Önemli bilgilerinizi güvenli ve kontrol altında gönül rahatlığıyla tutun. NOD32 her çeşit yazılım tehdidine karşı hızlı ve üstün bir koruma sağlar. Üstelik internet güvenlik süitine ek bir yük getirmeksizin. Kullanımı çok kolay ve rar içinde Türkçe yama dosyası var.
kurulum bittikten sonra Ctrl+Alt+Delete tuşuna basarak Windows yöneticisini açın İşlemler menüsünden "egui.exe" yi sonlandırın sonra tr yama dosyasına tıklayıp çalıştırın işlem bitince başlat programlardan eseti tekrar çalıştırın..
lazım olan diğer bilgiler rar dosyasının içinde mevcut...
----------------------------------------------------------------------------------------------
Buyrun burdan İndirin
----------------------------------------------------------------------------------------------
teşekkürler zülfikar ben bunu kulanıyorum zten aslında fazla bi işe yaradıklarını sanmıyorum ama işde
sanırım senin kullandıgın daha önceki 2.. versiyonu... Bunun tanıtımı filan daha yeni yapıldı..
mutlaka işe yarıyor. bilgisayarına virüs bulaşmadıgı için işe yaramıyor gibi gelir sana....
istersen bir hafta virüs programını kaldır sonra tekrar kur tarama yaptır farkı anlarsın
ewet 2.5 kullanıyorum wirüsmu dedin wirüsün şahı wardı ama allahdan anakarta bulaşmadı yeni format attırdım at besliyodum 3 hafda öncesine kadar
tarama yapdırdım epey zamn aldı ama bulamadı sonra nod32 sildim başka wirüs programı kurdum o buldu ama yok edemiyoki karantina sadece neyse artık sorun yok bence siznle birisi uğraşmaya gör yoksa hiç biri bi işe yaramıyor
illaki at cifligi olmuşsa pc o zaman trojenler var.
bunlar güvenlik ağı kuruyor ve uyarıyor ama virislerin içinde en iyilerinden biri nod 32 pc yi kasmıyo ve calıstıgının farkına ble varmıyosun klasörü acmadan uyarmıyo görmesi lazım gördümü mutlaka ne yapman gerektigini sorar
(at besliyorum)
dedigin klasörü gösterseydin mutlak görürdü
ayrıca güncelleme yapmamısındır
ve dünya üzerinde bir virüsü en az zamanda algılayıp kendini güncelleyen virüslerin içinde en iyi ikincisi oldugunu da hatırlatıyım............