Kayahan - Seni Seviyorum - Yazdırılabilir Sürüm +- Forum Hafızoğlu (https://www.hafizoglu.net/frm) +-- Forum: Hafızoğlu Forum Genel (https://www.hafizoglu.net/frm/forumdisplay.php?fid=1) +--- Forum: Serbest Kürsü (https://www.hafizoglu.net/frm/forumdisplay.php?fid=5) +--- Konu: Kayahan - Seni Seviyorum (/showthread.php?tid=3154) Sayfalar:
1
2
|
Kayahan - Seni Seviyorum - S_MecnuN - 01-11-2006 Kayahan - Seni Seviyorum Şarkı Sözü Seni seviyorum Seni seviyorum diye Senden önce hiç kimseye Söylemedim dersem Yalan olur... Hiç hesapsız, çılgınca Seni seviyorum Bazen bir çocuğun Karanlıktan korktuğu gibi Seni sevmekten korkuyorum Gözlerim Az önce İflas etti.. Issız, tenha üşüyorum Isıtmak için içimi,içimden Hiç aralık vermeden Seni seviyorum, seni seviyorum Seni seviyorum diyorum Söylememem lazım biliyorum Ama hoşuma gidiyor İçimi ısıtıyor söylüyorum Seni seviyorum, seni seviyorum Seni seviyorum, seni seviyorum Seni seviyorum diye Senden önce hiç kimseye Söylemedim dersem Yalan, Yalan olur Hiç hesapsız, çılgınca Seni seviyorum Bazen bir çocuğun Karanlıktan korktuğu gibi Seni sevmekten korkuyorum Söylememem lazım biliyorum Susmuyor içim Seni seviyorum diyorum Canımın istediği İçimin titrediği Bu ilk defa, öncesi yok Seni seviyorum, seni seviyorum Seni... Amacım beni sana Sevdirmek olsa bu çok kolaydı Ben seni sevmenin Tadını çıkarıyorum Aklımdayken...... Dün akşam o kadına Gü-lüm-se-me-dim. Çünkü dün akşam da Bu sabah gibi Seni seviyordum. Seni seviyordum. Seni seviyorum diye Senden önce hiç kimseye Söylemedim dersem Yalan Yalan olur. Seni seviyorum, seni seviyorum Seni seviyorum, seni seviyorum Seni seviyorum.... SENİ SEVİYORUM.. SENİ SEVİYORUM... RE: Kayahan - Seni Seviyorum - S_MecnuN - 01-11-2006 Kayahan - Sarı Saçlarından Sen Suçlusun Şarkı Sözü Adresim aynı Kaderim aynı Günlerim aynı Geceler aynı Sarı saçlım hasretimsin sen Karadantel sokağında ben Kapımda akşam gülleri mateminle tutuşurken Dumanım aynı Ateşim aynı Bulutlar aynı Gözyaşım aynı Sarı saçlım hasretimsin sen Karadantel sokağında ben Kapımda akşam gülleri mateminle tutuşurken Kankırmızı gözlerimden Sancıların gelip geçer Kim üzülür kim bekler seni Ben tabii ki ben birtanem Ter içinde İçim bileylenir Kankırmızı gözlerimden Sancıların gelip geçer Kim üşütür kim yakar beni Sen tabii ki Sen birtanem Ter içinde İçim bileylenir Bu kaçıncı çalınışı kapımın Bu kaçıncı sen değilsin başkası Peşimde mazinin ayak sesleri Nelerden vazgeçiyoruz bir düşünsene Kırık kalpler üstüne kuruyoruz birşey Bu kalleşlik belki bana yakışmıyor ama Sarı saçlarından sen suçlusun RE: Kayahan - Seni Seviyorum - S_MecnuN - 01-11-2006 Kayahan - Söz Güzelim Şarkı Sözü Beni terk edişin mümkün mü senin İstersen bir dene de gör güzelim Benimle yaşarsın benimle ancak Yoksa sevgimle boğarım seni Yaz bir yere güzelim Yok olamaz olamaz Sensiz hayat meleğim var olamaz Kim sevecek seni kim Kim tutacak elini Kurtulamaz güzelim kurtulamaz Al ruhumu al, al gençliğimi Rabbim şahidim söz güzelim Al ruhumu al, al servetimi Rabbim şahidim söz güzelim Yaz bir yere güzelim Yok olamaz olamaz Sensiz hayat meleğim var olamaz Kim sevecek seni kim Kim değecek tenine Kan dökerim güzelim kurtulamaz Bir gün pembe kutularında mutluluğu getireceğim kapına Önce saçlarından sonra yanaklarından ve sonra alnından öpeceğim Sonra acılarını alıp çok uzak bir yerlere gideceğim Belki güneşe ereceğim Yaz bir kenara yaz bebeğim yaz bir kenara Yaz bir yere güzelim Yok olamaz olamaz Sensiz hayat meleğim var olamaz Kim sevecek seni kim Kim değecek tenine And içerim güzelim kurtulamaz Sana bu söylediklerimi daha önce duyduğun yalanlarla bir tutma Belki en güzelleri değildir ama dosdoğrudur gözbebeğim Dosdoğrudur inan bana Yaz bir kenara yaz meleğim yaz bir kenara RE: Kayahan - Seni Seviyorum - S_MecnuN - 01-11-2006 Kayahan - Bir Garip Aşk Hikayesi Şarkı Sözü Bizimkisi bir aşk hikayesi Siyah beyaz film gibi biraz Gözyaşı umut ve ihtiras Bizimkisi alev gibi biraz Bizimkisi bir aşk hikayesi Siyah beyaz film gibi biraz Ateşle su dikenle gül gibi Bizimkisi roman gibi biraz Bu güller senin için Bu gönül bizim için Hiç üzülme ağlama Sen gülümse daima Bizimkisi bir aşk hikayesi Siyah beyaz film gibi biraz Hüzünlü sonbahar kapısından Çıkmak gibi aydınlığa biraz Ne güzeldi değil mi yaşadıklarımız Ne güzeldi Artık ne sen ne de ben Bulamayız o günleri Bazen düşünüyorum da Bende yanlış bir şeyler vardı diyorum İkimizde kıymetini bilemedik bir şeylerin Hatırlarmısın akşam olur Mumlarımızı yakardık Sen kokunu sürerdin Oda sen kokardı Olmadık şeylere güler Durup dururken ağlardık Güzel havalarda sokaklara çıkardık Bir de kar yağınca kar topu oynardık seninle Sen iskambil kağıtlarından fal bakardın İsteğin çıkmayınca Kağıtları bir daha karardın Çok kızardın sigara içtiğime Ve içkime karışırdın Uzun uzun zararlarını anlatırdın bana Arasıra rejim yapardın Tartı bir doğru tartsa Bir yanlış tartardı Yani onunla da anlaşamazdın Komşunun çocukları vardı Bizim kızla oynardı Çocuk bahcesine giderdiniz Ben televizyonda maça bakardım Arasıra arkadaşlar gelir Sohbet ederdik Şurdan burdan konuşurduk işte Benim askerlik hatıralarım Senin doğum hikayen bitmezdi İlk tanıştığımız günü hatırlar gülerdik Sen bana üstümde ne vardı diye sorardın Bende her seferinde hatırlamazdım Şimdi hatırlıyorum Kırmızı bir kazak, siyah bir etek Siyah çoraplar,Kırmızı pabuçların Ve bir Perşembe günü saat 2'yi 4 geçiyordu İkimizde önümüze bakmamıştık çarpıştık önce Sen pardon dedin sonra ben yere düşen kitaplarını topladım Gözgöze geldik ve başladık Film gibi yani Son mektubunu dün aldım Teşekkür ederim Ben sana yazmıştım grip salgını var demiştim Bak yine gribe yakalanmışsın Neyse geçmiş olsun Buralarda da hava soğuk ama hasta falan değilim Bu gözlüklerle başım dertte Hayat işte yuvarlanıp gidiyoruz Hepinizi çok özledim..... RE: Kayahan - Seni Seviyorum - S_MecnuN - 01-11-2006 Kayahan - Bekle Gülüm Şarkı Sözü Bekle gülüm hayat bir gün bize de güler Bir gün olur sona erer bu kötü günler Biter elbet biter bir gün bu özlem biter Bu dağlar ve denizler engel değil bizim için bekle gülüm Hangi dağ daha yüksek bizim yüreğimizden Hangi deniz daha büyük bizim özlemimizden Hangi dağ daha yüksek bizim yüreğimizden Hangi deniz daha büyük bizim özlemimizden Kavuşmak tutkusuyla delirince bu gönlüm Duvarları deler gözlerim seni görürüm İşte o an dağ bir karış deniz bir adım gülüm O an saçlarını dağıtan rüzgar değil nefesimdir gülüm Hangi dağ daha yüksek bizim yüreğimizden Hangi deniz daha büyük bizim özlemimizden Hangi dağ daha yüksek bizim yüreğimizden Hangi deniz daha büyük bizim özlemimizden Özleminin yüreğini boğduğu bir gün Haykırmak gelirse içinden haykır gülüm Dövsün sesin denizleri dağları dövsün Bu dağlar ve denizler engel değil duyarım seni haykır gülüm Hangi dağ daha yüksek bizim yüreğimizden Hangi deniz daha büyük bizim özlemimizden Hangi dağ daha yüksek RE: Kayahan - Seni Seviyorum - S_MecnuN - 01-11-2006 Kayahan - Ay Dolunaydı Şarkı Sözü Allah, Allah, Allah, Allah Aman aman şinanay Bozduk mor liramızı Bulduk tam havamızı Yarim bir hoştu, ben de bir hoştum Çekip ben silahımı Vurdum yıldızları Alıp birisini de göğsüme taktım Tutup ellerini Baktım gözlerine Öptüm gerdanını, lokmadan tatlı Atıp mintanımızı Hoooop yatağımıza Ondan sonrası da Hadi bize kalsın Dalgalandık, şulelendik Deniz yandı ay dolunaydı Allah, Allah, Allah, Allah Aman aman şinanay Bozduk bin liramızı Bulduk tam havamızı Yarim bir hoştu, ben de bir hoştum RE: Kayahan - Seni Seviyorum - S_MecnuN - 01-11-2006 Kayahan - Azad Et Şarkı Sözü BU NE ZULUM NEDIR BU ZAHMET BU GIDISIN SONU KIYAMET KIRACIYIZ BU DUNYADA YALAN KARISMIS SEVDAYA IYISIMI BENI AZAD ET KIRACIYIZ BU DUNYADA OLUM VAR BANA SONUNDA AGLAMAYA SEN DEVAM ET ASLAN KATLANIR AMMA YUREK SIGMAZ ZINDANA KIR KILIDI BENI AZAD ET 2 VAY BANA VAY BANA VAY BANA VAY BANA (NAKARAT) KOMSU GELMIS OLUM YAZIKTIR CANA YANDI YANDI BAGRIM YANDI MURADIMI SELLER ALDI SECEMEDIM TUZAKLARI GOREMEDIM UZAKLARI KIRMADIGIM DOSTUMMU KALDI SECEMEDIM TUZAKLARI GOREMEDIM UZAKLARI VERMEDIGIM BIR CANIM KALDI (NAKARAT) BU DUNYANIN ZEVKINE VARDIM YASADIM DERSIMI ALDIM KIRACIYIZ BU DUNYADA YALAN KARISMIS SEVDAYA IYISIMI BENI AZAD ET KIRACIYIZ BU DUNYADA YALAN KARISMIS SEVDAYA AGLAMAYA SEN DEVAM ET RE: Kayahan - Seni Seviyorum - S_MecnuN - 01-11-2006 Kayahan - Aman Beni Unutma Şarkı Sözü Bir işaretinle senin olur bu dünya Ve tabiki ben yanında Nerde olursan ol bir çağırman yeter Koşar gelirim o dakka Akşam sabah günün her saati Canım feda uğruna Bak işte yıldızları topladım sana Aman beni unutma Hasretimsin sen Herşeyimsin sen Kaderimsin sen Sahibimsin sen Sen baharsın sen Gül kokarsın sen Dallarımsın sen Sen hayatsın sen RE: Kayahan - Seni Seviyorum - S_MecnuN - 01-11-2006 Kayahan - Acılanma Şarkı Sözü Kim ağlattı üzdü seni Ağlaşma, sızlanma gönül Ben de hal kalmadı Yandım ateşlerde yandım Söyle sen nasıl dayandın Ben de hâl kalmadı Yok, yok, yok... Bir daha yok Yok, yok, yok... Tövbe olsun (Bu son olsun) Acılanma, dayanamam Bu da gelir, bu da geçer Hayat yamandır Zehri yalandır Geçer bu dertler Mührü zamandır RE: Kayahan - Seni Seviyorum - S_MecnuN - 01-11-2006 Kayahan - Gönül Sayfam Şarkı Sözü Öpüştüm resimlerinle Şarkımız çalındı dinledim Bütün gece bekledim Yine sabah oluyor Belki sen gelirsin diye Işıkları söndürmedim Yeni doğan sabaha hezimetim oluyor İçimde hatıralar delik deşik Mektupları okudum seçip seçip Karanfili kokladım senin için Odam hasret kokuyor Aynanın karşısına geçip geçip Kaderime ağladım içip içip Gönül sayfam da canım açık seçik Senin adın yazıyor |