Mühendisleri sinir eden sorular... süper! - Yazdırılabilir Sürüm +- Forum Hafızoğlu (https://www.hafizoglu.net/frm) +-- Forum: HerteldeN (https://www.hafizoglu.net/frm/forumdisplay.php?fid=19) +--- Forum: Muhabbet ve Geyik Bölümü (https://www.hafizoglu.net/frm/forumdisplay.php?fid=119) +---- Forum: Fıkralar (https://www.hafizoglu.net/frm/forumdisplay.php?fid=164) +---- Konu: Mühendisleri sinir eden sorular... süper! (/showthread.php?tid=1164) |
Mühendisleri sinir eden sorular... süper! - psychomax13 - 14-07-2006 Mühendisleri sinir eden sorular - yaw sen inşaat mühendisiydin di mi? - evet?? - baksana bu bina yıkılır mı? - ne biiiim ben, bisürü testi var bu işin öle karpuza vurur gibi anlaşılmaz bu işler! - ne biçim mühendissin lan sen? -....... * - bölüm ne? - makine mühendisliği - kaç tane kız var lan sizde ?? -........ * -ne çıkacan mezun olunca? - gemi inşaat muhendisi. - ha, kaptan felan yani. - yok eben. * - mesleğin ne evladım? - kimya muhendisiyim amca. - sabun, şampuan felan... - yok amca ööle değil; daha bi zor. * - abi senin bölüm bilgisayardı di mi? - evet? - ya 6 haneli icq numarası nası alıyoruz? öğretmişlerdir size... - (tabi tabi. okulda ders var ICQ101 diye) öğretmediler, bilmiyorum. * -ne mühendisisin? -endüstri mühendisi -ne endüstrisi? * arkeoloji bölümde okuyan bir kişi tarafından, bilgisayar mühendisliğinde okuyan bir kişiye yöneltilmiş soru: - abi sen bilgisayar mühendisliğinde okuyordun dimi? - evet. - size hacker'lik yapmayı öğretiyorlar mı, böyle bir ders var mı? - siz de tarihi eser kaçakçılığı diye bir ders var mı? -?! * - ne mühendisisin? - bilgisayar - bu bilgisayarlar nasıl çalışıyorlar kuzum? - içlerinde elektronik devreler var, ikili mantığa göre... - ??! - boşver, sen tak fişi çalışır onlar.. * - ne mühendisisin? - bilgisayar - yav bizim oğlana şöyle iyi bişey, oyunlu falan, toplasak kaça çıkar? * - bilgisayar mühendisliğini kazandığına göre çok zeki olmalısın. - yok ya o kadar değil. - salak mısın yani? * - yavrum inşaat mühendisi mi olacaksın sen? - evet teyzecim. - ayy canım benim peki iş miş bulabilecek misin çıkınca, master yapacak mısın? master yapmadan da bir anlamı yok artık. Mühendis kaynıyor ortalık. - ... sağol ya. Bunları hatırlattın ya huzura kavuştum şimdi. Bozmasaydın ya şu güzel ortamı, daha iyi olmaz mıydı? * - ne iş yaparsın sen? - haberleşme mühendisi - yaw bu nokialarda radarın yeri tespit ediliyomuş. Nasıl oluyo o ? - sen bilirsin şimdi beleş msj nasıl atılıyo bunlardan hadi bi tek bana söyle... - benim bu telefona nerden müzik yüklenir şöyle bildiğin iyi bi parça varmı ? - sen şimdi telefon felan yapabiliyon mu bana da yap - bu uydu kanalları şifresiz felan nasıl izleniyo onun bi aleti varmış var mı sende * - senin okuduğun bölüm ne yiğenim? - genetik mühendisliği diyorlar teyzecim. - vah vah tıp fakültesi tutturamadın mı yavrum, böyle geretik mühendis olucan.? - kandan cerahatten pek hoşlanmam. * - hmm yazılım mühendisliği nasıl oluyor o? - bilgisayar yazılımı üzerine. - yazı mı yazıyorsun yani bilgisayarda? - evet yazı yazıyorum bilgisayarda. (la havle) * - ne mühendisi olcan sen? - nükleer enerji mühendisi. (10 sn. lik bir sessizlik olur ve akabinde) - hııı..... iş buluyo musunuz siz? - valla işte yurt dışı hık mık ıhhımııhı hede hödö.. (karşı taraf konuşmayı yarıda keser ve) - hmm..... iyi bakalım hayırlısı olsun (ömrüne edilmis olm senin iyisimi bu konuyu kapatalım) * - ne okuyosun? - inşaat mühendisliği - bu deprem ler var ya ben araştırdım okudum hep Kuran'da yazıyo günahkarların başına geliyomuş siz boşuna okuyosunuz ... - iyi ilahiyata yatay geçiş yapıyorum yarın * - abi sen ne mühendisisin? - bilgisayar - abi toplama mı daha ucuz hazır mı? - şimdi seni bi dağıtırım, feriştahın toplayamaz. * - sen şimdi ne okuyodun? - bilgisayar mühendisliği - evladım boşuna okuyosunuz siz, şimdiki çocukların hepsi bilgisayar kurdu, bizim oğlan bütün gün internet cafede. - tabii amca, anlıyorum.. * - ne okuyorsun sen? - peyzaj mimarlığı - ne yapar o? - doğal çevreyi bozmadan insan gereksinimlerini karşılamak için incelemeler ve planlar yapar. Kentlerdeki parkların, bahçelerin, tarım alanlarının ve yolların.... - ha yani bahçıvan olucan! alıntıdır... RE: Mühendisleri sinir eden sorular... süper! - psychomax13 - 14-07-2006 aslına bakarsanız üniversite okuyan çoğu kişi için geçerli bunlar!! mesela ben!! ne bölümü diolar ben ingiliz dili ve edebiyatı diyorum.. adamlar da nineler de teyzelerde surat birden değişiveriyoo.. sonrasında -ee evladım nolcan şimdi sen?? diye soruyolar . bende -inşallah öğretmen olacam diyom. (walla ne desem yeridir ben en iyi bunu bulabildim ) - heee iyi iyi evladım oku oku..bizler zamanında okuyamadık..bak babanlar senin için çalışıyor iyi çalış e mi?? - tamam teyzem yengem ninem RE: Mühendisleri sinir eden sorular... süper! - ruzgar1 - 14-07-2006 napsınlar hoşgörmek lazım.yarın biz sorarız gençlere .ne okuyon diye .bilmeyince nerden görsünler,duysunlar... birbirimizi uyarmak görevimiz - Muhammed Liva - 14-07-2006 kardeş ne yapalım gerçekten bu sitede islam adına çok şey yapılmıyor sanki gırgır şamata sudan bahaneler sitesi olmuş gibi haklısın ama... - psychomax13 - 14-07-2006 sana katılıyorum fakat forumda her türlü bölüm bulunmaktadır.. eğer istiyorsak uygun bölümlerin altında o konular açılmalı. ve insanları da uyarmalı fakat forum için söylediğiniz bu söz bana ters geldi!! dediğim gibi her konunun kendi başlığı ve bölümü bulunmakta yapılacaklar oralarda yapılmalı! |