![]() |
Allah Sevgisi - Yazdırılabilir Sürüm +- Forum Hafızoğlu (https://www.hafizoglu.net/frm) +-- Forum: Hayatın İçinden (https://www.hafizoglu.net/frm/forumdisplay.php?fid=93) +--- Forum: Edebiyat (https://www.hafizoglu.net/frm/forumdisplay.php?fid=16) +--- Konu: Allah Sevgisi (/showthread.php?tid=10125) |
RE: Allah Sevgisi - GüLYapraK - 23-04-2008 Rasulullaha Hasret Ya Rasulullah sana hasret degil. Hasrete hasret kaldim. Seni özlemeyi özledim. Onun icin göz yasi dökmeyi özledim. Bu hayat, bu serüven, bu macera, bu cizgi ne zamana kadar bu sekil gidecek. Senin benim yanimda olmani istedim. Hayatim boyunca Senin benim aklimda, gönlümde, dilimde, hareketlerimde, hücrelerimden cikmamani isterdim. Hayatimin her aninda senin iznde olmani isterdim. "Isterdim" ile kaliyor. Bizi hep gördügünü biliyorum. Ya Rasulullah gördükcede hep agladigini hissediyorum. Bu hasret ne zamana kadar sürecegini bilmiyorum. Basiretim acik olsada seni görebilsem sana hasret kalmiyacagimi biliyorum. Senin hayatini kendi hayatima gecirdigim takdirde, hasret kalmiyacaginida biliyrum. Ya Rasulullah benim yanimada ugrayacaksin. degil mi? Ümidimi yitirmedim. Sadece biraz bana kivilcim lazim. Belki senin hasretini istemeyi gücüm yetmiyeceginiden korkuyorum!!! Seni görebilsem diye bazen düsünüyorumda, fakat ben daha kardesimin izdirabini göremiyorumki. Onun ne gibi acilarinin korkuyorum. Bunca zaman göz yaslarinin pinarlarinin dinmedigini biliyorum ve halen dinmediginide biliyorum. Evet seni istemekten oldugunu göremiyorum. Burasi öyle bir yerki herkes kendi kösesine cekilmis ve beni kurtar diye haykiriyor. Senin o pinarlarin aktikca bizim bu hayatimisda Rabbimde merhamet ediyor. Az bir süre kaldigini biliyorum. Ya Habib, senin o nur yüzünü nasil kiyiyiroum? Sen benim icin göz yasini akitma Iraktaki, Filistindeki, Cecenistandaki yani bütün müslüman ülkelerindeki bacilarima, bebeklerime, mücahitlerime o pinarlarini akit ki, rabbim onlara sabirlarini artirsin. Sira bana gelecek! Ya sevgili sana Hasret özledim! Bu aski tasiyacak gücü ver! Su icimdeki firtinalari birtek senin hasretin dindirecegini, bildigim halde o hasreti istemekte zorluk cekiyorum YA RASULULLAH SANA HASRETIM11 RE: Allah Sevgisi - GüLYapraK - 23-04-2008 gönül Aşkı arzulayıp erişmek lazım, Ağla gönül ağla hu diye diye... Hakk'ı destekleyip savaşmak lazım, Ağla gönül ağla hu diye diye... Şu sendeki kibri atıver hele, Gaflete, zillete çatıver hele, Dünyayı ukbaya katıver hele, Ağla gönül ağla hu diye diye.. Görüneni görmek hüner değildir, Kahkahayla gülmek huzur değildir, Zikretmeyen kalp özgür değildir, Ağla gönül ağla hu diye diye... Nefsini ateşte yak ta uslansın, Seherlere kadar amansız yansın, Ruhun bu kazanda güzel arınsın, Ağla gönül ağla hu diye diye... Hayat seni hiçe itmeden evvel, Güz gelip te sana çatmadan evvel, Can teninden uçup gitmeden evvel, Ağla gönül ağla hu diye diye... RE: Allah Sevgisi - Seda - 23-04-2008 emeğine sağlık yaprak hepsi çok güzel RE: Allah Sevgisi - GüLYapraK - 23-04-2008 ***CAN RASÜLÜM*** Sen Rasüller Rasülüsün Hiç solmayan tek gülsün Bu kainatın özüsün Canlar canı can rasülüm Sen hakkın elçisisin Vazgeçilmez sevgilisin Tüm gönüllere sahipsin Canlar canı can rasülüm Tüm nebiler serverisin Ahmet Mahmut Muhammed'sin Sen hak ile sevgilisin Canlar canı can rasülüm RE: Allah Sevgisi - GüLYapraK - 23-04-2008 ***EMANETİN AL*** Bu özlemle yaşanılmaz Yaşlı gözlerim kurumaz Buna Fazla Dayanılmaz Emanetin al Allah'ım Ahirette göreceğim O zaman hep güleceğim Yalan dünyayı neyleyim Emanetin al Allah'ım Ölümden hiç korkmuyorum Kulluğumu yapıyorum Rasulü çok seviyorum Emanetin al Allah'ım O gün bayramım olacak Aşık maşuğu bulacak Hiç ayrılık olmayacak Emanetin al Allah'ım Hatalıysam af dilerim Vuslat gününü beklerim Buraları hiç sevmedim Emanetin al Allah'ım RE: Allah Sevgisi - GüLYapraK - 23-04-2008 ***GÜL SULTANIM*** Sana gelen mahrum olmaz Fani dünyaya aldanmaz Günahlardan nasip almaz Gül sultanım Abdulbaki Sofilerin seydasısın Bu gönlümün baş tacısın Kalbim aşkın ile yansın Gül sultanım Abdulbaki Menzile ilk geldiğimde Seni orda gördüğümde O nazarın bir hediye Gül sultanım Abdulbaki Çağır menzile geleyim O nur yüzünü göreyim Hasretimi gidereyim Gül sultanım Abdulbaki RE: Allah Sevgisi - GüLYapraK - 23-04-2008 ***MEDİNEM*** Yolların uzaktır bana Dayanamam artık buna Bu özlemler yetti cana Sultanım sende Medinem Gül kokusunu dağıtan Hasreti yürekler yakan Kainata nurlar saçan Sultanım sende Medinem Gidenler hep anlatırlar Bu gönlümü ağlatırlar Yüreğimi dağlatırlar Sultanım sende Medinem RE: Allah Sevgisi - GüLYapraK - 23-04-2008 [/color] ***KABEM*** Hasretin yakar yüreğimi Aşkın sarmış bedenimi Avutamam ben kendimi Çağır gelelim Kabem Yer yüzünün arşısın Mü'minlerin baş tacısın Hasta kalpler ilacısın Çağır gelelim Kabem Sana varan mest olur Hasta kalpler şifa bulur Geri dönmek zor olur Çağır gelelim Kabem RE: Allah Sevgisi - GüLYapraK - 23-04-2008 Affet ALLAHIM affet Bitti bende hevesler Bir mekan beni sesler Değişecek adresler Affet Allahım affet Artık yaklaştı ölÜm Nefsime ettim zulÜm çok gÜnahkar bir kulum Affet Allahım affet Bu gidiş değil bitiş Bu gidiş Hakka gidiş Rabbim sana kaldı iş Affet Allahım affet Bir canım var vereyim Rahmetine ereyim GÜnahkar biçareyim Affet Allahım affet Ben hazırım ölmeye Huzuruna gelmeye Rahmetine ermeye Affet Allahım affet Her şeyi bilen sensin GÜnahı silen sensin Akla ilk gelen sensin Affet Allahım affet Sen affet Mikdat kulu Defteri gÜnah dolu Sana ulaştı yolu Affet Allahım affet RE: Allah Sevgisi - GüLYapraK - 23-04-2008 ADEM VE HAVVA Adem ve havva ilk yaradilan Ilk Cennette bekci koyulan Seytan oldu bir yilan Tatli dil ile onlari kandiran Allah affetmedi redetti Ikisini bir tarafa gönderdi Yillarca göz yasini akitti Sonunda Havvayla birlesti Adem ve Havva göz göze geldiler Bir daha aldanmayacaklarina söz verdiler Yürekten Allaha tövbe ettiler Yillarca ayri gezdiler Onlari gören Hayvanlar Onlara yardimci olup dost oldular Zifiri karanlikta sarildilar Birbiriyle hasret cikardilar Yilana lanet eden Adem Sana tek kelime söylemem Uzakta dur istemem Cehennem Ademdir bunu söyleyen. |