**........Sezen Aksu.....** - Yazdırılabilir Sürüm +- Forum Hafızoğlu (https://www.hafizoglu.net/frm) +-- Forum: Hafızoğlu Forum Genel (https://www.hafizoglu.net/frm/forumdisplay.php?fid=1) +--- Forum: Serbest Kürsü (https://www.hafizoglu.net/frm/forumdisplay.php?fid=5) +--- Konu: **........Sezen Aksu.....** (/showthread.php?tid=2424) Sayfalar:
1
2
|
**........Sezen Aksu.....** - Aysema Sultan - 20-09-2006 Farkındayım Ne yapsan olmuyor gözüm Terk etmiyor bizi hüzün Bir macera yaşamak dediğin Küçük zamanlar harmanı Sevildiğin, üzüldüğün Hatırlamaktan ibaret Hatıralar nihayet Tesellisi çok zor sözün Ne gemiler yaktım Ne gemiler yaktım O kadar yandı ki canım Sonunda karşıdan baktım Ne göreyim kendime yıldızlardan daha uzaktım Bu kızı yeniden büyütmeliyim Kor ateşlerde yürütmeliyim Değirmenlerde öğütmeliyim Farkındayım Farkındayım Kazanmalı, kaybetmeliyim Aşk uğruna harp etmeliyim Kendini seçemiyorsun Bırakıp kaçamıyorsun Yazmadığın bir hikayede Uzun ya da kısa vadede Az biraz keşfediyorsun Öteki olabilmeyi Yerine koyabilmeyi Geride durabilmeyi öğreniyorsun RE: **........Sezen Aksu.....** - Aysema Sultan - 20-09-2006 Aşktan Ne Haber [b]Aç kalbini ben geldim Sıkı sıkı tut bırakma Zar zor yıktım duvarlarımı Kıymetini bil uzatma Bak yaldızlarımı döktüm Açtım kapılarımı gir içeri Gör parklarımı bahçelerimi Anla ben büyük harflerden ürktüm Ben anlamam toptan tüfekten Ben anlamam taştan yürekten Anlamam akıntıya kürekten Bunları boşver ne haber aşktan Gözlerinin arkasını Sözlerinin alt yazısını Kalp diline çevirdim çoktan Okudum özgürce acısını RE: **........Sezen Aksu.....** - Aysema Sultan - 20-09-2006 Belalım Uçurum uçurum gözlerine baktığım sensin Prangalarca boynuma taktığım sensin Dağ gölleri gibi, gibi hasret çektiğim Her gece uyku diye yattığım sensin Yanarım, yanarım tutuşur Yanarım kavurur ateşim Seni de beni de belalım Yanarım, yanarım tutuşur Yanarım kavurur ateşim Seni de beni de belalım, ah belalım Damga damga göğsüme vurduğum sensin Öfke dolu şehirlerde bulduğum sensin Yer nerede, gök nerede, ben neredeyim Diye diye sınırlara geldiğim sensin. Yanarım, yanarım tutuşur Yanarım kavurur ateşim Seni de beni de belalım, ah belalım RE: **........Sezen Aksu.....** - Aysema Sultan - 20-09-2006 Ben Sevdalı Sen Belalı Sen beni, sen, sen unutmuş gibisin Ben hala deliyim hala sevdalı Sen, sen beni unutmuş gibisin Ben hala deliyim hala sevdalı Yaktığın ateşi söndüremedim Sen hala çılgınsın hala belalı Oof hala belalı... Çekmeye razıyım kaprislerini İstersen zincire vur ellerimi Ne olur birtanem anla halimi Ben hala deliyim hala sevdalı Ben hala deliyim hala sevdalı Sen benden,sen vazgeçmiş gibisin Ben hala tutkunum hala yaralı Sen benden,sen vazgeçmiş gibisin Ben hala tutkunum hala yaralı Yaktığın ateşi söndüremedim Sen hala çılgınsın hala belalı Hala belalı... Bu sevda bir anda bitebilir mi Gerçekler yalana dönebilir mi Ne olur bir tanem anla halimi Ben hala deliyim hala sevdalı Ben hala deliyim hala sevdalı RE: **........Sezen Aksu.....** - Aysema Sultan - 20-09-2006 Beni Unutma [/color] Bir gün daha yaşandı ve bitti Küçük sevinçleri ve küçük kederleriyle Herhangi bir gündü çok önemli değildi Seni düşündüğüm birkaç andan başka Bilirim herkes payına düşeni yaşar Ve her yeni günde değişir hep bir şeyler Sen de kendi payından bir hatıra seç ne olur O ben olayım beni unutma Beni unutma beni untma beni unutma Bilirsin unutulmak dokunur ya her insana Sen de kendi payından bir hatıra seç Ve o ben olayım unutma beni unutma Bilir misin seni gerçekten sevdim Sevdiğim daha bir çok şeyin arasında Bir tek seni seçtim hatıralar arasında Sebep diye bir küçük mutluluğa RE: **........Sezen Aksu.....** - Aysema Sultan - 20-09-2006 Benimle Ol Bende zincirlere sığmayan o deli sevdalardan Kızgın çöllerde rastlanmayan büyülü rüyalardan Kolay kolay taşınmayan doludizgin duygulardan Yalanlardan dolanlardan daha güçlü bir yürek var Haydi gel benimle ol oturup yıldızlardan Bakalım dünyadaki neslimize Ordaki sevgililer özenip birer birer Gün olur erişirler ikimize Uzanıp yüreğinin ateşiyle yeniden Yıldızları tek tek yakacağım Sarılıp güneşlere sevgimizle göklerden Mavi mavi taçlar takacağım RE: **........Sezen Aksu.....** - Aysema Sultan - 20-09-2006 Bir Zamanlar Deli Gönlüm Ele avuca sığmazdı deli gönlüm Bir zamanlar nerdeydi şimdi nerde İster güneş ol yak beni Yağmurum ol ağlat beni Aklım başka Duygularım başka yerde Bir deli rüzgar savurdu Beni böyle umutlu tutsak Benim altın kafeste İster güneş ol yak beni Yağmurum ol ağlat beni Zincirleri yüreğimin artık sende Yok ağlatamaz asla beni Bir gün ayrılık Pişmanlığım nefret olmaz Öfke olmaz Senden daha acı bir hasret bulunmaz İster güneş ol yak beni Yağmurum ol ağlat beni Acılarla sevinçlerle yaşat beni[/color] RE: **........Sezen Aksu.....** - Aysema Sultan - 20-09-2006 [/color]Bırak Beni Bırak beni yeter aldattın yeter bırak beni Deli ettin artık çek git bu nasıl sevgi Sen kendine aşıksın sen yalancısın Hatta sevişirken bile yabancısın Sen kimsin sen ne rahat insansın bırak Bırak benim için ne mümkün ayrılmak Ben ayrılamam sen beni bırak Seviyorum kahretsin Seviyorum elimde değil Çok seviyorum ah neden Yaşadığım en derin aşksın sen Çok, istedim unutmak istedim esmer ellerini Gözlerini, kokunu, yanık tenini Bana dokunduğun anda hislerini unutmadım Oysa sen bir yalancısın Sen kimsin sen ne rahat insansın bırak Bırak benim için ne mümkün ayrılmak Ben ayrılamam sen beni bırak[color=green] RE: **........Sezen Aksu.....** - Aysema Sultan - 20-09-2006 Değer Mi Bir rüya görür gibi seninle bulutlara uçtuğumda Bir ateş yakar beni sevginle tutuştuğumu sanırdım Yağmur olur damla damla öperdim öperdim dudaklarından Bir nehir gibi çağlar akardım akardım damarlarından Değer mi hiç değer mi hiç Değer mi değer mi değer mi söyle Bir rüya ömür boyu Sürer mi sürer mi sürer mi böyle Değer canım değer elbet Değer bir tanem aşk için herşeye Ne hayal ne de gerçek Engel mi kanatlanmadan uçmaya RE: **........Sezen Aksu.....** - Aysema Sultan - 20-09-2006 Güllerim Soldu Güllerim soldu kaldırımlarda Gonce yüklü dallarıma ayaz vurdu Demlerim oldu son akşamlarda Bir nefeslik duraklarda çiçek açtım Bir tek sana güvenmiştim Öncem yoktu sonram yoktu Soyundum sevinç giyindim Sevinmek sanki bir suçtu Hani herşeyindim ben senim Hani kor dudaklındım Hani karlarda açan çiçektim Vazgeçilmezdim |