Forum Hafızoğlu

Tam Versiyon: YILIN EN ÇALIŞKAN VE PAYLAŞIMCI ÜYESİ OYLAMASINA DOĞRU
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyon'a bakınız.
ARKADAŞLAR ARALIK AYINDA YILIN EN VEFALI EN ÇALIŞKAN EN PAYLAŞIMCI ÜYESİNİ SEÇECEĞİZ. KATILMAK İSTEYEN ARKADAŞLAR OLURSA BURAYA İSİMLERİNİ YAZSINLAR OLURMU. OYLAMAYA EN FAZLA 7 KİŞİ KATILACAKTIR ONA GÖRE BEKLİYORUM... AYRICA 7 KİŞİDEN BİRİSİ OLMAK İÇİN 150 FORUM MESAJINA SAHİP OLMA ŞARTI ARANMAKTADIR. KATILACAK KİŞİLER 30 KASIMDA AÇIKLANACAKTIR....

NOT: ADMİNLER VE SÜPERMODLAR KATILAMAYACAKTIRSmiley (5)
abim güzel birşey yapmışsın ben katılamazmıyımSmiley (29)
abim ben katılabilirim galibaSmiley (18)
arkadaşlar sadece adminler ve süper modlar katılamazlar diğer herkes katılabilir ama 7 kişi sınırımız var ona göre 7 kişiyi ben ve alemdar sececek daha sonra oylama ile site üyeleri en iyi kim ona karar verecekler oylama 3 turlu olmak üzere her turda 10 gün oy kullanılabilecek ve oylama 31 aralıkta sona erecek...
ne bu ya canım bi heyecanlı yaşmışsınki peki ödül ne ???
ÖDÜL KAZANACAK KİŞİYE GÖRE DEĞİŞİYO CANIMCIM SENDE KATILABİLSEYDİN VE KAZANSAYDIN KENDİ ÖDÜLÜNÜ BİLİYOSUN (BEN DURURKEN BAŞKA BİŞEY BEKLEMEZSİN UMARIM)
EN ÇALIŞKAN ÜYESİ BENİM.
Smiley (5)Smiley (5) tabiki beklemezdim en güzel ödülüm olurdun ama katılabilseydim kesin kazanırdım ama
muylugençlik iddalısın bakalımSmiley (28)
canım benim ama mutlu gençlik bişey kazanamaz
Smiley (18)