![]() |
Olmuyor işte - Yazdırılabilir Sürüm +- Forum Hafızoğlu (https://www.hafizoglu.net/frm) +-- Forum: HerteldeN (https://www.hafizoglu.net/frm/forumdisplay.php?fid=19) +--- Forum: Duygularımız (https://www.hafizoglu.net/frm/forumdisplay.php?fid=79) +--- Konu: Olmuyor işte (/showthread.php?tid=2811) |
RE: Olmuyor işte - S_MecnuN - 01-11-2006 BENIM YARIM Benim yarim alyanakli bir kizdir, Gözleri pek sevimli bir yildizdir, Kasi hilal, Sairlerin hayalini süsleyecek bir timsal! Iste benim yarim bu güzel kiz, Kanim canim ona feda yalniz! RE: Olmuyor işte - S_MecnuN - 01-11-2006 BEYAZ GÜVERCIN Süzülüp mavi göklerden yere dogru Omuzuma beyaz bir güvercin kondu Aldim elime, usul usul oksadim Sevdim, gencligimi yeniden yasadim Bembeyazdi tüyleri, öyle parlakti Acsam ellerimi birden ucacakti Egildim kulagina; dogru, gitme dedim Hareli gözlerinden öpmek istedim Duydum; avuclarimda sicakligini Duydum benden yillarca uzakligini Cirpinan kalbini dinledim bir süre Ve ucmak istedim onunla göklere Ak güvercinin iri gözleri vardi Güzelliginden fiskiran bir pinardi Soguk sularindan ictim, serinledim Caglayan bir nehrin sesini dinledim Belki buydu sevmek hayat belki buydu Isil, isildim, gözlerim dopdoluydu Bir nagme yükseldi sevincten ve hazdan Bir nagme yükseldi, güzelden beyazdan Uzatti sevgiyle pembe gagasini Birden ögrendim hayatin manasini Kaderde sevgiyi sende bulmak varmis Seninle bir cift güvercin olmak varmis. RE: Olmuyor işte - S_MecnuN - 01-11-2006 BILEREK BEKLEDIM Yatsiya kadarmis yalancinin mumu Ah kumralim, bilmiyormuydun sen bunu Ben bilerek kandim o gülyüzüne Bilerek bekledim bu oyunun sonunu Sevip sevilmemeyi gözden cikardim Seninle bir dakika icin ömrümü harcardim Ben bilerek yandim ,bilerek aldandim Bilerek bekledim bu oyunun sonunu Olsun kumralim, sen yine keyfine bak Yere bak, havaya bak, binlerce yuerek yak Yanani Allah görür, kimsede kalmaz hak Ben bilerek bekledim bu oyunun sonunu RE: Olmuyor işte - S_MecnuN - 01-11-2006 BIR BAKIS Bir bakisin manasi, Hiçbir lisanda yoktur, Bir bakis, bazen sifa, Bazen zehirli oktur, Bir bakis, bir asiga, Neler neler anlatir, Bir bakis bir asigi, Senelerce aglatir... RE: Olmuyor işte - S_MecnuN - 01-11-2006 BIR GÜL OLSAYDIM Bir gül olsaydim Yapragim olurmuydun Kirmizi yapraklarima kan veren Topragim olurmuydun. Bir gül olsaydim Sende bulut olurmuydun Benden uzak oldugun için Aglar durumuydun Bir gül olsaydim Beni dalimdan koparirmiydin Odandaki vazoya kor Herzaman yanimda olurmuydun Eger bir güle bu kadar deger verirsen Onu candan çok seversen Birak bu gülün bir yapragi olayim Ve gözlerinin önünde yavas yavas solayim. Sende benim gibi gül olamayasin Hasret acisi ile sararip solamayasin Güller tek degildir bir birine benzer Ama sen benim birtanemsin RE: Olmuyor işte - S_MecnuN - 01-11-2006 DEGERIMI BILEN OLMAZ Günes gibi sahsim olsa Devlet gibi tahtim olsa Gazi gibi bahtim olsa Yine bana gelen olmaz Güller açsam baglar gibi Gazel döksem caglar gibi Altin olsam daglar gibi Kiymetimi bilen olmaz Hazne dolu akçem olsa Türlü kumas bohsam olsa Yalan dünya bahçem olsa Benden bir gül alan olmaz Halil derki n'olurum Ben kendimi nerde bulurum Korkarim'ki yalniz ölürüm Cenazemi kilan olmaz. RE: Olmuyor işte - S_MecnuN - 01-11-2006 DILIM VARMIYOR Neden böyle olduk yillardan sonra Hala benim aklim almiyor Özur dilemeyi düsündüm ama Denedim bir türlü dilim varmiyor. Dilimin ucuna geldi bir kac kere Biz bu aski niye yaktik bos yere Affet beni affet eski günleri Denedim ama bir türlü dilim varmiyor RE: Olmuyor işte - S_MecnuN - 01-11-2006 DOGDUGUM TOPRAKLARDAN Dogdugum topraklardan Kostugum sokaklardan Benden cok uzaklardan Bir haber bekliyorum Hasreti cekenlerden Boynunu bükenlerden Sevmeyi bilenlerden Bir haber bekliyorum Elveda diyenlerden Unutup gidenlerden Uykumu bölenlerden Bir haber bekliyorum Gökteki bulutlardan Postada mektuplardan Sevdigim tüm dostlardan Bir haber bekliyorum RE: Olmuyor işte - S_MecnuN - 01-11-2006 GELINIM Gelinim Manolyam, beyaz zambagim, Yasam boyu benim olacak kadinim, canim, Ac tüllerini Saf, melek yüzünü, Yesil badem gözlerini göreyim. Bak gamzelerinde pembe bahar Cicekleri acmis, Bir ceylan gibi ürkek olma, Birak seni kollarima alayim Itme ellerimi, ben erkeginim, Icimdeki volkanlari senin icin yaktim. Birak Sevilmeyi, sevmeyi, Tahtimin ecesi olmasini sana ögreteyim RE: Olmuyor işte - S_MecnuN - 01-11-2006 HATIRAM OLSUN Inan siir gözlüm Inan gönül gözlüm Sensiz bir dünyayi Yasamam, yasamam, yasayamam... Elin ellerimde Gözün gözlerimde Bilki yüregimde Sicacik, sicacik Bir sevgin var... Sende hatiralar var Sende mutluluklar var Sana sitem ettiysem Sitem sevgiden dogar... Ben sende yasadim Seninle tattim böyle bir aski Al hatiram olsun, armagan olsun Sana bu sarki |