İSTANBUL ŞİİRLERİ - Yazdırılabilir Sürüm +- Forum Hafızoğlu (https://www.hafizoglu.net/frm) +-- Forum: HerteldeN (https://www.hafizoglu.net/frm/forumdisplay.php?fid=19) +--- Forum: Duygularımız (https://www.hafizoglu.net/frm/forumdisplay.php?fid=79) +--- Konu: İSTANBUL ŞİİRLERİ (/showthread.php?tid=2948) |
RE: İSTANBUL ŞİİRLERİ - S_MecnuN - 19-10-2006 HARAM Aklıma gelmezdi özlem şiiri, Duruyorken halâ sevgimiz diri, Sen yapmışken beni sevginin piri... Şimdi nasıl sarılacak bu yaram...? Yoksa vuslatına ermek mi haram...? Ayrılıklar sevenlere yaramaz, Hakk`ı bilmeyenler sevgi bulamaz, Pişmemişken sevgiliye varılmaz... Şimdi nasıl sarılacak bu yaram...? Yoksa vuslatına ermek mi haram...? Bir sevda uğruna ben eğildim se, Ki sevgine lâyık hiç değildim se, DÜşÜnmeden bana ikrar verdin se... Şimdi nasıl sarılacak bu yaram...? Yoksa vuslatına ermek mi haram...? Beni yaktın,doya doya sende yan, Sen kendini avut,bu aşk bitti san, Sevgiyi ve beni bir rahmetle an... Şimdi nasıl sarılacak bu yaram...? Yoksa vuslatına ermek mi haram...? RE: İSTANBUL ŞİİRLERİ - S_MecnuN - 19-10-2006 ela gözlÜm Sevenlerin gözyaşları deniz olup aktığı zaman dalgalar sahile şu imzayı atar seni seviyorum YÜksek olur gemilerin direği yanık olur sevenlerin yÜreği Bir kum bir mutluluk tanesiyse bÜtÜn sahiller senin olsun birtanem DÜnya gÜzel olsaydı doğarken ağlamazdık eğer memnun kalsaydık ölÜrken ağlamazdık Yaşamın en bÜyÜk dramı insanların yok olması değil aşktan vaz geçmeleridir Hayat gözlerinde yaş değil dudaklarında kahkaha olsun bir tanem RE: İSTANBUL ŞİİRLERİ - S_MecnuN - 19-10-2006 HEP SEVECEĞİM SEN GÜLSÜN BENSE BİR DİKEN BENİ SARHOŞ EDEN YİNE SEN YİNE SENNN AVEREYİM SANA BEN SEVMESENDE BENİ SEN HEP SEVECEĞİM SENİ BENNN RE: İSTANBUL ŞİİRLERİ - S_MecnuN - 19-10-2006 ömrÜm bitiyor kalbim yaslandi, gözÜmden yas akti gectikce bu ömÜr, neler ögretmediki rÜzgarla gezen yaprak gibi ordan oraya kacan kelebek gibi icimin nasil yandigini farketse bilse nekadar sebeb birikmis yÜrekte akan yaslara dur denilmez misali rÜzgara kaybol bile denilmez gözlerimi kapasam uyumus gibi ömÜr bitmis gibi, acmamak Üzere... RE: İSTANBUL ŞİİRLERİ - S_MecnuN - 19-10-2006 SANA YANGIN OLAN BU KALP SENSİZ OLDUĞUM ANLARDA NEFRET EDİYORUM HER DADİKADAN SENSİZ HİçBİR ŞEYİN ANLAMI YOK. HER GÜZEL ŞEY SİLİNİP GİDER DOĞA, HAYATTAN AMA SEN öYLE BİR YAZILDIN Kİ BU KALBE ONU SİLEBİLECEK HİçBİR ŞEYİ, HİçBİR KİMSEYİ TANIMIYOR. SANA YANGIN OLAN BU KALP SANA BİR KEZ DAHA SENİ SEVİYORUM DEMEK İSTİYOR RE: İSTANBUL ŞİİRLERİ - S_MecnuN - 19-10-2006 SANA YANGIN OLAN BU KALP SENSİZ OLDUĞUM ANLARDA NEFRET EDİYORUM HER DADİKADAN SENSİZ HİçBİR ŞEYİN ANLAMI YOK. HER GÜZEL ŞEY SİLİNİP GİDER DOĞA, HAYATTAN AMA SEN öYLE BİR YAZILDIN Kİ BU KALBE ONU SİLEBİLECEK HİçBİR ŞEYİ, HİçBİR KİMSEYİ TANIMIYOR. SANA YANGIN OLAN BU KALP SANA BİR KEZ DAHA SENİ SEVİYORUM DEMEK İSTİYOR RE: İSTANBUL ŞİİRLERİ - S_MecnuN - 19-10-2006 SeNsİzLiK... ..SeNsİzLiK.. YÜrÜmek wardı bu yağmurlu gÜnde seninle elele, Hiç çekilmiyor sensiz hÜzÜnler Sensiz bu gri bulutlar hiç çekilmiyor, Gelde bitsin artık Gelde yağmurlar neşe wersin bana, Gelde gözyaşlarım karışmasın yağmura Yağmur gözyaşlarıma degil senle yaşadıklarıma ahit olmak istiyor. RE: İSTANBUL ŞİİRLERİ - S_MecnuN - 19-10-2006 BENİ BU KENTTEN GöTÜR DİYORSUN BENİ BU KENTTEN GöTÜR DİYORSUN; çÜNKÜ BURADA GİT GİDE AZALIYOR MANOLYA AĞAçLARI VE PARKLARDA öPÜŞMÜYOR ARTIK SEVGİLİLER... BENİ BU KENTTEN GöTÜR DİYORSUN; çÜNKÜ BURADA ''BULDUM''DİYE BAĞIRMIYOR ARŞİMEND VE NEWTON'UN KAFASINA DÜŞMÜYOR ARTIK ELMALAR... BU DA YETMEZMİŞ GİBİ, KENTİN BOĞAZINA TAKILIYOR NÜKLEER YÜKLÜ GEMİLER! İTFAİCİLERİN EVLERİ YANIYOR VE YORGANLARINI AYIRIYOR BİRLİKTE YATANLAR... BENİ BU KENTTEN GöTÜR DİYORSUN; çÜNKÜ BURADA AVAZI çIKTIĞI KADAR BAĞIRAMIYOR İNSAN VE GöZLERİNİ GöZLERİMDEN KAçIRARAK KONUŞUYOR İNSANLAR... SAHİPLERİ ADRESLERİNDE OLMADIĞI İçİN çöPE ATIYOR AŞK MEKTUPLARINI POSTACILAR... BENİ BU KENTTEN GöTÜR DİYORSUN; çÜNKÜ BURADA YARALILARI ALMAMAK İçİN OLAY YERİNDEN HIZLA UZAKLAŞIYOR SÜRÜCÜLER... OTOBÜSLERDE YALNIZ KADINLARIN AĞLADIĞI OLUYOR, MARTILAR çöPLÜKLERDE YİYECEK ARIYOR VE HER ŞEYE BAĞIRIYOR KIZGIN ADAMLAR,HER ŞEYE... BENİ BU KENTTEN GöTÜR DİYORSUN; çÜNKÜ BURADA ''AŞIK OLAMIYORUM'' İSTER İNAN,İSTER İNANAMA!!! RE: İSTANBUL ŞİİRLERİ - S_MecnuN - 19-10-2006 nedir sence ben nasıl desem kıpırtı mı sarsıntı mı tarifi zor her yerim yanıyor ve kalbim koskoca bir kor sendendir . seninleyken tuhaflaşıyorum dÜşÜn-taşın bu nedir duydum birilerinden bir adı bile varmış aşk mıdır nedir hastalık gibi, ama farklı bi şey dediler ilaçsız doktorsuz hastahanesiz anlayamadım akıl sır erdiremedim bir bilsen seni seviyormuşum ham de delicesine nasıl dÜştÜm bu illete nasıl mÜptelayım bilsen maskara oldum millete ya sen RE: İSTANBUL ŞİİRLERİ - S_MecnuN - 19-10-2006 Yildizini sec Yildizini sec, sectiysen ne olur kendine cek, sensizlik en bÜyÜk suc! Uyuyamiyorum hasretinden, uyku tutmuyor, dÜsÜncen birakmiyor, dayanamiyorum gecelere, seni istiyorum bin kere! Yildizim sectim, yikilsada dÜnyam o kalsin etrafimda, ne olur rabbim! Yeter bana sadece o, ona tutunur yasarim, isigiyle bÜyÜr, sicakligiyla isinir, sevgisiyle yasarim! Ama ya sabah olursa? Kaybolur gökyÜzÜnden, ben ise yeryÜzÜnden! GÜndÜzlerde geceyi beklemekten ölÜrÜm, geceyi beklerken hasretine dayanamayip, ölÜp ölÜp dirilen yildizimi görÜrÜm! |