01-12-2007, 13:50
huzurformun EN'leri
sevgili huzurforum dostlari ben bu siteye uye olali kısa bi süre oldu cok guzel ;faydali paylasimlar edindim ve siz huzurforum dostlarini kazandim .ve dostlari tanimaya calistim ve huzurforumun EN lerini belirlemeye karar verdim.bunlar nacizane kendi tesbitlerim .bu tesbitler tebessum icindir oncelikle onu belirteyim.sizde kendi tesbitlerinizi ekleyebilirsiniz sevgili dostlar .anlayisiniz icin simdiden Allah razi olsun .yureginizden sevgi ,yuzunuzden gulucukler eksik olmasin....
[/color]1.formun EN abisi...[/color]Alemdar
[/color]2. forumun EN alıngan abisi...[/color]S.mecnun
[/color]3.formun EN iyi kalpli kızı...[/color]M.leyla
[/color]4.formun EN hüzünlü kızı...[/color]YapraK
[/color]5.formun EN sıcak kanlısı..[/color]Sema
[/color]6.formun EN sohbet sever üyesi[/color]Seda
şimdilik aklımda olan isimler bunlar aklıma geldikçe eklerim sizde ekleyebilirsiniz sevgili dostlar[/color]
sevgili huzurforum dostlari ben bu siteye uye olali kısa bi süre oldu cok guzel ;faydali paylasimlar edindim ve siz huzurforum dostlarini kazandim .ve dostlari tanimaya calistim ve huzurforumun EN lerini belirlemeye karar verdim.bunlar nacizane kendi tesbitlerim .bu tesbitler tebessum icindir oncelikle onu belirteyim.sizde kendi tesbitlerinizi ekleyebilirsiniz sevgili dostlar .anlayisiniz icin simdiden Allah razi olsun .yureginizden sevgi ,yuzunuzden gulucukler eksik olmasin....
[/color]1.formun EN abisi...[/color]Alemdar
[/color]2. forumun EN alıngan abisi...[/color]S.mecnun
[/color]3.formun EN iyi kalpli kızı...[/color]M.leyla
[/color]4.formun EN hüzünlü kızı...[/color]YapraK
[/color]5.formun EN sıcak kanlısı..[/color]Sema
[/color]6.formun EN sohbet sever üyesi[/color]Seda
şimdilik aklımda olan isimler bunlar aklıma geldikçe eklerim sizde ekleyebilirsiniz sevgili dostlar[/color]