Forum Hafızoğlu

Tam Versiyon: Başörtülü kızın mükemmel cevabı..
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyon'a bakınız.
Başörtülü kızın mükemmel cevabı..

BAŞÖRTÜLÜ BİR GENÇ KIZ ÜNİVERSİTE DE OKUYORMUŞ.TABİ O ZAMANLAR BAŞÖRTÜSÜ SERBEST.

BİR GÜN BİR BAYAN HOCA ONUN BU HALİNİ GÖRÜYOR VE SİNDİREMİYOR.
TAHMİN EDERSİNİZ...VE ÇIKIYOR ORTAYA BAŞLIYOR BAĞIRMAYA... BİR SÜRÜ ÜNİVERSİTELİ GENÇ SUSMUŞ PÜR DİKKAT DİNLİYOR...

-SİZİN YÜZÜNÜZDEN BU HALLERDEYİZ.., GERİ KAFALILARIN YÜZÜNDEN İLERLEYEMİYORUZ....

VESAYİRE VESAYİRE....

O ZAMANA KADAR SUSKUN DURAN KIZIN O MÜTHİŞ CEVABI İSE ŞÖYLE OLUYOR:

-HOCAM !! TÜRKLER MARSA UZAY GEMİSİ GÖNDERDİ DE BENİM BAŞÖRTÜME Mİ TAKILDI?

- ............

( yaşanmış bir olaydır )
süper bir cvp vallah helal olsun cevabı veren güzel bacıma.Smiley (29)

Allah razı olsun berraksu güzel paylaşımdı.
s.a kardeş çok güzel bir paylaşım.gerçekden bu ilerici geçinen güyya okumuş ilim irfan görmüş birde akademik kariyeri titri olan;kendilerinde elitlik ve seçkinlik payesi ile otalıkda,beyzade ve hanımefendi görünme ve yaşama formatında ki bir kısım zevat ve bunların bir kısım medyası hala aynı terane ile höykürmekdeler evet bende diyorum.sizler her alanda ilerlediniz ve muhassır medeniyetler seviyesine çıkdınızda önünüze kim ve ne şekil engel oldu?.saygılarımla
HOCAM !! TÜRKLER MARSA UZAY GEMİSİ GÖNDERDİ DE BENİM BAŞÖRTÜME Mİ TAKILDI?
kader arkadaşımız güzel cevap vermiş
o zaman serbesmiş hoca böyle bir şey demiş öğrenciye(SİZİN YÜZÜNÜZDEN BU HALLERDEYİZ.., GERİ KAFALILARIN YÜZÜNDEN İLERLEYEMİYORUZ...) şimdi serbet değil biz yakaladıkları yerde söylemediklerini bırakmıyorlar şu noktaları biz biliriz (ben, Seda, berraksu, bekçi haksızmıyım arkadaşlar )