ben bole bi konu açmak istedim çünkü az sonra burayı doldurcam dier arkadaşlarda kendilerince forumların sorunlarından bahsetsinler burda bu topic i bole kullanalım...tamm forum yeni ii güsel ama sorunu çok...
göründüğü gibi froumun anasayfasından bi kare...sorun nerde diceksiniz?sorun şu moderatör kısımlarının kimi uzun kimi kısa bu ayarlanmalı ortada bi kısalık var alt ve üst yine uzun bu diğer mesaj sayısı felan yazan yerede yansımış ve asimetrik bi görüntü oluşturmuş...eee olcak o kadar demeyin... bunlar foruma girenlerin ilk göze batırdıkları şeylerdir göze hoş gözükmeli...
birincisi üye bile diilim bırak üyeyi yasaklı bile diilim yaa siyah rengi yok ama ben siyahım
...
ikincisi admin,mod felan bunların yazı stili farklı üyelerinki farklı...yine göze batan küçük sayılabilecek ama büyük bi ayrıntı...
üçüncüsü isaimlein boyutları aşırı büyük...bole olunca bi önce ki mesajımdaki sorun ortaya çıkıo...
saygılar
siyah rengin ne gibi bir sakıncası var??
ikincisi admin mod ve üye yazı tipleri farklı bunda ne gibi bir gariplik var
göz uyumundan bahsediorum...üye yazı tip farklı mod yazı tip farklı...
siyah renge gelince tabloda üye rengi kırmızımsı bişi ama ben siyahım...
Alıntı: siyah renge gelince tabloda üye rengi kırmızımsı bişi ama ben siyahım...
benim rengim kırmızı aysemanın rengi mor ama onlarda tabloda kırmızımsı görünüyorlar. o forumun genel yazı düzeni müdahale etme şansım yok
yazi sitillerinin farklı olmasına gelince görevlilerin biraz ayrıcalıgı olsun
ilk yazdıgın tablolarla ilgili olan sorun düzeltildi kontrol et
.gif)
güzel bir tartışma konusu açlımış...

neyse. aklıma geldikçe ben bişeyler yazarım.. ben aslında yazmaktan çok bi oda ötedeki admine gidip onunla konumak bana daha rahat geliyor yaffs!!
.gif)