:)arzu ile kamber arasındaki sorun :) - Yazdırılabilir Sürüm +- Forum Hafızoğlu (https://www.hafizoglu.net/frm) +-- Forum: Hafızoğlu Forum Genel (https://www.hafizoglu.net/frm/forumdisplay.php?fid=1) +--- Forum: Serbest Kürsü (https://www.hafizoglu.net/frm/forumdisplay.php?fid=5) +--- Konu: :)arzu ile kamber arasındaki sorun :) (/showthread.php?tid=3381) |
RE: :)arzu ile kamber arasındaki sorun :) - S_MecnuN - 20-11-2006 no comment Cvp: RE: :)arzu ile kamber arasındaki sorun :) - sadecetuba - 20-11-2006 *ALEmDAR* demiş ki:kız sormuyo bence..abi deyince kamber kızıo...nadide demiş ki:bence abi demeli.kız gıcıklık olsun diyosa demekki istemiyoki abi diyo bence. Cvp: RE: :)arzu ile kamber arasındaki sorun :) - EşkiyA - 20-11-2006 Zorlusevdam demiş ki:arzu kambere sana abi dememin sakıncası varmı diye soruyo. sadecetuba demiş ki:kız sormuyo bence..abi deyince kamber kızıo... yıkarda yazıgı gibi kız soruyo.. ************ kuzen benim jeton düştü... buldum ben bu Arzuyu RE: :)arzu ile kamber arasındaki sorun :) - YurtseveN_1881 - 20-11-2006 bence sorun kamber ve arzu değil, bu konuyu açan arkadaşın başına gelen bi olayy .hehehehe , kardeşim "kalbinin sesini dinle asla pişman olmazsın".... ana fikir; Arzu kendini aşmalı kambere çıkma teklif etmeli RE: :)arzu ile kamber arasındaki sorun :) - EşkiyA - 21-11-2006 arzu şansını kaybetti kamber başkasını buldu Cvp: RE: :)arzu ile kamber arasındaki sorun :) - sadecetuba - 21-11-2006 yurtseven1881 demiş ki:bence sorun kamber ve arzu değil, bu konuyu açan arkadaşın başına gelen bi olayy .hehehehe , kardeşim "kalbinin sesini dinle asla pişman olmazsın"....bence kamber başkasını bulmalı arzuyu takmamalı daha insafsızca olursonrada arzuya aman arzu ne halin varsa gör demeli:hıhı Cvp: RE: :)arzu ile kamber arasındaki sorun :) - EşkiyA - 21-11-2006 sadecetuba demiş ki:yurtseven1881 demiş ki:bence sorun kamber ve arzu değil, bu konuyu açan arkadaşın başına gelen bi olayy .hehehehe , kardeşim "kalbinin sesini dinle asla pişman olmazsın"....bence kamber başkasını bulmalı arzuyu takmamalı daha insafsızca olursonrada arzuya aman arzu ne halin varsa gör demeli:hıhı bana kalırsa Kamber başkasını buldu ama Arzu işin böyle olmasını kabullenemedi.. acısını çekip duruyo:hıhı:hıhı:hıhı Cvp: RE: :)arzu ile kamber arasındaki sorun :) - sadecetuba - 21-11-2006 *ALEmDAR* demiş ki:sadecetuba demiş ki:yurtseven1881 demiş ki:bence sorun kamber ve arzu değil, bu konuyu açan arkadaşın başına gelen bi olayy .hehehehe , kardeşim "kalbinin sesini dinle asla pişman olmazsın"....bence kamber başkasını bulmalı arzuyu takmamalı daha insafsızca olursonrada arzuya aman arzu ne halin varsa gör demeli:hıhı oh olsun arzuya iyi yapmış kamber arzuya müstehakmış zaten bence artık kamberin adını değiştirip mecnun yapmanın zamanı gelmiş RE: :)arzu ile kamber arasındaki sorun :) - S_MecnuN - 21-11-2006 uyussunuz ya siz no comment Cvp: RE: :)arzu ile kamber arasındaki sorun :) - EşkiyA - 21-11-2006 sadecetuba demiş ki:oh olsun arzuyabence kamber yeni halinden memnun.. asıl Arzunun adını Leyla koymak lazım arayıp dursun Kamberi:hıhı:hıhı:hıhı zorlusevdam demiş ki:uyussunuz ya siz no commentTürkçende bi sorun mu var kuzen |