Forum Hafızoğlu

Tam Versiyon: sevgi sözleri
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyon'a bakınız.
 Seni Tanımadan Önce YALNIZLIĞI seni tanıdıktan sonra yaşamayı,seni sevdikten sonra varlığımı,seni kaybedince hiç olduğumu anladım beni geri döneceğin günü sabırsızlıkla bekliyorum.
 Bu dünyada birçok insan var ;kimi mutsuz kimi mutlu ;kimi ağlıyor kimi gülüyor ama mutluluk ve güzelliklere layık bir insan var ki şu anda mesajı okuyor.
 Bir gün zaman kayar elinden tutamazsın.;sel gibi gözyaşlarını kurutamazsın öylesine sendeyim ki ve öylesine bendesin ki;unutmak istesek de ne ben ne sen unutamazsın.
 Sana sevme diyemem;duyguların var ,sevilme diyemem;güzelliğin var,seversen mutlu ol sevilirsen gururlu ol,ama ikisini de kaybedersen güçlü ol!
 Kalbim sana attığı gibi kimselere atmayacak,ellerim kimselere dokunmayacak gözlerim senden başkasına ağlamayacak mutluyum göz yaşlarımın senin gibi biri için aktığına!
 Yeni yaşının sana denizdeki kum taneleri kadar mutluluk ve yağmurlu bir havada gökyüzündeki yıldızların azlığı kadar hüzün getirmesini diliyorum
 Hasret kokan yarime gecenin bir yarısı başlıyorsa çığlığım;duyulsun diye değil,duyulmadan seslenmeyi biliyorsa bu yürek,görmeden de sevmeyi bilir seni seviyorum ve sana güveniyorum yine seveceksin bekliyorum
 Ne seni unutmak gibi bir çabam var içimde ,ne de aşkımı körükleyen bir rüzgar ne seni görmeden durabilecek kadar güçlüyüm ne görmeye dayanacak kadar kalbim var
 Tut ellerimi bırakma ,sımsıkı tut avuçlarıma dolsun .bak gözlerime saatlerce bak günlerce çekme gözlerini gözlerimden sanki kendi gözlerinmiş gibi bak unutma o gözler çoktan senin olmuş
 Her şey değişir,ama eskimiyor acılar ,yaşayan bilir ancak nasıl acıtır akşamlar,sevmek yarı ölmektir hatırlayınca seni;her gün ölüyor insan
 Karşılaşırız belki günün birinde anılarımızın heyecanlarımızın sevgilerimizin başıboş dolaştığı o yerde kırık umutları,dargın bakışları toplarız elerimizle kim bilir karşılaşırız belki sevinçlerle belki de kederlerle
 Zirvelerden yuvarlansa tutmaya gücüm yeter dağların taşını fakat kaldıramam kirpiklerinden akan bir damla hüzün gözyaşını
 Her yanım dört duvar dilimde ismin var cüzdanımda gizlediğim o gülen resmin var bir de kalbimden atamadığım o imkansız sevgin var
 Sen Olmadan Yaşam Neye Yarar Ki SENİN YÜZÜNDEN HAYATI YAŞAYAMADIM Kİ heves değil bu sevda bir fırtına gibi geçer mi sandın
 Bir gün sende seversin sen de ,ağlarsın o zaman aklına ben gelirim bir gün geri dönmek bile isteyebilirsin ama vakit geç olacak kalpsiz
 Duyguların köpük köpük olduğu sahilde gördüğün aldığın ama inceledikten sonra su yüzünde kaydırmaya kıyamadığın çakıl taşın olmak isterdim.
 Bir sır daha var. çözdüklerinden başka.
Bir ışık daha var bu ışıklardan başka
Hiçbir yaptığınla yetinme , geç öteye
Bir şey daha bütün yapıtlardan başka!
 Hayat yaşandığı kadar vardır.
Ötesi ya hafızalardaki hatıra, ya da hayallerdeki ümittir.
Ölümü ise bir tek yerde kabul ediyorum.
Yaşamak mümkün iken, yaşamamış olmakta.
 Ey kör; bu yer bu gök, bu yıldızlar boştur boş.
Bırak onu bunu da gönlünü hoş tut hoş.
Şu durmadan kurulup dağılan evrende,
Bir nefestir alacağın, o da boştur boş
 Sevdiğin müddetçe,
Sevebildiğin kadar,
Sevdiğine her şeyini verdiğin müddetçe,
Verebildiğin kadar gençsin
 Ateşin yaktığından,
Güneşin hareket ettiğinden,
Gerçeğin bir yalan olduğundan kuşkulan;
Fakat benim aşkımdan kuşkulanma
 >>Ey aşk; güzel ve kısasın
 Aldırma deli gönlüm giden gitsin sen şarkılar söyle içinden boş ver
 Açık bir havada ayaklarımı kavuran toprağa doğru düşerken dilimle yakalamaya çalıştığım yağmur damlasıydın...uyandığımda ağzımda hala serinliğin,ferahlığın tadı vardı......
 Saklaması güç olan nedir:Ateş!
Gündüz dumanı gece alevi ele verir.
Birde saklaması güç olan
Aşktır!
Kolayca gözlerden fışkırır.
 YÜREK YANAR KOR OLUR ,YANMAK BİLE HİÇ KALIR,BU DÜNYADA SEVDİĞİN BİR GÜN GELİR EL OLUR
 Dilerim,çiçekler en tatlı renkleriyle ufuklar koyulaşan pembelikleriyle evren tüm güzellikleriyle sana mutluluk getirsin
 Ömür bir yapraktır,elbet bir gün solacak en güzel hatıralar bizde kalacak. Anılar vardır ağlatan,anılar vardır güldüren ağlatsa da güldürse de sensin onları bana yaşatan
 Her yağmur bir gök bulur kendine,her yeşil bir dal,her deniz bir martı her güneş doğacak bir kuytu ama ben senden başkasını bulamadım
 Bu kadar çaresiz bırakma beni,bağlandım bir kere çok sevdim seni.senden istediğim çok şey değil ki uzaktan uzağa gülsen yeter
 Sen seni özleyenin özleminde
Habersiz özlemle özlenensin
Sen var ya sen özlenenlerin
İçinde en çok özlenensin
 Söylemek istediğim o kadar çok şey var ki
Başını bilip sonunu hatırlayamadığım,sevdiğim bir kişi var ki
Sevdiğimi söyleyemeyip,sarılamadığım
Gözlerimde o kadar yaş var ki utanıp ağlayamadığım
 Bugün dünyayı istediğin renge boyayıp ,bu rengi insanlara tüm sevgini dağıt kendini sevginin bir rengi tanıt,çünkü senin varlığın sevgiye en güzel kanıt
 Hani gözler vardır sözleri anlatır,hani sözler vardır gözleri anlatır,hani anlar vardır değeri çok geç anlaşılır,bir de kalpler vardır seni anlatır
 Bu sabah mavi bulutları avucuna mutlulukları gönlüne ve sevgiyi usulca kalbine bırakıyorum güneş her sabah senin için doğsun,en iyi şeyler senin olsun
 Hayatta tek umudun gülmek olsun ,bir gün ağlarsan o da mutluluktan olsun,unutma seven bir kez ölür,ölen bir kez gömülür.benim sana olan aşkım ne ölür ne gömülür
 Birlikte yaşayabileceğin değil,onsuz olamayacağın biriyle ol,geldiğinde boşluk dolduran değil ,gittiğinde yeri doldurulamayanlardan ol
 Alacakaranlığı sevmem ya gündüz olmalı ya da gece ,Kurşun ya derinden vurmalı ya da namluda durmalı,İnsan ya ölümüne sevmeli ya da çekip gitmesini bilmeli
sağol kardeş emeğine sağlık