**........Sezen Aksu.....** - Yazdırılabilir Sürüm +- Forum Hafızoğlu (https://www.hafizoglu.net/frm) +-- Forum: Hafızoğlu Forum Genel (https://www.hafizoglu.net/frm/forumdisplay.php?fid=1) +--- Forum: Serbest Kürsü (https://www.hafizoglu.net/frm/forumdisplay.php?fid=5) +--- Konu: **........Sezen Aksu.....** (/showthread.php?tid=2424) Sayfalar:
1
2
|
RE: **........Sezen Aksu.....** - Aysema Sultan - 20-09-2006 Gülümse Gülümse hadi gülümse Bulutlar gitsin Yoksa ben nasıl yenilenirim Hadi gülümse Belki şehre bir film gelir Bir güzel orman olur yazılarda İklim değişir Akdeniz olur Gülümse Tut ki karnım acıktı Anneme küstüm Tüm şehir bana küstü Bir kedim bile yok anlıyor musun Hadi gülümse Sazlarım vardı, ırmaklarım vardı Çakıltaşlarım vardı benim Ama sen başkasın anlıyor musun başkasın Belki şehre bir film gelir Bir güzel orman olur yazılarda İklim değişir Akdeniz olur Gülümse RE: **........Sezen Aksu.....** - Aysema Sultan - 20-09-2006 Hazan Yoruldum alınmaktan kırılmaktan Yıllar yılı peşinde Kovuldum cennetten cehennemden Öldüm öldüm dirildim içimde Sen her su veren ele açan kolay çiçek Bende hazan, bende hüzün, dert bende Yetimim sensiz, yurtsuz yersiz Dilerim bensiz anlayacaksın Yetimim sensiz, yurtsuz yersiz Dilerim bensiz anlayacaksın Ölürüm yoluna Ölürüm yoluna sonum olacaksın Günahın boynuna Onun koynuna ne zaman doyacaksın Ölürüm yoluna Ölürüm yoluna sonum olacaksın Günahın boynuna Onun koynuna ne zaman doyacaksın Yoruldum alınmaktan kırılmaktan Yıllar yılı peşinde Kovuldum cennetten cehennemden Öldüm öldüm dirildim içimde Sen her su veren ele açan kolay çiçek Bende hazan, bende hüzün, dert bende Yetimim sensiz, yurtsuz yersiz Dilerim bensiz anlayacaksın Yetimim sensiz, yurtsuz yersiz Dilerim bensiz anlayacaksın Ölürüm yoluna Ölürüm yoluna sonum olacaksın Günahın boynuna Onun koynuna ne zaman doyacaksın Ölürüm yoluna Ölürüm yoluna sonum olacaksın Günahın boynuna Onun koynuna ne zaman doyacaksın Ölürüm yoluna Ölürüm yoluna sonum olacaksın Günahın boynuna RE: **........Sezen Aksu.....** - Aysema Sultan - 20-09-2006 Her Şeyi Yak Beni yak, kendini yak, herşeyi yak Bir kıvılcım yeter be hazırım bak İster öp ister okşa istersen öldür Aşk için ölmeli aşk o zaman aşk Seni içime çektim bir nefeste Yüreğim tutuştu göğsüm kafeste Yanacağız ikimizde atetşte Bir kıvılcım yeter ben hazırım bak Aşk için ölmeli aşk o zaman aşk Beni yor hasretinle sevginle yor Sevgisizlik ayrılıktan daha zor Dilediğin kadar acıt canımı Yokluğun da varlığın da yetmiyor Allahım Allahım Ateşlere yürüyorum Allahım acı ile Aşk ile büyüyorum RE: **........Sezen Aksu.....** - Aysema Sultan - 20-09-2006 Kaç Yıl Geçti Aradan N'olur sormasınlar bana N'olur söyletmesinler derdimi Saklarım ben onu kendime Yerim kendi kendimi Akıyorsa gözyaşlarım gözümden Dinmiyorsa bir türlü gece gündüz Karardıysa bütün dünya Vardır elbet bir sebebi Kaç yıl geçti aradan ayrı ayrı Bitsin artık bu hasret buluşalım gayrı Benim bütün derdim özlem Biliyorum kavuşur böyle seven Biz bir elmanın iki yarısıyız O en çok sevdiğim ve ben RE: **........Sezen Aksu.....** - Aysema Sultan - 20-09-2006 Kaderim Az gittim uz gittim Eğri gittim düz gittim Yar sen sen diye bittim Uçurum gözlerinde İhanet yüzlerinde yittim Kaderim kastın mı var Ya sen gel ya beni aldır Yeminin ahtın mı var Hasetten yüreğim hardır Ya bu ateşi söndür ya beni öldür Ya da bu kalbi benden sür RE: **........Sezen Aksu.....** - Aysema Sultan - 20-09-2006 Kahpe Kader A benim avanak, arızalı, arsız gönlüm Feleğin çemberine takılıp döndün ya Arayan bulur elbet, aradın buldun, pes Hanya'yı Konya'yı gördün ya A benim avanak, arızalı, arsız gönlüm Feleğin çemberine takılıp döndün ya Arayan bulur elbet, aradın buldun, pes Hanya'yı Konya'yı gördün ya Ben sana ne ettim, yollarımı çıkmaza bağladın Üç gün mutlu olduysam, üç ömürlük ağladım Yalnız geldik, yalnız gidiyoruz, anladım Tokatını yiye yiye, gerçeğe aydım ya Kader, kahpe kader Ağlarını ördün mü? Yardan yok hiç haber Yar kaldın mı, öldün mü? Kader, kahpe kader Ağlarını ördün mü? Yardan yok hiç haber Yar kaldın mı, öldün mü? A benim avanak, arızalı, arsız gönlüm Feleğin çemberine takılıp döndün ya Arayan bulur elbet, aradın buldun, pes Hanya'yı Konya'yı gördün ya A benim avanak, arızalı, arsız gönlüm Feleğin çemberine takılıp döndün ya Arayan bulur elbet, aradın buldun, pes Hanya'yı Konya'yı gördün ya Ben sana ne ettim, yollarımı çıkmaza bağladın Üç gün mutlu olduysam, üç ömürlük ağladım Yalnız geldik, yalnız gidiyoruz, anladım Tokatını yiye yiye, gerçeğe aydım ya Kader, kahpe kader Ağlarını ördün mü? Yardan yok hiç haber Yar kaldın mı, öldün mü? Kader, kahpe kader Ağlarını ördün mü? Yardan yok hiç haber Yar kaldın mı, öldün mü? Kader, kahpe kader Ağlarını ördün mü? Yardan yok hiç haber Yar kaldın mı, öldün mü? Kader, kahpe kader Ağlarını ördün mü? Yardan yok hiç haber Yar kaldın mı, öldün mü? RE: **........Sezen Aksu.....** - Aysema Sultan - 20-09-2006 Keskin Biçak Geldim yarim, kaldim yarim Neydi, ne oldu su tez canim Ertelendim hayattan, sevdim yarim Derken bugün olmazsa, olur yarin Kendimden kaçak Yarim keskin biçak Nerde bende o yürek Yardan cayacak Kendimden kaçak Yarim keskin biçak Nerde bende o yürek Yardan cayacak Hep köse bucak Geldim yarim, kaldim yarim Neydi, ne oldu su tez canim Ertelendim hayattan, sevdim yarim Derken bugün olmazsa, olur yarin Kendimden kaçak Yarim keskin biçak Nerde bende o yürek Yardan cayacak Kendimden kaçak Yarim keskin biçak Nerde bende o yürek Yardan cayacak Hep köse bucak Ben bu dünyayi anlayamadim Niyetlendim de altindan kalkamadim Kendimden kaçak Yarim keskin biçak Nerde bende o yürek Yardan cayacak Kendimden kaçak Yarim keskin biçak Nerde bende o yürek Yardan cayacak Hep köse bucak RE: **........Sezen Aksu.....** - Aysema Sultan - 20-09-2006 Le Le Le Gözümün içine baka baka oynaşıyor ellerle Cehennemde yanarsın sen bu dudu dillerle Kanından mı sütünden mi sülalenden mi bilmem Yarışırsın çapkınlıkta deli ellerle Kanından mı sütünden mi sülalenden mi bilmem Yarışırsın çapkınlıkta deli ellerle Nerelere gideyim, nasıl edeyim Sen aklımı tut yarabbi Nerelere gideyim, nasıl edeyim Sen aklımı tut yarabbi Le le le le le le le le laaa... Le le le le le le le le laaa... Le le le le le le le le laaa... Le le le le le le le le la havle Nerelere gideyim, nasıl edeyim Sen aklımı tut yarabbi Nerelere gideyim, nasıl edeyim Sen aklımı tut yarabbi Seni bana dediler de ben inanmadım Ateşlerde korlarda böyle yanmadım Ne günah ettim ne ah aldım ne de ruhumu sattım Kader böyle para pul mal yok avuçta elde Ne günah ettim ne ah aldım ne de ruhumu sattım Kader böyle para pul mal yok avuçta elde Nerelere gideyim, nasıl edeyim Sen aklımı tut yarabbi Nerelere gideyim, nasıl edeyim Sen aklımı tut yarabbi Le le le le le le le le laaa... Le le le le le le le le laaa... Le le le le le le le le laaa... Le le le le le le le le laaa... Le le le le le le le Le le le le le le le Le le le le le le le laaa... Le le le le le le le Le le le le le le le Le le le le le le le laaa... Nerelere gideyim, nasıl edeyim Sen aklımı tut yarabbi Nerelere gideyim, nasıl edeyim Sen aklımı tut yarabbi Nerelere gideyim, nasıl edeyim Sen aklımı tut yarabbi Nerelere gideyim, nasıl edeyim Sen aklımı tut yarabbi RE: **........Sezen Aksu.....** - Aysema Sultan - 20-09-2006 Masum Değiliz Kan ter içinde uykularından uyanıyorsan eğer her gece Yalnızlık sevgili gibi boylu boyunca uzanıyorsa koynuna Olur olmaz yere ıslanıyorsa kirpiklerin artık herşeye Anneni daha sık anımsıyorsan hatta anlıyorsan Kalbini bir mektup gibi buruşturulup fırlatılmış Kendini kimsesiz ve erken unutulmuş hissediyorsan İçindeki çocuğa sarıl Sana insanı anlatır Eller günahkar Diller günahkar Bir çağ yangını bu Bütün dünya günahkar Eller günahkar Diller günahkar Bir çağ yangını bu Bütün dünya günahkar Masum değiliz hiçbirimiz Masum değiliz hiçbirimiz Kan ter içinde uykularından uyanıyorsan eğer her gece Yalnızlık sevgili gibi boylu boyunca uzanıyorsa koynuna Olur olmaz yere ıslanıyorsa kirpiklerin artık herşeye Anneni daha sık anımsıyorsan hatta anlıyorsan Kalbini bir mektup gibi buruşturulup fırlatılmış Kendini kimsesiz ve erken unutulmuş hissediyorsan İçindeki çocuğa sarıl Sana insanı anlatır Eller günahkar Diller günahkar Bir çağ yangını bu Bütün dünya günahkar Eller günahkar Diller günahkar Bir çağ yangını bu Bütün dünya günahkar Masum değiliz hiçbirimiz Masum değiliz hiçbirimiz RE: **........Sezen Aksu.....** - Aysema Sultan - 20-09-2006 Ne Kavgam Bitti Ne Sevdam Unutuldum, unutuldum Kurutulmuş güller gibi Yosun tutmuş duvarlara Yazılmış günler gibi Gece bitmez gündüz bitmez Bu yalnızlık hiç bitmez Ne kavgam bitti ne sevdam Ömür geçer gönül geçmez Her ayrılık bir vurgun değmeyin yaşlarıma Benden selam söyleyin bütün aşklarıma Çiçeklerim dökülür her mevsim Sonra yeniden açar Ümidimin boynu bükülür Sonra deniz taşar bin defa taşar Her ayrılık bir vurgun değmeyin yaşlarıma Benden selam söyleyin bütün aşklarıma |