Huzurdan seçmeler - Yazdırılabilir Sürüm +- Forum Hafızoğlu (https://www.hafizoglu.net/frm) +-- Forum: HerteldeN (https://www.hafizoglu.net/frm/forumdisplay.php?fid=19) +--- Forum: Duygularımız (https://www.hafizoglu.net/frm/forumdisplay.php?fid=79) +--- Konu: Huzurdan seçmeler (/showthread.php?tid=228) Sayfalar:
1
2
|
nerde kaldı gerçek aşk - EşkiyA - 10-05-2006 yaşamak sevmektir diyorlar
sevgisiz yaşayamazmış insanlar oysa sevgiyi anca geçmişte yaşarlar şimdiki aşklarda sadece var yalanlar sakın nerden çıktı bu demeyin bana dönüpte bir bakın onca yaşanana kaç kişi inanır bu yalana varsa paran sahipsin dünyanın en büyük aşkına geçmişte kaldı aşklar geçmişte sevmekte sevginin yolunda ölmekte uyanın tüm beyazlar siyaha dönmekte eğer varsada gerçek aşk can çekişmekte Kavuşamadığım - EşkiyA - 12-05-2006
Çok Uzaklarda Birisi Var İsmini Andıkça Ağladığım Sevgisi İçimden Çıkmayan Yıllar Geçse de Kavuşamadığım Bin bir Umutlarla Hasret Çöllerine Düştüğüm Karanlık Gecelerde İsmini Düşündüğüm Her Hatırada Gözlerini Gördüğüm Uzaklarda Birisi Var Kavuşamadığım Özlemin Her Geçen Gün Artarken İçimi Bir Pişmanlık Sararken Her Şehirde Adresini Ararken Nerdesin Şimdi Sen Kavuşamadığım Çok Pişmanım Yaptıklarıma Seni Gözleri Yaşlı Bıraktığıma Şimdi Çok Geç Sevdiğini Anladım Ama Affet Beni Sevip de Kavuşamadığım Şimdi Tüm Eski Anılarda Seni Buluyorum İnan Ben Hayalinle Avunuyorum Yıllara Yollara Seni Soruyorum Sevdiğini Ve Sevdiğimi Anladığım Kavuşamadığım sadece hoşuma gittiği için paylaşmak istedim... ben deil asıl pişman olan RE: Huzurdan seçmeler - Aysema Sultan - 12-05-2006 Son pişmanlık fayda etmiyor şimdi gitti ama pişman olup gelcek o zamanda ben gitmiş olacagım RE: Huzurdan seçmeler - EşkiyA - 12-05-2006 Aysema demiş ki:Son pişmanlık fayda etmiyor şimdi gitti ama pişman olup gelcek gidenler pişman oluyor hep.. o oldu ama ben çoktaaannn gitmiştim... RE: Huzurdan seçmeler - Aysema Sultan - 12-05-2006 GELDİ AMA artık kabul etmıyorum sımdı onun yuzunden bır karar verdim inşallah hayırlı olur RE: Huzurdan seçmeler - EşkiyA - 12-05-2006 Aysema demiş ki:GELDİ AMA artık kabul etmıyorum sımdı onun yuzunden bır karar hayırlısı olur inşallah... giderken iyi düşünmek gerekiyor.. gideceksem eger herşeyi göze alıp -herşeyi silip- geri dönmemek üzere giderim.. herşeyi silmek mümkün olmasada ... RE: Huzurdan seçmeler - Aysema Sultan - 19-05-2006 Sen bilir miydin sormadığım soruların cevaplarını . Bir açık kapı olsaydı, güneşi de baharı da getirebilir miydin? Anlar mıydın dilimden, konuşmadan susar mıydık öylece. Yoksa yeni bir alfabe mi yazardın her harfi bir çiçekten. Bilir miydin neden bu kadar korktuğumu. İçimdeki korkunç yalnızlığı, katran karası geceyi, düş düş sonu gelmeyen uçurumu. Okur muydun gözlerimdeki hüznü, kendime bile kapattığım kapıları açabilir miydin? Açabilirmiydin güzel gözlüm ? RE: Huzurdan seçmeler - EşkiyA - 18-06-2006 Ne Yasak Dinler Aşk
Nede Uygun Mevsimi Bekler Çalmadan Açar Kapılarını Yüreğin Alabildiğine Çılgın Bir Renkle Girer Bazen Derin Bir Yeşildir Bazen Sonsuz Bir Mavi Olup Götürür Ruhu Aniden, Bilinmez Bir Mevsime En Güzel Çılgınlıktır Aşk Yaşatır Delicesine RE: Huzurdan seçmeler - zor günler - 18-06-2006 şimdiki aşkların hakkını verenler var, biliyorum... aşk, sadece dünyalıksa geçici oluyor. Allah ' tan, iki dünya saadetini de bize yaşatabilecek bir eş istemeli, duamızı böyle yapmalıyız... her zaman diri olan, boşa harcanmayan aşklar dileğiyle... RE: Huzurdan seçmeler - Hercai_21 - 27-08-2006 çok güzel şeyler bunlarr yaaa arkadaşlar teşekkürler hepinise |