arkadaşlar buraya herkes kendi hakkında bizlerle paylaşmak istediği şeyi yazsın... ve bu konu altında tanışalım kim ne yapar ne eder nerede yaşar öğrenelim...
benim adım veysel! şu anda trabzon da KTÜ de öğrencilik yapmaktayım.. ailem istanbulda yaşıyor.. ve yaşım 19.. (20 ye ecük kaldı..
) neyse işte böyle bu bendim.. ileriye doğru daha da fazla şeyler paylaşırız artık!!
ben eksik olmayım.. adım mahmut şimdilik trabzonda kalıyorum ktu sosyalbilgiler öğretmenliğini büt sınavından kalmazsam yarın bitirecegim inşallah.... yaşagelince 22 oldu... ailem ordu/fatsada yaşıyor...
bu kadar yeter daaa
ismim mehmet çorumda yaşıyorum yaşım 19.5 istanbul üniversitesi kaldırım mühendisliğinde okuyorum ( öss ye girdik ama bakalım ne olcak )
bu kadar
BaRıS nerdeyse orda yasıyorum ....
bu fikri beğendim...güzel fikir.. küçük ama büyük ...işler olacak
bu arada benim adım mehmet şu an amerikada yaşıyorum ama her sabah bizim köyle karıştırıyom.....
Mehmet demiş ki:bu fikri beğendim...güzel fikir.. küçük ama büyük ...işler olacak
bu arada benim adım mehmet şu an amerikada yaşıyorum ama her sabah bizim köyle karıştırıyom.....
(Mehmet öz abim olur arkadaşlar
)
abi köyle amerika"nın arası nsıl gidiyo..
yoksa amerika bizim köy gibi bi yer mi
D
D
hıımmm bak burası güzel olmuş iştee.adım osman (ismime aşığım çünkü bana ceddim osmanoğullarını hatırlatıyor ,şanlı tarihimizi yaniii) aslen konyalıyım ama trbzonda talihsiz bir şekilde yaşamak zorundayım.-çünkü ortak mekanları paylaştığım bir adet psiko ve ordulu mahmut hoca var daaaa-
valla çok süper bi yaşantım var .bu kinayeli cümleyi trabzonda yaşayanlar bilir arkidaşlar