Forum Hafızoğlu

Tam Versiyon: objektif olun ama...
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyon'a bakınız.
arkadaşlar yeni bir muhabbet konusu açıyorum
katılıp katılmamak sizin elinizde(TABİKİSmiley )
ama okuduysanız mutlaka cevap da yazın
BU SİTEYE
NE KADAR SÜREDİR ÜYESİNİZ
SİZE NE TÜR OLUMLU KATKILARI OLDU?
OLUMSUZ OLARAK DÜŞÜNDÜĞÜNÜZ YÖNLERİ NELER?(adminimiz kızacak inşallah silmez Smiley (18) )

hadi bakalım yorumları sabırsızlıkla bekleyeceğim(bana noluyosa adminler düşünsün dimi:Smiley )
bi sene falan oldu heralde üye olalı katkıları ben yeni arkadaş edinmeyi çok severim huzurunda bana en güzel katkısı yeni arkadaşlarım oldu Smiley (18) belki bende başkaları için olmuşumdur :hıhı
olumsuz yönü olmadı benim için
evet valla çok güzel bi konu olmuş ablam herkes katılsın bakalım olumsuz katkısı olan var mı :hıhı
olumsuz katkı olamaz "katkı" sözcük analmı itibariyle zaten olumlu bi anlam ifade ederSmiley
evet biliyorum farkettim bi anlatım bozuklugu yaptıgımı ama düzeltmedim o kadar çok yanlış varki hayatımızda benim yaptıgım bi kelimeden ne çıkar
hem niyeymiş ben çogu şeye olumsuz bakarım çünkü öleler olumsuz katkı olmuyorsa benim hayatım bomboş :hıhı
BERRAK BENİ ÖZLEMİŞSİNDİR DEDİM BİRAZ ÖZLEM GİDERSİN ABLAM OKUYUNCA YANINDA HİSSEDERSİN Smiley (5)
güzel bir konu olmuş
bu sayede kurucu olarak bende eksiklerimi bilmiş olurum.
Teşekkür ederim Gıcık Ablam
huzur bana ne kattı ? genelde hayatımın her günü buna benzer sorular sorarım kendime
dolayısıyla cevabım net olacak: konuşmayı değil yazmayı seven biri için(ben yani Smiley (18) ) "okumak" için bi vesile oldu daha ne katkı yapsın...