İSTANBUL ŞİİRLERİ - Yazdırılabilir Sürüm +- Forum Hafızoğlu (https://www.hafizoglu.net/frm) +-- Forum: HerteldeN (https://www.hafizoglu.net/frm/forumdisplay.php?fid=19) +--- Forum: Duygularımız (https://www.hafizoglu.net/frm/forumdisplay.php?fid=79) +--- Konu: İSTANBUL ŞİİRLERİ (/showthread.php?tid=2948) |
RE: İSTANBUL ŞİİRLERİ - S_MecnuN - 19-10-2006 özledim GÜLÜŞÜNÜ öZLEDİM GÜlÜşÜnÜ özledim, o su misali duru gÜlÜşÜnÜ YÜzÜnÜ kaplayıp içimi ısıtan gÜlÜşÜnÜ. Hep bir sevgili uğrua ağlanmazmış Birçok şeyi olduğu gibi dost uğruna ağlamayı da senden öğrendim, Dertleşmeyi özledim seninle, hatta kavga etmeyi bile! Aslında çook şey var özlediğim, Ama en çok O SU MİSALİ DURU GÜLÜŞÜNÜ öZLEDİMM RE: İSTANBUL ŞİİRLERİ - S_MecnuN - 19-10-2006 sen gideli gözlerinin esiri olduğum o dehşetengiz gÜn yanaklarındaki gamze denen koridorlarda yÜrÜttÜn bakışlarımı ellerinle kelepçeleyip ellerimi hapsettin sevgimi avuçlarına ve en sonunda kalbinin zindanlarında çÜrÜttÜn bedenimi şimdi benliğim kayıp bÜrosunda bulunmayı bekliyor her aşkın sonrasında,ruhum çoktan gökyÜzÜne iltica talebinde mÜlteci.... gururum himalaya sıra dağları gözyaşım muson yağmurlarında kan kırmızı,gönÜl bahçem mayın tarlası siluetinde,göğÜs kafesimde oksijen karbondioksite sitemli nefessiz kaldım sevdiğim....... sen gittin gideli................. RE: İSTANBUL ŞİİRLERİ - S_MecnuN - 19-10-2006 HEP SEN SEN İçİM DE BİR YANGIN Hİç SöNMEK BİLMEYEN SEN ZAMAN DA SANİYELER Hİç GEçMEK BILMEYEN SEN GECEYİ AYDINLATAN BEN KARANLIĞINDA BOĞULAN SEN öZGÜRLÜĞE DÜŞKÜN BEN SANA TUTSAK OLAN VE YİNE BEN TÜM KALBIMLE YALNIZCA SENİ SEVEN... RE: İSTANBUL ŞİİRLERİ - S_MecnuN - 19-10-2006 sensizlik bir gece yarısı perde açıp sensiz bir sigara yakıp ağladım birden gözlerimin önÜne hayalin geldi ona hasretinle yanıp ağladım hayalin olmazsa canıma kıyardım benliğin yaşattı ve yine ağladım kaçmak istemiştim çok uzaklara dönÜşsÜz yollarla başka diyarlara kalbim vurulmuştu bir kez sana benliğin yaşattı ve hep ağladım ağladım. RE: İSTANBUL ŞİİRLERİ - S_MecnuN - 19-10-2006 cok uzaklara HEP SENDEN YANADIR CEKTIGIM KAHIR DERDIMI O NEMLI DUVARLAR DINLER YAGLI TAMBURLARA BENZEDI GöNLÜM BöYLE INIM INIM HER GECE INLER KIRPIKLERIM ISLAK BULUTUM KARA ALISTI GöZLERIM YAGAN YAGMURLARA SEVILIP SEVMEKTEN VURGUN YEDIK BIZ SAVRULDUK BIR GECE COK UZAKLARA RE: İSTANBUL ŞİİRLERİ - S_MecnuN - 19-10-2006 sen cagırdında ben gelmedimmi Adın sevdaydı....Simdiki adını bilmiyorum! Yoklugundane atesleri hasretinle yaktımda Bir seni yakamadım beni yaktıgın gibi çölde su,mahsupta gun oructa ekmek gibi Bekledim seni sense araya korkular koydun Bitmez tÜkenmez engeller koydun Simdi nerdesin diye sakın sorma SEN çAGIRDINDA BEN GELMEDİM Mİ....? RE: İSTANBUL ŞİİRLERİ - S_MecnuN - 19-10-2006 ayrılık Ayrılırken Dinle sevdiğim bu ayrılık saatidir DÜnya var olalı beri çirkin ve soğuk Ergeç içeceğimiz bir ilaç gibi Tadı dudaklarımızda acımsı, buruk Bu saatte gözyaşları, yeminler Boş bir tesellidir inandığımız Perde kapanıyor, film bitiyor işte O hiç bitmeyecek sandığımız GörÜyorsun konuşacak bir şeyimiz kalmadı Sadece bakışlarımızda hÜzÜn İşte ayrılık bu; hiç beklemediğimiz O ikiz kardeşi ölÜmÜn Anlıyorum bir daha görÜşemeyeceğiz Bu son buluşmamızdır seninle Yeni bir hayata başlıyacaksın artık Onunla, o yeni sevgilinle. Anlıyorum artık o öpecek ellerini Kulağına aşkı o fısıldayacak İçinde bir pişmanlıktan başka Benden eser kalmayacak. Sigaranı söndÜr, kalkabiliriz On adım sonra yollarımız ayrılmalı Sakın ağlama ve bir şey söyleme bana İnsan ayrılırken bile bÜyÜk olmalı RE: İSTANBUL ŞİİRLERİ - S_MecnuN - 19-10-2006 SENI SEVMEKLE HATA ETMISIM "SEVEN ACI CEKER" DEDILER INANMADIM BUNU SENI SEVINCE ANLADIM "ALDANMA ALDATIR "DEDILER SIZE NE BEN ONU SEVIYORUM DEDIM "GIDERKEN ARDINA BAKMAZ" DEDILER GOZLERINI BENDEN AYIRAMAZ DEDIM "O BAKISLARIN ALTINDA ACIMASIZLIK YATAR" DEDILER BEN ONUNLA MUTLU OLMAK ISTIYORUM DEDIM "SEVME SEVIL" DEDILER BEN HEM SEVER HEMDE SEVILIRIM DEDIM "BIRGUN PISMAN OLURSUN " DEDILER HAYIR O BENI ALDATMAZ DEDIM GUN GELDI TERKEDIP GITTIN OYSA BENI SEVIYORSUN ZANNETTTIM SIMDI HAK VERIYORUM DOSTLARIMA SENI SEVMEKLE COK HATA ETTIM... RE: İSTANBUL ŞİİRLERİ - S_MecnuN - 19-10-2006 ask YASADIKLARIMDAN öGRENDİĞİM BİRSEY VAR Yasadın mı yoğunluğuna yaşayacaksın bir şeyi Sevgilin bitkin kalmalı öpÜlmekten, Sen bitkin dÜşmelisin koklamaktan bir çiçeği. İnsan saatlerce bakabilir gökyÜzÜne, denize Saatlerce bakabilir bir kusa, bir çocuğa. Yasamak yeryÜzÜnde onunla karışmaktır Kopmaz kökler salmaktır oraya Kucakladın mı, sımsıkı kucaklayacaksın arkadaşını; Kavgaya tÜm kaslarınla, gövdenle, tutkunla gireceksin... Ve uzandın mı bir kez sımsıcak kumlara, Bir kum tanesi gibi, bir yaprak gibi, bir tas gibi dinleneceksin. İnsan bÜtÜn mÜzikleri dinlemeli alabildiğine, Hem de tÜm benliği seslerle, ezgilerle dolarcasına. İnsan balıklama dalmalı içine hayatın Bir kayadan zÜmrÜt bir denize dalarcasına Uzak Ülkeler çekmeli seni; Tanımadığın insanla bÜtÜn kitapları okumak, BÜtÜn hayatları tanımak arzusuyla yanmalısın RE: İSTANBUL ŞİİRLERİ - S_MecnuN - 19-10-2006 KADER Dost olmazmış derlerdi inanmazdım elden öleyim desem kolayına can çıkmaz bedenden Alan olmaz ki satıp kurtulayım senden GözÜ çıkasıca kader ne istedin benden Yar olmaz derlerdi inanmazdım senden Her gÜn çalarsın bir başka telden Nereye gitsem nasıl kurtulurum bilmem ki senden GözÜ çıkasıca kader ne istedin benden Titreyip ÜşÜr oldum esen serin yelden Dikeni batsada zarar gelmezmiş gÜlden Vermeyle tÜkenmez,olupta veren elden GözÜ çıkasıca kader ne istedin benden Nereye gitsem karşıma çıkarsın her yerden Kuruttun beni bir damla kan çıkmaz tenden Ancak ölÜnce kurtulurum belki senden GözÜ çıkasıca kader ne istedin benden |