((Bir daha Beni arama sorma unuT gitsin herşey Burada Bitsin diye yazmışsıN)) - Yazdırılabilir Sürüm +- Forum Hafızoğlu (https://www.hafizoglu.net/frm) +-- Forum: Hayatın İçinden (https://www.hafizoglu.net/frm/forumdisplay.php?fid=93) +--- Forum: Edebiyat (https://www.hafizoglu.net/frm/forumdisplay.php?fid=16) +---- Forum: Mısralara Yansıyanlar (https://www.hafizoglu.net/frm/forumdisplay.php?fid=15) +---- Konu: ((Bir daha Beni arama sorma unuT gitsin herşey Burada Bitsin diye yazmışsıN)) (/showthread.php?tid=1335) Sayfalar:
1
2
|
((Bir daha Beni arama sorma unuT gitsin herşey Burada Bitsin diye yazmışsıN)) - Bozuk_54 - 21-07-2006 Bir kiz ve bir delikanli, bir motosikletin üzerinde 180 Km hizla gidiyorlar ve aralarinda böyle bir konusma geciyor; Kiz : Lütfen yavasla, ben korkuyorum Delikanli : Hayir, bak ne kadar eglenceli Kiz : Lütfen, lütfen, cok korkuyorum Delikanli : Peki, beni sevdigini söyle Kiz : Seni cok seviyorum, lütfen yavasla Delikanli : Simdi de bana sikica saril Kiz delikanliya sikica sarilir Delikanli : Sapkami alip, kendine takar misin? Basimi cok sikti.. Ertesi gün gazetelerde böyle bir haber cikkti: Motorsiklet Kazasi; Motorsiklet, fren arizasi nedeniyle, bir binaya carpti. Üzerindeki 2 kisiden sadece biri kurtuldu. Gercek ise böyleydi; Yolun yarisinda, delikanli frenlerin bozuldugunu anlamis ama bunu kiza belli etmek istememisti. Bunun yerine, kizdan kendisini sevdigini söylemesini istemis ve kendisine son defa sarilmasini istemisti. Sonra da kendi ölümü pahasina, kizin basligi takmasini ve hayatta kalmasini saglamisti. Iste gercek aşk... RE: ((Bir daha Beni arama sorma unuT gitsin herşey Burada Bitsin diye yazmışsıN)) - Bozuk_54 - 21-07-2006 KALBİMDE ARAMA ESKİ YERİNİ SEN GÖZÜMDEN AKAN SELE KARIŞTIN İSTESEMDE ARTIK SEVEMEM SENİ SEVDA RÜZGARINA YELE KARIŞTIN SENİNLE AŞKIMIZ ESKİ BİR ROMAN YANDI SAYFALARI KÜLÜDÜR KALAN SEVGİLİM HERŞEYİM SENDİN BİR ZAMAN NE YAZIK SONUNDA ELE KARIŞTIN KIRILAN KALBİM VAR DİNMEYEN KİNİM ÖMRÜMCE SÜRECEK AŞKA YEMİNİM ALIŞMAK İMKANSIZ ARTIK SEVGİLİM DÖNÜŞÜ OLMAYAN YOLA KARIŞTIN Yaşamakmı gülmekmi sanma yaşarım sanma gülerim yıkıLmışım zaten... RE: ((Bir daha Beni arama sorma unuT gitsin herşey Burada Bitsin diye yazmışsıN)) - psychomax13 - 21-07-2006 walla kardeş saolasın.. Aşk AŞk Aşk... bakalım ne zaman tadıcam ben de bu lezzeti! RE: ((Bir daha Beni arama sorma unuT gitsin herşey Burada Bitsin diye yazmışsıN)) - Bozuk_54 - 21-07-2006 psychomax13 demiş ki:walla kardeş saolasın.. Aşk AŞk Aşk... bakalım ne zaman tadıcam ben de bu lezzeti!olur işallah birgün ya... RE: ((Bir daha Beni arama sorma unuT gitsin herşey Burada Bitsin diye yazmışsıN)) - Aysema Sultan - 21-07-2006 harıka emeğine saglık dostum RE: ((Bir daha Beni arama sorma unuT gitsin herşey Burada Bitsin diye yazmışsıN)) - Bozuk_54 - 21-07-2006 Teşekür ediyorum arkadaşlar... anılar KOPMAZ BENDEN beni aglatan onlar zaTen HERYERDE HAYALİN VAR - Bozuk_54 - 21-07-2006 Acı Mektup Ağlama. Kimseler görmesin ağladığını. Kimseler duymasın .dayanamam. Kapat gözlerini. Ağlama. Su uyanmasın. Nicedir bir çocuk gülmedi gözlerime. Gözlerime gülmedi görmedim. Boğazımda düğüm gibi bir acı. Beynimde depremler. Yüreğimde uğultulu fırtınalar, Yangınlar. Tipiler, Boranlar. Avucuma bir güvercin konmadı. Göremedim. Ben seni en tutkun acılarda doğurdum yüreğim, Zemheri ayazında, Kapkara bir gecede. Bembeyaz bir düş gibi geldin gözlerime. Demek bahar diyorlar adına, Demek cemre düşünce, Açmaya hüküm giyermiş çiçekler, Demek ardı kıtlık kıran, Ardı zemheri. Önü yağmur bereket, Önü toprak kokusu, Çiğ düşmüş yaprakların yüzü sıcak, Acı yumak yumak, Acı zehir zemberek, Acı engereğin dili, Felç olmuş gözlerim. Gözlerim mühürlenmiş senin için. Ben böylesine sevmedim, Sevmedim hiç kimseyi, Böyle tutkun, Böyle vurgun, Böylesine hançerlenmedi yüreğim. Korkunun gölgesinde. Ardımda ölüm kokan bu dağlar, Ne günler gördü kimbilir, Ne ölümler sürdü yüzüme. Ardımda ölüm Ardımda ecel, Ardımda gelen - gelenler, Kuytuluk boğazlara mapus gitti, Ve dayanamadı, Gözlerin gözlerime hükmetti. Sen beni asıl, Bir kuşun gölgeli kanadında yitirdin gülüm Yalçın kayaların tepesinde, İki kartal yavrusuna kardeşlik ediyordum, Beni yitirdiğinde. Gözlerin yitirdi beni. Senki ceylan gözlüm, Çilekeş yarim, Nefes nefes, Soluk soluk, Durup dinlenircesine bekledim seni. Gelgelelim, Ayrılık ne zormuş meğer, Geride , Ben kendimi bırakyıorum. Sana hüzün saklamadım. Geride , Ben sana benliğimi bırakıyorum. Bir deri,bir kemik kalsa da Çürümeye yüz tutmuş cansız vücudum, Al senin olsun , Kıymetini biliyorsan eğer . Gittin ya... - Bozuk_54 - 21-07-2006 Sen gideli sessizliğe büründü buralar Senin özlemini ençok arayan benim Hayatından menmun musun iyi mi oralar Sen gittin ya yokluğunu arayan benim Ne kadar seviyormuşum bir bilsen seni Öldürür bu ayrılık mutlaka bir gün beni Ölmeden önce bir daha görsem gözlerini Sen gittin ya bin defa ölen bil ki benim Oysa ne güzeldi hayat tatlıydı seninle Taht kurmuştun ruhuma ve gönlüme Sevmedim böyle bir kimseyi ömrümde Sen gittin ya hayatım söndü üzülen benim Umudum yok bir daha belki seni göremem Sen mutlu olur musun orasını da bilemem İmkanı yok peşinden de kesinlikle gelemem Sen gittin ya diri diri mezara giren benim DEKİ GİDERKEN AZCICIKTA OLSA HİÇ DÜŞÜNDÜNMÜ BU BENSİZ NE YAPAR... - Bozuk_54 - 23-07-2006 Ben seninle gelmem Nimetlerle dolu cennete bile Gitsem seninle cennete Sen cenneti bile Çevirirsin alev alev Yanan cehenneme Elif... RE: ((Bir daha Beni arama sorma unuT gitsin herşey Burada Bitsin diye yazmışsıN)) - Bozuk_54 - 23-07-2006 AnıLar kopmuyorki benden beni aglatan onlar zaten...Sımsıkı sarıLmalar sımsıcak bakışmalar heryerde hayalin var söyle senden nasıl kopsun bu can |