18-11-2007, 23:57
MALZEMELER
Yarım kilo kadayıf
250 gr tere yağ
kızartmalık yağ
ceviz
isteğe bağlı 5 adet yumurta
HAZIRLANMASI
Kadayıflarımızı tereyağımızla bir güzel harmanlıyoruz,harmaladığımız kadayıflarımızdan bir miktar alıp, içine ceviz koyup sıkıca sarıyoruz.
Bir yandan yumurtalarımızı bir kapta çırpıyoruz, hazırladığımız kadayıfları yumurtalarımıza batırıyoruz,ben bir kısmını batırdım yumurtaya ,bir kısmını sade yaptım ikiside güzel oluyor.
ŞERBETİ İÇİN
3,5 Su bardağı şeker
3 su bardağı su
bir kaç damla limon
İkisinden biri soğuk biri sıcak olduğundada şerbeti dökülür.
AFİYET OLSUN
Yarım kilo kadayıf
250 gr tere yağ
kızartmalık yağ
ceviz
isteğe bağlı 5 adet yumurta
HAZIRLANMASI
Kadayıflarımızı tereyağımızla bir güzel harmanlıyoruz,harmaladığımız kadayıflarımızdan bir miktar alıp, içine ceviz koyup sıkıca sarıyoruz.
Bir yandan yumurtalarımızı bir kapta çırpıyoruz, hazırladığımız kadayıfları yumurtalarımıza batırıyoruz,ben bir kısmını batırdım yumurtaya ,bir kısmını sade yaptım ikiside güzel oluyor.
ŞERBETİ İÇİN
3,5 Su bardağı şeker
3 su bardağı su
bir kaç damla limon
İkisinden biri soğuk biri sıcak olduğundada şerbeti dökülür.
AFİYET OLSUN