Forum Hafızoğlu

Tam Versiyon: Farzetki ............ Ne Yaparsın? (Mesela Yani)
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyon'a bakınız.
Sayfa: 1 2 3 4
hemen görmezden gelip kaçmakta çare var Smiley (23)

farzet ki bir toplulukla uzak bir yaylaya piknik yapmaya gittin biraz dinleneyim derken uyuya kalmışsın seni almadan gitmişler.. ne telefon çekiyor nede geldigin yere dönmeni sağlayacak bir vasıta var.. akşamda yaklaşmış kurt ugultuları duyulmaya başladı ne yaparsın????

ruzgar1

ağlarım elden ne gelir .dua dua dua

ffarzet ki öğretmensn .konu anlatıyorsun.öğrenciler birden fısıltıya başladılar.hem de sana bakıp konuşuolar.Engel olamıyorsun bir de gülüyolar.napcan???
napçanı mı war!!! tutup bi tanesini iyi bi pataklayacam ondan sonra bi daha göriiim ben onu... :p Smiley (5) Smiley (5)

sen farzet ki pilotsun, uçak düşüyor... :p

ruzgar1

gözlerinizi kapayın derim.eğer hala çakılmamışsak..

farzet ki günlerdir beklediği birinden mail ,çabucak açıosun sonraa senin pc gazi oluyr!!!!!!!!!!!!!Smiley (30)1
ne yapacam format atarım!! Smiley (5) Smiley (5) Smiley (5) tabii dosyalarımı kurtarabildiğimi kurtarır ondan sonra!!

farzet ki... Bush u senin eline verdiler naparsın..?? yapacapın şeyleri detaylı olarak istiyorum.. Smiley (18)
taksime götürmem yeterli olur die düşünüom...

farzet ki seni biri ödemeli aradı naparsın?
Eğer çok değer verdiğim gerekli kişilerdense ararım yok sırf beni uyuz etmek için arıyorlarsa asla aramamSmiley (28)



farzet ki en sevdiğin ve gerçekten çok önem verdiğin herhangi bir eşyanı sevgilin kırdı veya kaybetti naparsın?Smiley
ne yapılırki tek yapılacak şey kırdıgını görmezden gelmekSmiley (18)

farzetki bu sitenin yönetimi tamamen sana verildi ne yapardınSmiley (27)
[b]Kabul edemezdim çünkü sizin kadar iyi yönetemezdim o kadar yoğun ki derslerim layık olamayacağım için kibarca reddederdim böyle birşeye layık görüldüğüm içinde ayrıca çok teşekkür eder mutlu olurdumSmiley



farzet ki yeni aldığın son model telefonu çaldırdın naparsın hemde daha taksitleri bile bitmemişikenSmiley (28)
sonum olur yavf.. bulmak için elimden geleni yaprım buldugumdada çalan kişinin burnunda getiririmSmiley (28)

farzetki son sınıftasın ve hocanın biri seni haksız yere bir dersten bıraktı ve sende o yüzden okulu bir yıl uzattın o hocayı senin eline verseler ne yapardınSmiley (18)
Sayfa: 1 2 3 4