huzur forum muhabbet salonu - Yazdırılabilir Sürüm +- Forum Hafızoğlu (https://www.hafizoglu.net/frm) +-- Forum: HerteldeN (https://www.hafizoglu.net/frm/forumdisplay.php?fid=19) +--- Forum: Muhabbet ve Geyik Bölümü (https://www.hafizoglu.net/frm/forumdisplay.php?fid=119) +--- Konu: huzur forum muhabbet salonu (/showthread.php?tid=3214) |
huzur forum muhabbet salonu - S_MecnuN - 06-11-2006 sadecetuba demiş ki:zorlusevdam demiş ki:PSYC beyefendi anlamamışsınız ne demek istediğimi site yeni bir site olduğu için bişeyler daha yeni bazı şeylerin neden yazıldığını bilmediğin için öyle demişsin. bilmiyorum ya. tuğba bu arada neyse iyi forumlar ben tecrübesizim. arkadaşlar benden memnun olmamışlarsa söyleyin yönetime yetkiyi alsınlar..... ne desen haklısın tuğba ne desen haklısın. sadece burdakilerle bişiler paylaşmak için konu ekliyordum ama beğenilmediyse bundan sonra eklemem sadece sitede bulunur eklenenlere bakarım... RE: huzur forum muhabbet salonu - sadecetuba - 06-11-2006 zorlusevdam demiş ki:ne desen haklısın tuğba ne desen haklısın. sadece burdakilerle bişiler paylaşmak için konu ekliyordum ama beğenilmediyse bundan sonra eklemem sadece sitede bulunur eklenenlere bakarım... aaa ben bişi mi dedim? tabiki ekleyeceksin mod olmak kolay deil RE: huzur forum muhabbet salonu - EşkiyA - 06-11-2006 sadecetuba demiş ki:zorlusevdam demiş ki:ne desen haklısın tuğba ne desen haklısın. sadece burdakilerle bişiler paylaşmak için konu ekliyordum ama beğenilmediyse bundan sonra eklemem sadece sitede bulunur eklenenlere bakarım...aaa ben bişi mi dedim? konu eklemek sadece mod yada yönetici olanın yapacagı iş değildir arkadaşlar.. mod yada yönwtici olmak burada yanlış giden birşey varsa onu düzeltmek ve arkadaşlarımıza yardımcı olmaktır.... Zorlusevdam"ın süper mod olacagından ne kendisinin nede bir başka yöneticinin haberi vardı... internette geçirdigi vakit biraz fazla oldugundan, sitede yanlış birşey oldugundan bizlerden önce görüp müdahale etme ve bana haber verme şansı oldugundan kendisini ben ona sormadan süper mod yaptım.. saolsun oda beklenrilerimi boşta bırakmadı... aynı şeyleri bende yapabilirim diyen varsa buyursun süper modluk onun.... Saygılar.... RE: huzur forum muhabbet salonu - S_MecnuN - 06-11-2006 evet arkadaşlar yöneticininde dediği gibi modluk meraklısı falan değilim mod olsamda olmasamda burda paylalım yapmak istiyorum ve öylede olacak. eğerki ben formda uzun vakit geçiriyorum. aktif bir üyeyim diyen olursa yöneticiden rica ederiz ona devrederim görevimi. ben işlerimden fırsat bulduğum 5 dakika dahi olsa burda bişiler paylaşmak için çaba sarf ediyorsam ve karşılığında tepki alıyorsam başka sözüm yoktur..... buyrun modluk sizin olsun... RE: huzur forum muhabbet salonu - Aysema Sultan - 07-11-2006 oooo iki gün ortdan kaybolduk olanlara bak ne oldu zorlu sevdam kankicim ne oldu sen iyi çalışıuyorsun çalışmayanlar düşünsüz sıteye katkısı olmayanların çekememezligi sanırımsen modlugun hakkını veriyorsun boşver konuşulanları herkes hak ettıgı mevkide kalır .... o arada hepinizi çokk özledım RE: huzur forum muhabbet salonu - S_MecnuN - 07-11-2006 bizde senin yorumlarını paylaşımlarını özledik arkadaşım hoşgeldin RE: huzur forum muhabbet salonu - masal - 07-11-2006 ankara soguk sessız RE: huzur forum muhabbet salonu - psychomax13 - 08-11-2006 oof ooooofff!!! yumurta kapıya dayandı! projeler vizeler vesaireler vesaireler! hepinizin dualarını beklioyrum arkadaşlar! hepinize hayırlı geceler! RE: huzur forum muhabbet salonu - Bluesky - 08-11-2006 zorlusevdam demiş ki:ALINIRMIŞTA KİM AĞLATTI CANIM SENİ.sadecetuba demiş ki:zorlusevdam demiş ki:PSYC beyefendi anlamamışsınız ne demek istediğimi site yeni bir site olduğu için bişeyler daha yeni bazı şeylerin neden yazıldığını bilmediğin için öyle demişsin. bilmiyorum ya. tuğba bu arada neyse iyi forumlar ben tecrübesizim. arkadaşlar benden memnun olmamışlarsa söyleyin yönetime yetkiyi alsınlar..... DÖVERİM BEN ONLARI ŞİMDİ RE: huzur forum muhabbet salonu - S_MecnuN - 08-11-2006 nerde bu devlet nerde bu millet huzur halkı huzurlu olmanız dileklerimle iyi geceler hoşçalın hakkınızı helal edin |