Forum Hafızoğlu

Tam Versiyon: *** GÜLÜŞ ŞEKİLLERİNİN MANALARI ***
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyon'a bakınız.
*** GÜLÜŞ ŞEKİLLERİNİN MANALARI ***

-(ha ha ha ha)= En ilkel gülüş şeklidir her ortamda yapılabilir...

-(ehüehüehü)=Espri yaptı bal kabağı gülüşüdür.Herkes yapamayacağı için zordur...

-(hohohoho)=Gülen kişinin şişman olduğunu belirtir,samimidir..

-(keh keh)=İhanet belirtisidir.Bir halt yaptığını sanır.Eskiler buna 'bıyık altı'' gülmesi der.

-(hahahaaaaay)=Kadınlara hastır... Kocanın zengin olduğunu gösterir...

-(hobarey)=Gülüşten öte bir sevinç gösterisidir...

-(kikikiki)=Genelde başın yukarı ve aşağı sallanmasıyla desteklenen bir gülüştür...Bu gülüşten zarar gelmez...

-(haaaaah hah hah hah)=Kendini yineleyen bu gülüş tarzı daha çok yan masaların duyması için kullanılır...

-(zuhahahahaha)=Kahkahanın desibel sınırlarını zorlayan desibel bir

çeşididir...Puahpuahpuah-Muhahahaha gibi çeşitlerine de rastlamak

mümkündür...

PEKİ SİZ! GENELDE HANGİ TARZ ÇEŞİT GÜLMEYİ
KULLANIYORSUNUZ
gülen kişi sedaysa ne zaman güleceği belli olmaz güldüğü konunun komik olması gerekmez ama karşısındakini de güldürecek kadar sevimli güler...Smiley (18)
gülen kişi meryemse herkesin yapamayacağı bir balkabağı gülüşünü benimser üstad ya her yerde belli eder farklılığını...Smiley (18)
gülen bekçiyse ki bu anı yakalamanız bir hayli zor olmuştur ne için ve nasıl güldüğünü çözmeye çaluşmayın sadece bu anın tadını çıkarmaya bakın...Smiley (18)
Smiley hadi herkes tanıdığı kişilerin nasıl güldüğünü yazsın ya valla komik oluyo...
bende bi berrak su tanımışımki sormayın herkese cimridir gülümserken bana cömertliği benide güldürür.
seni yaratan ve beni bundan haberdar eden ALLAH a şükürler olsun kardeşim
canım benim ya sağol güzel olmuş Smiley
sağolasın
ama ben nasıl güldüğümü bilmiyorum ya
seni yaratan ve beni bundan haberdar eden ALLAH a şükürler olsun kardeşim ...
bil mukabele...
şu sözlerin yokmu...dünyada kaç harika var bilmem ama senin sözlerin her geçen gün sayıyı artırıyor bilesinSmiley (18)
-(ehüehüehü)=Espri yaptı bal kabağı gülüşüdür.Herkes yapamayacağı için zordur
saol berraksu kardeşim :hıhı (bu oldumu)