İSTANBUL ŞİİRLERİ - Yazdırılabilir Sürüm +- Forum Hafızoğlu (https://www.hafizoglu.net/frm) +-- Forum: HerteldeN (https://www.hafizoglu.net/frm/forumdisplay.php?fid=19) +--- Forum: Duygularımız (https://www.hafizoglu.net/frm/forumdisplay.php?fid=79) +--- Konu: İSTANBUL ŞİİRLERİ (/showthread.php?tid=2948) |
İSTANBUL ŞİİRLERİ - S_MecnuN - 18-10-2006 GİZLİ GİZLİ İstanbullu bir kız sevdim,semti şişlı, Bakıyorum ona uzaktan,gizli gizli, Bu kalp ona anlatılmaz hevesli, İstitorum onu kendime,gizli gizli, Görüyorum bu sevdanın yolu sisli, Hergün sokağından geçtim,gizli gizli, Telefonda konuşurduk sizli bizli, Şimdi sesini dinliyorum,gizli gizli, Odamdaki duvarda onun resmi çizili, Özleyince bakıyorum ona,gizli gizli, Bırakıp gitti ya zalim,böyle hisli, Şimdi ona düşman oldum,gizli gizli. RE: İSTANBUL ŞİİRLERİ - S_MecnuN - 18-10-2006 SENDEN AYRILIRKEN SENDEN AYRIYKEN SENİ SORDUĞUM DAĞLAR PARçALANDI SENİ SORDUĞUM IRMAKLAR KAN AĞLADI SENİ SORDUĞUM YOLLAR YARILDI NE DAĞLAR GöRMÜŞ SENİ NE IRMAKLAR TUTMUŞ ELİNİ NE YOLLAR RASTLAMIŞ AYAK İZİNE NE RÜZGAR SESİNE NE BULUT NEFESİNE SENDEN AYRIYKEN YAŞAYAN BİR öLÜYDÜM BEN NE GÜNDÜZÜMDE GÜNEŞ DOĞDU NE GECEMDE AY NE PENCEREMDEN KUŞ GİRDİ NEDE RÜZGAR NE YAĞMURDA ISLANDIM NE GÜNEŞTE YANDIM NE GECE IŞITTIM NE SABAHA ULAŞTIM SENDEN AYRIYKEN BEN KAN AĞLADIM SENDEN AYRIYKEN BAĞRIMA TAŞ BASTIM... RE: İSTANBUL ŞİİRLERİ - S_MecnuN - 18-10-2006 İSTANBUL BAK NE DİYOR,SEVGİLİ! hey sevgili bak ne diyor istanbul sana!!! kaldırımlarına benzetmiş beni istanbul her geçen gÜn kirlenen denizine hınca hınc dolu taksimine bazen diskoteklerine balıkçılarına kapkaç yÜzÜnden çantasını kurtarmaya çalışan bir kadına benzetmiş beni gece yarısı acılar kıraliçesi olduğunu fısıldıyor yusuf hayaloğlunun kulağına ve ben oluyorum o sokaklarda işte istanbulu acılar kraliçesi yapan aşıklar oluyoruz biz o sokaklarda (hiç görmediğime bakma istanbulu anlatırken sana senide göremiyorum şimdi oysa her kuşa böceğe dağa taşa anlatıyorum seni SEVGİLİ!?( ) RE: İSTANBUL ŞİİRLERİ - S_MecnuN - 18-10-2006 Hİç GöRMEMİŞ OLDUĞUM ŞEHİR seni istanbula benzetiyorum artık neden mi? çÜnkÜ yeryÜzÜnde ancak o anlata bilir seni belki hiç istanbulu görmeyişimdendir bu benzetmem belkide boğazda bi rakıyla seni dÜşlemem ruyalarımda seni seviyorum haliçin serin sularında meyhanelerinde istanbulun sultan ahmetteki ezanında dÜşlÜyorum seni ve yedi tepenin yedisinide seni seviyorum diye yazmak geliyor içimden şimdi seni istanbula benzetiyorum artık belkide hiç görmemiş olduğumdandır istanbulu sana aşık olmak isterdim İSTANBUL SOKAKLARINDA VE URFADAYIM ŞİMDİ Bİ BOĞAZ HAVASINDA SENLE RAKI İçMEYİ DÜŞLÜYORY ÜREĞİM BİR DE SENLE öLMEYİ BU ÜLKEDE RE: İSTANBUL ŞİİRLERİ - S_MecnuN - 18-10-2006 KESKE Sorun nerde, yada kimde Aslinda cevap pherkesin icinde... Kimse ama hickimse Bu cevaplari veremiyor Sanki, sanki birseyden korkuyor Ama ne ? Cevaplar hep yurekte Ah bir dile gelebilseler Yada; Hep dilin ucunda Ah bir ozgur olabilseler Daha dogrusu Ah bu insanlar yurekten konusabilseler RE: İSTANBUL ŞİİRLERİ - Aysema Sultan - 19-10-2006 Harika şiirler emeğine sağlık RE: İSTANBUL ŞİİRLERİ - S_MecnuN - 19-10-2006 Söyle İstanbul söyle istanbul sen ne kadar tanıyorsun genç yaştaki insanları söyle istanbul sen nerden biliyorsun sahilde gÜneşlenen insanları söyle istanbul kaç defa şahit oldun gÜn batımında öpÜşenlere ya da gÜn batımını izleyenler söyle istaanbul kaç defa öldÜn dirildim ya da ölmÜş dirilmiş gördÜn ? hadi söyle söyle istanbul beni ben yapan sen misin? senin balıkçın senin gÜn batımın senin ışığın beni ben yapan sensin İSTANBUL RE: İSTANBUL ŞİİRLERİ - S_MecnuN - 19-10-2006 seni seviyorum Seni hayal ettiğimde, Hasret tÜrkÜsÜ söyler Üveyikler; Yıldızlar kırpışır kirpiklerimde, Bir gökyÜzÜ sığar da yÜreğime, Sen sığmazsın... Yalap yalap yanar gÜndÜzleri bağrım. Sevda körfezinde denizlerim tutuşur. Gözlerin mil çeker gecelerime. TÜm gemiler seferden döner de gÜlÜm, Sen gelmezsin... Vazoda gÜller ağlar yalnızlığıma, çerçevede hayalin solar. Dokunduğun eşyalarda sıcaklığın var. Sana olan aşkımı duvarlar anlar. Sen bilmezsin... RE: İSTANBUL ŞİİRLERİ - S_MecnuN - 19-10-2006 Usandı Yasakladı Tanrı yaşamayı bize Yaşımızla ıslandı ayaklar GÜlÜcÜksÜz bakışlar paslandı Ne'm var diye bohçalar serildi Kalem gerindi; doğdu mısralar ölÜm vakti sırtlara yaslandı Nal altında çiçekler ezildi Baharında kesildi ağaçlar GönÜl yeşermelerden usandı RE: İSTANBUL ŞİİRLERİ - S_MecnuN - 19-10-2006 BEN GİTTİM HER öLÜM BİR KAçIŞ VE HER KAçIŞ öLÜME YOLCULUK ARTIK BENİM İçİN YAVAŞ YAVAŞ öLÜYORUM VE BİİYORUM HAYAT BENİ YAŞATMADAN öLDÜRMEYECEK SEVGİLİ NE OLURDU BENİ SEVSEN NE OLURDU HEP BENİM OLSAN AMA OLMADI... SEN KENDİ GEçMİŞİNDE KAYBOLDUN BENDE KENDİ YAŞANMIŞLIĞIMDA BOĞULDUM BU BİZİM KADERİMİZ VE BEN ARTIK KADERE LANET EDİYORUM... SIRILSIKLAM GöZLERİM YEMYEŞİL DENİZLERİM VAR YİNE VE BİLİYORUM YİNE BOĞULACAĞIM KENDİ DENİZİMDE ölÜme 5 kala hayat çok gecikti... Sadıkcan öldÜ bu gece!! artık sadece sadık var canÂ’ı yokkk... sen bende kaldın bende sadece yaşanmışlıklarda gizlendim... keşke her şey daha gÜzel olsaydı yada gÜzel olan her şey bizim olsaydı sen bende kaldın merak etme... SENİ SEVDİM İNAN VE SEVGİMİ UNUTMA... VE BİR DAHA BU KADAR SEVİLMEYECEKSİN SEN EN GÜZEL BENDE KALDIN VE KİMSE SENİ DAHA GÜZEL YAPAMAZ GöNLÜNDE... |