Forum Hafızoğlu

Tam Versiyon: Çöldeyim...
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyon'a bakınız.
[Resim: 73633493mu1.jpg]

Çöldeyim...Yerde kumdan, gökte güneşten başka birşey yok...Kumların sıcaklığı ayaklarımı yakıyor, beynim kaynıyor sanki...Susadım!...Çok susadım!...Her tepenin ardında bir vaha bulacağım ümidiyle yürüyorum...Buna yürüme denmez aslında!...Ruhum bir hamal gibi yüklenmiş bedenimi!...Gitmesi gerektiği yere kadar sürüklüyor ardınca!...Su!... Ne olur bir yudum su!...

"Rüzgar esse" diyorum, acaba rahatlar mıyım biraz? Rüzgar bir başka kavuruyor tenimi...İçim yanıyor...Ruhum yine taşıyor bedenimi!...Su!...Ne olur bir yudum su!...

Ve sen çıkıyorsun karşıma!...Elinde bir tulum!..."Al" diyorsun, "İç içebildiğin kadar." İçiyorum...İçtikçe yanıyorum!...Yandıkça içiyorum!...Kendimden geçiyorum!...Gözlerimi açıyorum!...GİTMİŞSİN....

Çöldeyim!...Susuzum!...Sensizim!..Efsaneler eskitti yüreğim!...Çölleri aştım, vahalara ulaştım!..Ama hep çöldeki o anı andım!..Her serabı sen sandım!...Susuz kaldım....Suya kandım...İçtikçe yandım...