Forum Hafızoğlu

Tam Versiyon: chatbox
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyon'a bakınız.
Sayfa: 1 2
alemdar ben sana açılsın die hazırlıklara başlarım demiştimSmiley (28)
başla hiç sorun degil ben sana açabilmem için ne gerektigini söyledim sen onu sağlayabilirsen bende açarımSmiley (26)Smiley (26)
arkadaşlar chatbox'ın açılması için üyelerin daa aktif olması gerekiomuş ama bi arkadaş var şimdi nicki aklımda diil kopmuş gitmiş o bizim açığı kapatıoSmiley (28)
bence gerek yok! forumu öldürüyor gibi geliyo bana!!! Smiley (23)
bence çok güsle bi mesele muhabbeti arttırıo...benim daa önceden takıldığım forumlarda vardı hepsininde chatbox u vardı ama hepsi hayatta...
bakalım anket sonuçlarında hangisi kazanırsa o olacak.. ama ilk şartıda unutmayaşımSmiley (26)
walla bu anketin sonu ne olur onu bilmem ama sen her üyenin aktif olmasını beklersen daa çok beklersin bence...tecrübe meselesi...Smiley (35)Smiley (35)
la okkadar dil çıkardık yaww!!! forumu öldürür derken..! Smiley (5) bu söz Alemdar abiye ait de ben ondan çaldıydım.. Smiley (5) Smiley (5)
chatbox varken ordan genelde birbirini tanıyanlar konuşuyodu sanki.
e birbirini tanıyanlarda zaten birbirleriyle konuşabilecek mail adreslerinide biliyolardır..
biraz gereksiz gibi...
yaa bence işe yarar biraz... ancak şöyle sayfada daha güzel bir yerde blunmalı bence.. ayrıca benim fikrime göre daha çabuk kaynaşma olur bu chatbox sayesinde!
Sayfa: 1 2