Forum Hafızoğlu
ben böyle aşk görmedim kesin okuyun .... - Yazdırılabilir Sürüm

+- Forum Hafızoğlu (https://www.hafizoglu.net/frm)
+-- Forum: HerteldeN (https://www.hafizoglu.net/frm/forumdisplay.php?fid=19)
+--- Forum: Duygularımız (https://www.hafizoglu.net/frm/forumdisplay.php?fid=79)
+--- Konu: ben böyle aşk görmedim kesin okuyun .... (/showthread.php?tid=2089)

Sayfalar: 1 2

ben böyle aşk görmedim kesin okuyun .... - legend_melike - 03-09-2006

[Resim: x1pglip38xxbl2hjqm1kuaqkkdxhnd0lvyowwmjt...eqkcs7.jpg]

RE: ben böyle aşk görmedim kesin okuyun .... - OceaN - 03-09-2006

ooff oofff Smiley (25)
AŞK VARYAAAA Smiley (25)

RE: ben böyle aşk görmedim kesin okuyun .... - YurtseveN_1881 - 03-09-2006

olamaz böyle bişi yaaa gerçekliği var mı , çok tuhaf oldum . Smiley (29)

RE:  ben böyle aşk görmedim kesin okuyun .... - legend_melike - 04-09-2006

yurtseven1881 demiş ki:olamaz böyle bişi yaaa gerçekliği var mı , çok tuhaf oldum . Smiley (29)

evet kesinlikle gerçek bende ona hayret ettim ya böyle erkekler kalmışmı dünyada diye vallahi çok hoş bi durum ....

RE: ben böyle aşk görmedim kesin okuyun .... - YurtseveN_1881 - 04-09-2006

legend_melike demiş ki:evet kesinlikle gerçek bende ona hayret ettim ya böyle erkekler kalmışmı dünyada diye vallahi çok hoş bi durum ....

nedemek bööle erkekler kalmış mı beaa, ben zoytarımıyım şimdi sevdiğim için bende seve seve canımı veririm.aaaaa alındım bak şimdii.Smiley (19)Smiley (19)Smiley (19)

RE: ben böyle aşk görmedim kesin okuyun .... - OceaN - 04-09-2006

yurtseven1881 demiş ki:
legend_melike demiş ki:evet kesinlikle gerçek bende ona hayret ettim ya böyle erkekler kalmışmı dünyada diye vallahi çok hoş bi durum ....

nedemek bööle erkekler kalmış mı beaa, ben zoytarımıyım şimdi sevdiğim için bende seve seve canımı veririm.aaaaa alındım bak şimdii.Smiley (19)Smiley (19)Smiley (19)
ben canımı veremem çünkü o benim canımdııııSmiley (11):

RE: ben böyle aşk görmedim kesin okuyun .... - OceaN - 04-09-2006

yurtseven1881 demiş ki:

ben canımı veremem çünkü o benim canımdıı

RE:    ben böyle aşk görmedim kesin okuyun .... - legend_melike - 05-09-2006

yurtseven1881 demiş ki:

alınma sözüm sana diildi .... eğer sende sevdiği için canını vermeye hazır kişilerdensen nadir erkekler arasındasın ...

RE: ben böyle aşk görmedim kesin okuyun .... - hayat - 05-09-2006

ahhhhh ole bi aşkım olsun bende onun ardından giderdim bole seven var mı bize hiç kısmet olmuyo....Smiley (29)((((((

RE: ben böyle aşk görmedim kesin okuyun .... - RcP - 08-09-2006

aşk fedakarlık ama bu zamanda AŞK vefasızlık... TŞK.güzel duygularım kabardı..Smiley (25)