Forum Hafızoğlu

Tam Versiyon: Farzetki ............ Ne Yaparsın? (Mesela Yani)
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyon'a bakınız.
Sayfa: 1 2 3 4
Çok basit arkadaşlar yapıcağınız 2 şey var

1. Soruya yanıt vermek.
2. Yeni soru sormak.

Oyundaki amacımız arkadaşımıza ''Farzetki ......... durumdasın, neyaparsın diyeceksiniz.'' Smiley (26)

İlk soruyu haliyle konuyu açan olduğum için ben sorucam.

Farzetki çok sevdiğin bir arkadaşın (bayan için erkek, erkek için bayan) yani hoşlandığın kişi gece yarısı seni arıyor ve kafası çok güzel intahar edicem diyor sebebininde sen olduğunu söylüyor ne yaparsın...
benim için mi intaar etçen daa intaar etmek için doru dürüs bi sebebin bile yok bi hiç için mi kendi hayatına kıyıyosun die vazgeçirirdimSmiley (28)

dielim ki huzurforuma üyesin ne yaparsınSmiley (28)
bu benim için büyük bi onurdur.. onunla huzurun üyesi olmakla gurur duyarımSmiley (26)

farzetki piyangada büyük ikramiye sana çıktı ilk olark ne yaparsın:?
piyango parası haram kendi alın terim(babamınki de olabilirSmiley (46) olmayan hiçbi para kullanmam
piyangoda oynamam bi kere arkiye uydum oynadım tutmadıSmiley (5)

lise son öğrencisisin...hocanın teki tokadı bastı naparsın?
hoca belanı benden bulma Allah"tan bul git başımdan yolmayım seni derimSmiley (23)

farzetki başbakan oldun ilk olarak ne yaparsın????
istifa ederim napçam yaa hiç işim yok benim gibi 70 milyon tane sivri zekayı mı yönetçem...

dielim ki banlandın burdan naparsın?
admini yakalayıp döverım Smiley (18)Smiley (18)

farzetki bir güm senı bir kız dövdü ne yaparsın
o kız kendine büyük bi kötülük yapmış olur... çünkü bayanlara el kalkmaz ama ayak kalkmaz die bişi yokSmiley (5)Smiley (5)Smiley (5)Smiley (5)

(admini döversen üst cümlede yazanları göze alSmiley (26) )

farzet ki sana sokakta gidserken hiç tanımadıgın biri geldi sana evlenme teklif etti ilk söyleyecegin cümle ne olur..
akşamdan kalmamısın lavuk derım hahahahaha

(admın senın ccanını okurum benı korkutmayamı calısıyon )

farzetki yolda gıderken kızın bırı geldı ve sizi öpe bilirmiyim dedi ne yaparsın ???

ruzgar1

git yiğit yağız bi delikanlı bul onu öp derim benden sana yar olmas kızım derim bi de

farzet ki istemeden bi olaya şahit oldun.tehlikeli mi tehlikeli ...naparsın??
Sayfa: 1 2 3 4