:)arzu ile kamber arasındaki sorun :) - Yazdırılabilir Sürüm +- Forum Hafızoğlu (https://www.hafizoglu.net/frm) +-- Forum: Hafızoğlu Forum Genel (https://www.hafizoglu.net/frm/forumdisplay.php?fid=1) +--- Forum: Serbest Kürsü (https://www.hafizoglu.net/frm/forumdisplay.php?fid=5) +--- Konu: :)arzu ile kamber arasındaki sorun :) (/showthread.php?tid=3381) |
:)arzu ile kamber arasındaki sorun :) - S_MecnuN - 11-11-2006 arkadaşlar arzu:18 kamber:22 yaşındalar bunlar dostlar fakat arzu kambere sana abi dememin sakıncası varmı diye soruyo. kamberinde geçmişte arzuya karşı bir ilgisi var. ama bunlar şuanda çok iyi anlaşıyorlar. sizce arzunun kambere abi demesi ne kadar uygun. bence dememeli sizce caizmi Cvp: :)arzu ile kamber arasındaki sorun :) - istanbullu - 11-11-2006 kesinlikle demesi söz konusu bile değil bunlar önemli konular dikkatli olmak lazım abi demesinin yorumu ve izahı bile söz konusu değildir... Cvp: :)arzu ile kamber arasındaki sorun :) - S_MecnuN - 12-11-2006 kim demiş demese daha iyi olacak ama sakınca yok diye bu karara nasıl vardığını açıklama lutfunda bulunurmu bu arkadaşımız Cvp: :)arzu ile kamber arasındaki sorun :) - OceaN - 12-11-2006 zorlusevdam demiş ki:kim demiş demese daha iyi olacak ama sakınca yok diye bu karara nasıl vardığını açıklama lutfunda bulunurmu bu arkadaşımızben dedim galiba hatırlamıyom ama şuan düşünüyorumda kötü bir cvp degil yani abi demese daha iyi olacak ama dersede sakıncası yok çünkü olmuş bitmiş bir olay(kızın haberi bile yok duygusallıktan) yani kız abi dedigi zaman kıyamet kopmaz he ben demesinden yanamıyım hayır ama söylersede öyle büyük bir problem degil çünkü kız belki abi gözüyle görüyor ve hiç birşey hissetmiyordur... ılımlı düşünüyorum Cvp: :)arzu ile kamber arasındaki sorun :) - S_MecnuN - 13-11-2006 OceaN demiş ki:zorlusevdam demiş ki:kim demiş demese daha iyi olacak ama sakınca yok diye bu karara nasıl vardığını açıklama lutfunda bulunurmu bu arkadaşımızben dedim galiba hatırlamıyom ama şuan düşünüyorumda kötü bir cvp degil yani abi demese daha iyi olacak ama dersede sakıncası yok çünkü olmuş bitmiş bir olay(kızın haberi bile yok duygusallıktan) yani kız abi dedigi zaman kıyamet kopmaz he ben demesinden yanamıyım hayır ama söylersede öyle büyük bir problem degil çünkü kız belki abi gözüyle görüyor ve hiç birşey hissetmiyordur... ılımlı düşünüyorum kızın haberi varmış kardeş baştan beri biliyormuş ama kız bunu gıcıklık olsun diye de yapıyo olabilir. anlatılan kadarı ile kız biraz uyus RE: :)arzu ile kamber arasındaki sorun :) - sadecetuba - 19-11-2006 bence kesinlikle demeli... türk aile yapısı örf adet vb. vb.demesini gerektirir eger kız demiosa çok ayıp... çok ayıpladık.... Cvp: :)arzu ile kamber arasındaki sorun :) - OceaN - 19-11-2006 zorlusevdam demiş ki:OceaN demiş ki:zorlusevdam demiş ki:kim demiş demese daha iyi olacak ama sakınca yok diye bu karara nasıl vardığını açıklama lutfunda bulunurmu bu arkadaşımızben dedim galiba hatırlamıyom ama şuan düşünüyorumda kötü bir cvp degil yani abi demese daha iyi olacak ama dersede sakıncası yok çünkü olmuş bitmiş bir olay(kızın haberi bile yok duygusallıktan) yani kız abi dedigi zaman kıyamet kopmaz he ben demesinden yanamıyım hayır ama söylersede öyle büyük bir problem degil çünkü kız belki abi gözüyle görüyor ve hiç birşey hissetmiyordur... ılımlı düşünüyorum kız gıcıklık yapıyorsa o ayrı Cvp: :)arzu ile kamber arasındaki sorun :) - sadecetuba - 19-11-2006 OceaN demiş ki:kız gıcıklık yapıyorsa o ayrıgıcıklık yapıosa diyebilir mi? RE: :)arzu ile kamber arasındaki sorun :) - nadide - 20-11-2006 bence abi demeli.kız gıcıklık olsun diyosa demekki istemiyoki abi diyo bence. Cvp: RE: :)arzu ile kamber arasındaki sorun :) - EşkiyA - 20-11-2006 nadide demiş ki:bence abi demeli.kız gıcıklık olsun diyosa demekki istemiyoki abi diyo bence. diyecek madem nden soruyor ki sana abi dememin sakıncası var mı die bende kız Kamber"in agzını arıyo:hıhı:hıhı:hıhı diyecekse sormadan derdi zatem |