorla piyano dersi aldırıyor. Başkan Nixon da piyano çalıyormuş annem hep öyle diyor. Siz de o çalıyor diye piyano çalıyor musunuz? Lütfen anneme birşey yazın beni rahat bıraksın. Artık bıktım.Sizin sözünüzü dinler çünkü sizi çok seviyor.Teşekkür ederim.Melissa E., 10 yaşında, Shaker Heights, OH
amerikalıların hepsi salak

adama soramamışlarmı

-- sizin gerizekalı ve gaddar oluşunuz genetik mi sonradan mı oldu? diye
böyle başkana böyle halk baş nereye giderse ayaklarda oraya gider.
Smiley (28) genetik bence Smiley (28)
zaten amerikan başkanlarının içinde IQ seviyesi en düşük olanlardan birisi bu kadar gerizekalı olmasına rağmen bu kadar kötülüğü nasıl yapıyo anlamıyorum insanlığa
bunlar toptan beyinsiz. (diyeceksiniz nasıl süper güç onlar değil aslında israel süper güç onlar sadece kukla)
mutlugenclik demiş ki:bunlar toptan beyinsiz. (diyeceksiniz nasıl süper güç onlar değil aslında israel süper güç onlar sadece kukla)

Smiley (5)
YANLIŞ BİŞEY Mİ SÖLEDİM