mesela
Kimileri için para kazanmak
Kimileri için kazandığı parayı nerelere harcayacağını düşünmek
Kimileri için çocuk yapamamak
Kimileri için 10 çocuğuna bakamamak
Kimileri için nerelerime daha estetik yaptırsam düşüncesi
Kimileri için ameliyat parası bulamamak
...ya sizce ¿
bence hayatın zor yanları anlık neden mi bazen bakıyorsunuz çok mutlusunuz bazen çok mutsuz. bir olay yaşıyorsunuz bü güne kadar başıma gelen en kötü şeydi diyorsunuz zaman sonra belki öensiz oluyo daha sonra yaşadığınız daha zor geliyo. az önce haber 7 de yazılan yoırumları okııuyorum. öküzün biri vatanını sevmiyomuş. ya kardeşim türk kürt farketmez insan ol önce ekmeğini yediğin vatana ihanet etme bu ülkede binlerce gürcü vatandaşımız yaşar ben hiçbirinden bu ana kadr böle bişey duymaım eğer ayrımcılık görmek istmiyuırsan önce vatanını içine sindir. yok adamlık yok bunlrda.
bence asıl ön zoru ne biliyormusun bu devirde imanla diğer aleme gitmek çok zor.
haklısın mutlu gençlik bende onu yazacaktım sen yazmışsın.gerçi önemli olan zoru başarmaktır ama zoru başarmaya çalışmak iyice hayatı zorlaştırıyo en azından benim için ......................
..........sabah kalkıp işe gitmek
..........hersabah kalktığımda onsuz bir güne başlamak
..........sesini duyamamanın hüznü ile yaşamak
..........insanları anlamak
..........en güzelide onu sevmek....
bence en zoru kendine rağmen bişeyler yapmaya çalışmak...
berraksu demiş ki:bence en zoru kendine rağmen bişeyler yapmaya çalışmak...
haklısın su
hayatın en zor yanı "hala yaşıyor olmak"
karamsar gelebilir ama bence öyle napiyim
Kendine verdiğin sözLEri tutabiLmektir.. tutamadığın sözLErin acısını kendinLE yaşamaktır..küçükken hayaL ettiğin gißi büyüdüğünde de aynı kaLamamaktır
hayatın kendisi zor zaten abi
bence hayatın en zor yanı insanın sevdikleri tarafından aldatılmasıdır